- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Başın sağ olsun canimSağol canım benim
Şahane menü iğde ama biraz daha ye çünkü 54 altı sana yakışmaz balım sporda var sahaneMenü bildirimim:
Kahvaltı(10:00)
Patatesli omlet(1 ufak patdes ve 2 yumurtayla)
urfa Peyniri
8 zeytin
yeşillik domtis
2 yk kavurma
Ara(14:00)
Kahve
2 hurma
3 badem 4 yer fıstığı
Akşam(18:00)
Tavuklu ıspanak
1 kepçe yayla çorbası
salata
Su: çoh
spor: 2000 ip var bugün sadece: 400 point
Whiteblacklife @MiuLego
Lunya şahane menü ama çorba varsa ekmek yok balım onun dışında güzel.menu sporda var daha ne olsunnnnMenüm
Sabah(07:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 ceviz, 4 yeşil zeytin, maydanoz ve Yeşilçay.
Öğlen(12:30) : 1 kase domates çorbası,1 dlm tb ekmek.
Akşam(18:00) : 1 dlm somon balığı, roka salatası.
Su: 2.5 sb.
Spor: leslie-46*3=138
Egzersiz-13*3=45
Toplam 183
@nehirnil111
@MiuLego
hippotalamus
Daha hepsini okuyamadim ama protein e biraz alısim hala et kokusu beni öldürüyor bugün tavuk yapcam ya da balik. Bu hafta da doktor 3 dilim verdi ekmeği meyve verdi ama pztesi endokrin ne diyecek o önemliymis. Doktora dün yedigim ekmegi soyledim bekliyordum dedi tatlı ya da başka bir kaçamak olacağını. Cumaya kadar olmamasi iyi dedi güldüçakıl karatayın kitabını aldım dedin.okuduysan bi denesene bir iki gün
Basın sagolsun kuzum haberimiz yoktu rabbim sabır versin insallahKızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
Güzel menü Berna sporda artarsa eksi iyi gelir bu haftaMenü gelsin
Sabah 07.45
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
1 bardak süt
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 12.30
Yesil cay
Oglen 13.15
1 kase ezogelin corbasi
1 tane acili kofte
Ara 15.00
1 kucuk elma
5 cig badem
Aksam 18.30
1 tabak nohut
Bol salata
Su 2yi gecti
Spor
30 dk tempolu yuruyus=75 puan
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Yaw ne ara görüyon kacamadim yineseni görüyorum
Yaw hiç özel hayata saygı yok şurda iki dertlesecez güç birliği yapcaz yok hemen varliklarini hissettireceklerBakmasana kızım.. taktik konuşuyoz :))
Dimi cnm yaa :))Yaw hiç özel hayata saygı yok şurda iki dertlesecez güç birliği yapcaz yok hemen varliklarini hissettirecekler
Miu nun msjlarına bak bulursun.. onun köpeği eve çıktı hasta gelemiyoo..Miuim listeyi göremedim gi. Bi de menume hiç kimse yorum yapmamisss uleeee. Hani listedeyken mal etcektinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?