canım benim bebeklerim öldü hep 18 ve 20 haftalar arasında kaybettim kızımda dikiş atıldı rahime gene durmadı testlerie tabi tutuldum genetige kadar ama olmayınca olmuyo canım hiç birşeyim çıkmadı temiz yane anlıcagın bir pırtılaşma sorunu çıktı doktor ondan bebek düşmez dedi gene kadın dogumcuya yönlendirdi 24 adet olmam lazım amh diye bir testim var onuda yaptırıcak abdeslenincede direk doktora bakalım o doktor ne dicem allahım bvir daha evlat acısı göstermesin işşallah bana ve benim gibi gariplere
canlarım allah razı olsun düşünmeniz yeterli sagolunmoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama korkumdan bebeg vesile olamıyorum malesef ya gene giderse diye
kıyamam sana üzülme bak ban abu hafta bende veremedim birde lahana küür yaptım
canım salisim hayırlı haberlerle gel işşallah kardeşin nasıl oldu bebem merak ettim :26::26:
Kahvaltımı yapayım sonra yine gelirim kızlar
günaydın kelebekcim...bana sormamışsın ama burdayken ben tanıtayım kendimi:)
29 yasındayım,sağlık tenknisyeniyim...9 aylık kızım var canım,şu anda ücretsiz izindeyim eylül ya da ekim gibi çalışma hayatıma geri dönücem..nöbetler falan:)
bu arada 4.5 yıllık evliyim...ömrüm boyu hep kilo sorunum oldu ama bölesi ilk defa...bekarken tartıfa en fazla 66. i görmüştüm ve yürüyüş ve dengeli beslenerek 50 kiloyla evlemiştim...eşimle tanıştıgımda cok zayıfıtım yani...adamı kandrımış gibi oldum hehehe:))))o yüzden şu anda eşimle kilo konuusnda olukça hassasız..4. yıl sesini çıkarmadı anlaışlı oldu am baktı olacagı yok zayıflamamı çok istiyor...
bu arada 84 kilo ile hamile kaldım...yani evlenince 34 kilo aldım hiç bir etkileyici faktör olmadan...99 kilo doğuma gittim...boyumda kısa 158..doğumdan eve geldiğimde 91 kilo idim..şu anda 82 lerdeyim( ve su an en çok istediğim şey 7 li rakamları görebilmek...
Canlarım bu arada sabah kalktım erkenden annemi götürdüm doktora şeker hastası açlık ve dokluk testi yaptılar kahvaltıda yapmadım orda anneme açılıgını verince sonra doklugu verelim dedik ve kaşarlı tost ve 2 bardak açık çay içtimokadar haastanede koşuşturdumki erittim evede gelince tel peynirinden yumurta çavdar ekmegi yedim kahvaltı tarzında annemle az ve öz yedim ama duyuruluur Akşamada tarhana çorbası ve balık var bebelr kendinize iyi bakın annem pazartesine kadar bende kızıyo neye girmeme haberiniz olsun giremezsen kusura bakmayın o gidince boıl bol girerim şimdi bvile buruya yazıyorum laf ediyo ben sana kalmaya geldim sen pc başından kalkmıyosun diyo laf yemiyeyim a.e.o
canım bugün doktora götürdük tekrar doktor bu tansiyonla yaşamayı öğrenecek dedii bazıları tolere eder bazıları edemez dedi bana pek aklıma yatmadı başka doktora götüreceğim canım sonuçta bu çocuk tolere edeemiyorr ve bayılıyor pilin ömrü 7 sene dediler bizimki 1 senede 3 senelik çalışmış yani 3 sene sonra gene ameliyat olacak çocuk bakalım tatlım biraz daha araştıracağım bana mantıklı gelmedi
Kızzlarrrr çokk mutluyummmmm sınavımmm çokk iyyii geçtiiiii sınavaa girmedenn akabemin yazdığıı duayı peçeteye yazmıştımmm veee bolll bolll okudummmm arkadaşlarımaa daa okutuuum:) çokk saoll akabemmm
Biziii staj yaptığımız yerdeki hemşireler övmüş hocalara biz çocuklara 100 verdik demişler hocaa daa çok zorlamadı o yüzdenn çok yorulmuştum ama karşılığını aldım kızlar tümm sorulara da cevap verddimm tabikiii genee hocamm kalitesini belliii etti bayaa ddeerinden sorduu aslında amaa dedi sen çalışmışın biraz da şurdan burdan derkennn soru yağmuruna tuttu saolsunsonra kendine kaç veririsin dedii bende tabiki 100 veririm hocam dedim çokk olmadı mı dedi 48 saattir uykusuzum ve bu hafta sadece o kadar az uyudumm ki hocam dedimm 150 olsa onu veririm kendime dedimm Güldü bakalım dediiii:) kızlarr çokkk mutluyummm yaaa
slm tuvalet sorununa kayısı çok iyi geliyor
hap falan mı kullandın doğum kontrol falan ayrıca 7lere çok az kalmış bu iradeyle hedefine ulaşırsın
çok geçmiş olsun şeker çok zor alah kimseye vermesintarçınlı su faydalıymış diye duymuştum
çok geçmiş olsun tam hastalığı nedir allah şifa versin
çok sevndim sınavdan geçtiğine hakkında herşeyin hayırlısı olsun
kızlar çizelgem nasıl kelebek yavaş yavaş uçuyo
saliss neskafe kola bağımşısı bi kardeşim var bağımlılık yapıyor gerçekten çünkü oda bırakamıyor üstelik kalp hastası ve yasak bunlarda
Ayy tatlımmmmm yaaa çok kötü çokkkk benn bu hafta bırakmayı deneyeceğimmmm bağımlılık lafıı benii çok korkutur bu hayatta hiçbirşeye bağlanmayacaksın çünkü herşeyin fazlası zarar:18::18:kardeşinin nesi var canım
selamun aleyküm güzeller..
ben geldim
SAPHIRA,canim benim üzülme..yasakli sey diye birsey yok bunu sende biliyorsun hersey yiyebiliriz ,az sporunu arttirabilirsen insallah yiyerek zayiflamaya baslarsin
Mesela biraz mezdeke evde,baya kalori yakmasina insanin yardimci oluyor
Gececek bu günler ben inaniyorum Allahin izniyle
Kelebekolacam kendimi kisaca tanitayim canim;
Almanyada yasiyorum ,34 yasindayim,evliyim
yüzmeyi yürümeyi ve kitap okumayi cok seviyorum,
2 ay evvel 90 kilonun üzerinde beraber zayiflayanlarin grubuna 153 kg ile katildim sonra saferan sagolsun davet etti burda devam kilo vermeye basladim suan 135.8 kg geliyorum..
Merak ettigin baska seyler varsa sorabilirsin canim..
Shopaholic simdiye kadar güzel kilo vermissin canim,insallah 7 li rakkamlari görmeye cok az kalmis masallah sana canim..
Saliss cok sevindim canim,tebrikler hersey gönlünce olsun insallah
Pasam3405 Allah sana yagmur gibi sabirlar ihsan eylesin canim,cok gecmis olsun ,benimde bebegim olmuyor 17 yillik evliyim,mevlam neylerse güzel eyler,Rabbim kaldiramayacagi yükü kuluna vermez..insallah bird aha yasamassin bunlari canim
Anneciginede cok selam söyle..
Kirmizigül masallah canim ne kadar tebrik etsem az ..
Gerbera1987, masallah 550 dak. Yürüyüs yapmissin,yakimlarda olsun ne olurdu ki,beraber yürürdük :)
Annanene Rabbim rahmetiyle muamele etsin..cennetiyle cemaliyle müjdelesin ins.
kizlar sporda birinci gelen,kilo veren veremeyen herkezi tbr ediyorum
Allah yar ve yardimcimiz olsun
sira geldi kahvaltimi yazmaya
Kahvaltim
1 omlet
2 dilim ekmek
Az peynir
Sütlü türk kahvesi
Öglen
2 porsiyon et sote
1 porsiyon fasulye yemegi
Aksam
2 porsiyon brokkoli yogurtlusu
Yarim greyfruit
1 elma
deneme sürecinde ki arkadaşlar.....gerbera ve kelebekolcam..biraz daha dikkat etmeniz gerekiyoor...kelebekolcam mazeret bildirdin ...gerbera seni göremiyoruum...
DENNEME SÜRECİNDE Kİ YENİ ÜYELERİMİZ KATILIM FORMU VE KURALLARI EKLEDİM ...FORMU DOLDURURSANIZ SİZİ DAHA İYİ TANIMIŞ OLURUUZ.....KURALLARI DA DİKKATLİCE OKURSUNUZZ...HESAPLAMAYA ÖZELLİKLE DİKKAT....
7.TAKIM KURALLARI
+1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
+2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
+3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 2 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
+5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
+6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
+7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
+8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
+9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.KİLOSUNU LİSTEYE EKLEMEYENLER KİLO BİLDİRMEMİŞ SAYILIR...2 HAFTA KİLO BİLDİRMEME DİSKALİFİYE SEBEBİDİİR...
+10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1X100=100.....100/75=%1.3 dür.
+11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
+12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
+13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
+14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
zeynep
yaşınız:
24
işiniz:
-----
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
liseden itibaren kilo almaya başladım 62den 94e kadar çıktım
burda diyete başladım 3 haftadır 1er kilo veriyorum
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
çok sıkıntılar çektim .. evlilik lafı açırlarsa bak sende koca bulamazsın çok şişmansın gibi sinir laflar
ayı. dana. şişko. yusyuvarlak ifadelirinden sıkıldım
her sofrada yada sofra hazırlanırken biri şundan yermisin dediğinde o zaten yeteri kadar yemiş yemesede olur denmesi
boyunuz:
1.60 cm
ilk başladığınız kilo:
94
hedef kilonuz:
70
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
spor+diyet yaptım sıkıldım bıraktım daha fazla aldım çünkü özlem vardı yiceklere
3 kere diyetisyene gittim onlarıda yapamadım
zayıflama hapı kullandım yine aldım
bu süre zarfında evde çok sıkıntılar vardı çünkü
ama artık hiç bişey için kendimi üzmüyorumananem öldü 71 yaşında ben gelmişim 25 ne kaldıki önümde daha hayat çok kısa şu ömrümün ne zaman akıp gittiğini anlamadım bundan sonra ilk hedefim söylenenleri ağızlarına tepmek zayıflamak diyet ve sporu asla bırakmamak
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
üstüme olanı giymekle yetiniyorum göbek popo ve basenim var uzun giyinme ihtiyacı duyuyorum göbeğimi kapatmadan tek kazakla oturamam mesela bi yelek olmalı
zayıfladıktan sonra badiler giymek istiyorum belki etek üstüme yelek giymeden üstüme oturan kotlar ne bilim ne yakışırsa yaşıma göre giyincem
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
herkezin gözü üzerimde olmucak herkez sürekli benden bahsettmicek belki evlencem işe gircem vs..
diğer(eklemek istediğiniz):
7 takıma katılmayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?