Slm bugün yürüyüş yapamadım
Sabah 2 dilim ekmek
peynir, zeytin, salça
salça diyette yasak değil demi mesela biber salçası sürüp yesem ekmeğe
ara süt
öğle
1 dilim salça ekmek
ara 1 muz
(7 tahıllı ekmek yiyorum bu arada kızartınca kurabiye gibi oluyor tavsiye ederim)
slmmm kızlar ben geldimmm...çok mutluyum çünkü regl oldum..aylardır bunu bekliyordum...umud ediyorum ki artık kilo verişim hızlanacak...
Hoşgeldin.
Çok rahatlamışsındır eminim. Artık vücudun normal ritmine döndüğünü için daha hızlı kilo verirsin tabi. Reglin bitince tartıda görürsün sonuçlarını...
doğuştan kalp kapak sarkması var 1 derece kalp yetmezliği var üfürüm dedikleri kaçak var ve ateşlenirse kalp romatismasına çevirirmiş oda çok tehlikeliymiş neskafe kola yasak kilo yasak düzenli yürüyüş ve perhiz verdi doktor
hoşgeldin iyi akşamlar
hergün 75-80 dk yürüyüş yapıyorum tatlım
menün çok güzel ara öğün yapmıyormusun
Menünde hiç sebze ve protein yok. Biraz farklı şeyler de eklesen salata, yoğurt gibi daha sağlıklı olur gibi geldi. Hem kendini daha tok hissedersin.
slmmm kızlar ben geldimmm...çok mutluyum çünkü regl oldum..aylardır bunu bekliyordum...umud ediyorum ki artık kilo verişim hızlanacak...
selamun aleyküm canlarim benim
hafta sonu olunca kimseler görünürde yok
Gerbera1987 ara ögün yapamiyorum canim
Yapabilsem güzel olacakta,bana ara ögün iyi gelmiyor
Bir basliyorum yemeye durmak bilmiyorum o yüzden 3 ögünle yetinmeye calisiyorum
haydin gelin artik fistiklarim
sizleri bekliyorum :)
cok sevindim canım..benim regl2 dogumdada hiç şaşmadı 3 hafta sonra geldi..slmmm kızlar ben geldimmm...çok mutluyum çünkü regl oldum..aylardır bunu bekliyordum...umud ediyorum ki artık kilo verişim hızlanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?