Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese

Uykusuz bir gece daha geçirdim. Dün veli toplantısı vardı okulda eve geç geldim. Menümü yazamamıştım. İlkönce dünkü menümü yazayım

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
roka, 1 biber, 2 domates, az yağlı peynir

Öğlen
! kase yoğurt, 4 köfte

Akşam
Tavuklu salata

Aralarda azyağlı sütle neskafe ve 2 soda içtim.

Gelelim bugünkü kahvaltıma

Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir

Güzel bir gün dilerim hepinize

Bugün cumartesi olduğu için sanırım kimsecikler yok burda

Öğle menüm şöyle
4 ızgara köfte 1 kase yoğurt

Slm bugün yürüyüş yapamadım

Sabah 2 dilim ekmek
peynir, zeytin, salça

salça diyette yasak değil demi mesela biber salçası sürüp yesem ekmeğe

ara süt

öğle

1 dilim salça ekmek

ara 1 muz

(7 tahıllı ekmek yiyorum bu arada kızartınca kurabiye gibi oluyor tavsiye ederim)

Son düzenleme:
Slm bugün yürüyüş yapamadım

Sabah 2 dilim ekmek
peynir, zeytin, salça

salça diyette yasak değil demi mesela biber salçası sürüp yesem ekmeğe

ara süt

öğle

1 dilim salça ekmek

ara 1 muz

(7 tahıllı ekmek yiyorum bu arada kızartınca kurabiye gibi oluyor tavsiye ederim)

Menünde hiç sebze ve protein yok. Biraz farklı şeyler de eklesen salata, yoğurt gibi daha sağlıklı olur gibi geldi. Hem kendini daha tok hissedersin.

slmmm kızlar ben geldimmm...çok mutluyum çünkü regl oldum..aylardır bunu bekliyordum...umud ediyorum ki artık kilo verişim hızlanacak...

slmmm kızlar ben geldimmm...çok mutluyum çünkü regl oldum..aylardır bunu bekliyordum...umud ediyorum ki artık kilo verişim hızlanacak...

Hoşgeldin.

Çok rahatlamışsındır eminim. Artık vücudun normal ritmine döndüğünü için daha hızlı kilo verirsin tabi. Reglin bitince tartıda görürsün sonuçlarını...

Hoşgeldin.

Çok rahatlamışsındır eminim. Artık vücudun normal ritmine döndüğünü için daha hızlı kilo verirsin tabi. Reglin bitince tartıda görürsün sonuçlarını...

inşaallah cnm....kızım 9 aylık oldu..hala yerimde sayıyordum..gitmiyordu dikkat etmeme rağmen...

Çokk geçmişşş olsunn canımm kalpp hastalıkları dikkat edilmezse çok çabuk ilerliyor dikkat etsin kendisine neden böyle yapıyor ki acaba bunu araştırmak lasım

selamun aleyküm canlarim benim
hafta sonu olunca kimseler görünürde yok

Gerbera1987 ara ögün yapamiyorum canim
Yapabilsem güzel olacakta,bana ara ögün iyi gelmiyor
Bir basliyorum yemeye durmak bilmiyorum o yüzden 3 ögünle yetinmeye calisiyorum

kahvaltim
bugün ben misil misil uyurken
esim ekmekleri almis
kahvaltiyi hazirlamis (Allah razi olsun)

2 dilim ekmek,domates biber az peynir yedim

öglen yemegim ,yine sagolsun esimden di menüler :)
patates kavurmasi ve 1 porsiyon sebze sote
1 elma,yarim armut

aksamda
yogurtlu havuc salatasi
patlican salatasi yedim

Menünde hiç sebze ve protein yok. Biraz farklı şeyler de eklesen salata, yoğurt gibi daha sağlıklı olur gibi geldi. Hem kendini daha tok hissedersin.

evde şöyle sıkıntılar var
1) ev salon dışında çok soğuk mutfağa gidip ne yeek yapasım geliyor nede salata mutfakta küçük olunca hiç canım istemiyor
2)et yumurta falan giriyor sanırım protein grubuna safra kesesinden ameliyat oldum ben o yüzden yumurta neredeyse yasak et türünü de arada bir yerim
3) en önemlisi 95 yaşında turp gibi bi teyzemiz var evde öz teyzemiz yani o kendine ayrı yemek yatırıyor gerçi huysuzluk ediyor ama kendi yapıyor da denebilir onu ver bunu ver vs.. yanına pilav salata türü soğan falan ne yicekse

zor oluyor yemek düzenim ama düzene koycam. söz...

gözün aydın..

sede benim gibisinbende tatlıya elimi bile sürmüyorum çünkü yetmiyor devamını istiyorum o yüzden yani sonrada diyet tarihe karışıyor
haydin gelin artik fistiklarim
sizleri bekliyorum :)

ben geldiiiiiiim

Selam kizlaar...
Maalesef pc bozuk oldugu icin sik giremiyorum notebook da esimde firsat olmuyor...ancak telden giriyorum...
Salisim sibavinim iyi fecmesine cook sevindim ins. Kardwsinde daha iyi olur..
Gerbera canim gecerli mazeretin olduktan sonra sorun degil arada eksik mesaj yazman..aramizda oldugunuzu hissettirin yeter...formu doldurmussun seni tanidigimiza sevindim...boyle devam edersen haftaya listedesin ins...
shopam isin varsa tabii ceza almazsin merak etme caniim....

Kizlar haftasonu mesaj zorunlulugu yok ama isteyen herkes yazabilir yine dee...

Bir sure boyle idare etmeye calisicam mesaj yazmayi...
Alinti yapmak zor oluyor...

Hepinizi muckyaptiiim....i

Canim kaptanim kirmizigulum...sensiz bu ilk gunlerimde acin yuregime oturdu...ben seni cok ozlucem...yine geliceksin burda olucaksin biliyorum ama icim hep buruk....
Destanlar yazdin bu hafta d a....muhtesem bir veda oldu...7.takimin gururu oldun...

Bu takim seni unuturmu.....
Bu kalp seni unutrmuu.....

Sakin kendini ozletme

seni seviyoruzzz

o guzwl resimlerini bekliyoruuuuz.....

Kızlarrr benn geldimmmmm Yarınn büyükkk günnn diyetimeeee sımsıkııı sarılıppp sporaaa full gaz devammm

KIRMIZIII cım canım maaşallah bu haftada süperrr mükemmel klo vermişsin..cnm...dünden beri vakit bulupta sana msg yazamadım...sen gibi bir iradeye sahip olmak isterdim o kadar takdir ediyorum ki seni..herkesin başarabileceği bir tablo değil buuaman sakın bundan sonra hayatın bıyunca ipin ucunu kaçırma olur mu bir kaç kilo aldıgında hemen bir kaç günlük dengeleyerek kilonu sabit tut..ve bizi sakın bıraaakmaaaaaaa...seni çok seviyoruz.........

cok sevindim canım..benim regl2 dogumdada hiç şaşmadı 3 hafta sonra geldi..

haftasonu daha yogun geçiyor..bugün evi temizlemeye bir bayan geldi.uzun süredir temizlenmedi ev.taşınma ihtimalimiz vardı hala var ama ev buluncaya kadar beklemeyim dedim pes ettim.pencere kapı duvar halılar..hala bitmedi yarın yine gelecek..diyet açısından saçma bir gündü..elimden geldiğince dikkat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…