gunaydin bitanemmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnn, sabah sporuna katildinmi bakim sen
yaz cnm, beni yalniz birakma bu yaban ellerdi..ziyaretciler doluyor yalniz kaliyorum
yaklasik 1.5 ugras sonucu vardim bu sonuca..Allah birdaha ne beni nede baskalarina bukadarr fazla kiloyu gostersin...
kilolar gitti ama bende bittim resmen
selamlar canlarım
nasılsınız bakalım ben tartılmaya korkuyorum cumadan beri hiç tartılmadan yiyorum sanırım sigarayı çok özlüyorumsürekli bi atıştırma isteği doğuyo bende
spor salonunun ücretide 150 imiş her ay o parayı vermek bütçemizi aşar..eşimde delimisin hala neyi takıyosun diyo ama ben normal yeme düzenine döndüğümde kiloları hızla almaktan korkuyorum.. koşu bandını niye aldın kuzu gibi yatması içinmi diyoama onuda yapmaya hiç hevesim yok niyeyse yaaa birde girişte duruyo kışın oturma odasında oturuyoruz diye oraya koymak zorunda kalıyorum ordada duvara baka baka yürüyemiyorum havalar biraz ısınsa salona geçsekte bende tv karşısına alsam yürüsem ama havaların ısınacağıda yok bu sene
birde bugün portmanto siparişi verdik ne zamandır almayı düşünüyoduk..hee birde elektirikli ızgara aldık kullanan varmı kızlar aranızda en azından yağda felan kızartmam artık hiç bişeyi diyorum
Canlarım ben geldim test sonuçlarım çıktı seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim ya herşeyim temiz çıktı dikiş atılmıştı rahimime doktro dediki kesin birşey var ondan durmuyo şimdide birşey çıkmadı moralim çok bozuk şimdi nasıl veisle olucam korkmadan ya gene durmazsa
Sabah 1 haslama yumurta bir dilim peynir 2 kuru ekmek çavdar bir finc,an yeşil çay
birazdanda herzamanki gibi haslamalarımı yicem bu arada yarın erkenden dopktor işi var annemi götürücem kiloma gelincede aynı kilodayım anlamadı gittim:44::44eh lahana kürüymüş herşez verdi ben neden veremedim acaba inanın moralim çok bozuk kusura bakmayım alıntı alamaadım yorum yapamadım geldim geleli aglıyorum herkeze iyi akşamlar diliyorum yarın hastane işlerim uzun sürer akşama anca girerim diyet listemi paylaşırım bu arada 95 kiloyla girdim buraya halen 90 kendinize iyi bakın beni bugün mazur görün ne olur
Aysencim merhaba. Sigarasızlığın ne olduğunu çok iyi bilirim. Çok zor bırakmıştım ben de. Ama sana şunu söyleyeyim 1-2 ay içinde rahatlıyor insan. Spor salonunu falan boşver havalar ısınıyor en güzel spor yürüyüş hem de mutluluk hormonu salglatıyormuş ,insana sigarasızlığı da iyi geliyor.
Elektikli ızgarayı yıllardır kullanıyorum ben. Mangalda pişmiş gibi oluyor et tavuk balık balkonda yapıyorum koku derdi de kalmıyor mutfakta hem de. Güle güle kullanın.
başarılar dilerim canım..Evet canım kusura bakma gözümden kaçmış geçmişe pek bakamadım dersee sardım hemen:26::26:ben hemşirelik intörnüyüm canım Bugün dahiliye stajım bitti de yarın mülakatı var:18::18: 1 profesör 1 doçent 1 asistan eşliğinde :26::26::26: hemde dahiliyenin en zor yerinde stajj yaptım hematolojide yandım anlayacağın
başlangıcı hangisini baz alıyım canım 3 hafta önce 90dım sonra 88.400 bugünse 87.900 geldim buraya başlangıcı 88.400 mü yoksa 87.900mü alayım.hedef 60 olsun.cetvelimide değiştireyim***7. TAKIM 248. ETAP***
kırmızıgül06(60.4
nev81 (70.8
SAPHIRA (83.5
saferan (118.5/118.5/0/%0))
Shopaholic (82.5
Saliss(100,5
İpekyol51(74.4
Pasam3402(90/90/0/%0)
Akabe (137.1
kelebekolacam(...........)yeni üye 1 haftadır takımda...
7. takım ortalaması
kızlar listeyi şimdiden ekliyorum..yarın 12 ye kadar bildirim yapamayacaklar bugün eklesin lütfeen.....
kelebekolacam başalngıç kilonu yazarsın..hedef kilonuda belirtirmisin...
başlangıcı hangisini baz alıyım canım 3 hafta önce 90dım sonra 88.400 bugünse 87.900 geldim buraya başlangıcı 88.400 mü yoksa 87.900mü alayım.hedef 60 olsun.cetvelimide değiştireyim
teşekkürler canım..acemilik işte..2 haftaya kalmaz öğrenirim.pc olmayınca hesapalma yapmam biraz zor kaptanım gelicek o düzenler hesapları inş..seninkini de o hesaplasın kelebekolacam...
Günaydın canım arkadaşlarım
haberler kötü 1.7 artıda çıktımböyle olacağı belliydi ama rakamı bu kadar çok beklememiştim.gerçi ben 2 hafta önce 2.6 + yı görmüş insanım Yine su tutmuşum,yine wc sorunu ve kaçamaklarrrr...
benim a-sosyal yaşamam gerekiyor çünkü eski iradem yok artık,dayanamıyorum yasaklı mamalaraa-sosyal olmakta beni inanılmaz mutsuz hissettiriyor,psikolojim bozuluyor,içime kapanıyorum
aleykum selam canım.sanırım gözünden kaçtı kısacık kendin hakkında benim için birşeyler yazabilirimisin takım arkadaslarımı tanımak istiyorumda..selamun aleyküm kizlar ,gecmise aksam gelince bakarim insallah
sükürler olsun Rabbime:
gecen hafta 137,1 kg geliyordum
bugün 135,8 kg geliyorum
240 dakika spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?