Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar günaydın

Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?

Üzme canını ben buradayım akşam eşime yok evde menüler bende sen kendine kopusune bak ilgilen rabbim şifa verir insallahhhh

Kızlar benimde canım çok sıkkın sabahtan bu yana yazmayayım diye kendimi tutuyorum dün gece eşim haber izliyordu ve ben bakmam tam Ümraniye'de öldürülen kadın cinayetinin haberi çıktı adama iyi hal indirimi vermiş savcı ve 20 ceza almış 20 yılın yararı 12 yıl bı bı ha gencecik yaşında öldü ve katili adı pislik insan 12 yıl sonra aramızda

Nefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugün

Selam millet.misafirim var esimin akrabalari geldi geceden beri hazirlikla ugrasiyom aksama anca gelirim opuldunuz.
7 cesit var sofrada 6si cıs
Aman kız boşver her zaman mı misafir geliyor kendin yapmışsın bir de ye biraz bişey olmaz bugün cumartesi

Nefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugün
Neredeyse hergün her yerde yaşanıyor bu olaylar. Ama bizim haberdar olduğumuz günler sayılı bugün gibi.
Ben artık bir 10 yıl sonra ne hâlde olacağımızı kestiremiyorum. İnsanlık nereye gidiyor? Rabbim hepimizi korusun.

Whiteblacklife ben burada biraz erken çıkıyorum evden , 6:30 da kahvaltı yapıyorum , 1_2 arası öğlen yemeği yiyorum çokta acikmiyorum duruma göre iki öğün bile yapabilirim çünkü sabahta çok erken yiyorum

Kızlar günaydın

Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?

Aaa miu kuzum çok üzüldüm daha yeni ameliyat oldu toplaması uzun sürebilir, yaşı da varsa özellikle iyileşme süreleri uzuyor..
Bir an önce toparlar kendini umarım

Madem bekliuomuş öyle bi atak niye ona göre ni liste vermemişki tövbe yarabbim yaa deneme tahtası mısıb sen. Ay çok sinir oldum

Kızlar bu arada hayatımda hiç bu kadar kısa bi iş görüşmem olmamıştı 1 dk bile kalmadım mağazada . Eleman almışlar dün cv bile almadılar düşünün. Sadece tel no aldılar. Boş yere 6 lira verdim dolmuşa. Bi de dönüş etti sana 12 lira

Üzülme kuzum belki hayırlı değildir inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun

Selam mali

Hırdavatçı ne oldu ses yok mü hala?

Of burda yine yağmur yağıyor, açmasını beklemem lazım spor için

Ay yatakta debeleniyorum hala çıkamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…