- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dün akşam menü ayni kaldı demi Banu bu kiloya üzül ve artık anla vermedigin sürece alacaksın o yüzden bugün sıfırdan basla balım inan yapacaksinnnn
Üzme canını ben buradayım akşam eşime yok evde menüler bende sen kendine kopusune bak ilgilen rabbim şifa verir insallahhhhKızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre.Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Nefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugünKızlar benimde canım çok sıkkın sabahtan bu yana yazmayayım diye kendimi tutuyorum dün gece eşim haber izliyordu ve ben bakmam tam Ümraniye'de öldürülen kadın cinayetinin haberi çıktı adama iyi hal indirimi vermiş savcı ve 20 ceza almış 20 yılın yararı 12 yıl bı bı ha gencecik yaşında öldü ve katili adı pislik insan 12 yıl sonra aramızda
Aman kız boşver her zaman mı misafir geliyor kendin yapmışsın bir de ye biraz bişey olmaz bugün cumartesiSelam millet.misafirim var esimin akrabalari geldi geceden beri hazirlikla ugrasiyom aksama anca gelirim opuldunuz.
7 cesit var sofrada 6si cıs
Kızlar benimde canım çok sıkkın sabahtan bu yana yazmayayım diye kendimi tutuyorum dün gece eşim haber izliyordu ve ben bakmam tam Ümraniye'de öldürülen kadın cinayetinin haberi çıktı adama iyi hal indirimi vermiş savcı ve 20 ceza almış 20 yılın yararı 12 yıl bı bı ha gencecik yaşında öldü ve katili adı pislik insan 12 yıl sonra aramızda
Neredeyse hergün her yerde yaşanıyor bu olaylar. Ama bizim haberdar olduğumuz günler sayılı bugün gibi.Nefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugün
Üzme canını ben buradayım akşam eşime yok evde menüler bende sen kendine kopusune bak ilgilen rabbim şifa verir insallahhhh
Aaa miu kuzum çok üzüldümKızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre.Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Madem bekliuomuş öyle bi atak niye ona göre ni liste vermemişki tövbe yarabbim yaa deneme tahtası mısıb sen. Ay çok sinir oldumDaha hepsini okuyamadim ama protein e biraz alısim hala et kokusu beni öldürüyor bugün tavuk yapcam ya da balik. Bu hafta da doktor 3 dilim verdi ekmeği meyve verdi ama pztesi endokrin ne diyecek o önemliymis. Doktora dün yedigim ekmegi soyledim bekliyordum dedi tatlı ya da başka bir kaçamak olacağını. Cumaya kadar olmamasi iyi dedi güldü
Ahhahaha her ne kadar biri puslu görse de şahin gibi gözlerim tilki gibi kulaklarım vardırYaw ne ara görüyon kacamadim yine
Üzülme canım benim ya inşallah bir an evvel toparlarKızlar günaydın
Başın saolsun canımSağol canım benim
Üzülme kuzum belki hayırlı değildir inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursunKızlar bu arada hayatımda hiç bu kadar kısa bi iş görüşmem olmamıştı 1 dk bile kalmadım mağazada. Eleman almışlar dün cv bile almadılar düşünün. Sadece tel no aldılar. Boş yere 6 lira verdim dolmuşa. Bi de dönüş etti sana 12 lira
Selam maliKızlar bu arada hayatımda hiç bu kadar kısa bi iş görüşmem olmamıştı 1 dk bile kalmadım mağazada. Eleman almışlar dün cv bile almadılar düşünün. Sadece tel no aldılar. Boş yere 6 lira verdim dolmuşa. Bi de dönüş etti sana 12 lira
Vero menü güzel baktım yorum yapmayı unutmuşum akşam çayın yanına olanlardan vazgeç artık lutfenMiuim listeyi göremedim gi. Bi de menume hiç kimse yorum yapmamisss uleeee. Hani listedeyken mal etcektinz
İnşallah kuzu yaaÜzülme kuzum belki hayırlı değildir inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?