Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugün
Kadınlar artık dayaguni yesin kocasından evinde otursun mahkemeye kiravatla gelmek iyi hal indirimi sebebi nasıl olsa ölmesin kocayı terketmesin hergun dayagini yesin evi terk ederse mazallah namus indirimi alır iyi halli kocasi

Akşam ne olursa olsun evde yoğurt kuruyemiş falan tuket Banu ki gözün dönmesin aç olan midemiz değil çünkü gözümüz önce gözümuzu doyurmamiz lazım işte iki ana öğun sabah öğle akşam hafif yoğurt kuruyemiş salata tarzı tüket bence

Eve gelmem 7 yi buluyor ama yoğurt yada az sütlü kahve tüketeyim olmadı .çünkü cidden acikmiyorum saat 5:30 dada çıkıyorum işten

Selam hatunlar. Temizlik yapıyorum, dizlerim aşındı yer silmekten. Boynum kolum ağrıyor geceden, küçük öksürdü onun nöbeti vardı gece.
Kahve molası verdim geldim. Hayret akşamdan beri 200 mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…