Yok kuzum bi haftayı geçti ses yok başka yerlere bakıyom işteSelam mali
Hırdavatçı ne oldu ses yok mü hala?
Kadınlar artık dayaguni yesin kocasından evinde otursun mahkemeye kiravatla gelmek iyi hal indirimi sebebi nasıl olsa ölmesin kocayı terketmesin hergun dayagini yesin evi terk ederse mazallah namus indirimi alır iyi halli kocasiNefret ediyorum iyi hal indiriminden.. mahkemede uslu durucak napıcak hakime küfür mü edicek.. böyle vahşete ne denir ki?? Nasıl bir hırstır kaç kere yaraladı kadını... ufd noluyo bugün
Banu sözünü aldım bak yeter da ye ye nereye kadarrrrrrCanım çok üzgünüm
Ama ekleme oldu csy yanına abur cubur
Ama yemin verdim artık usturuplu menuler olacak ,ekle filan olmayacak
Akşam ne olursa olsun evde yoğurt kuruyemiş falan tuket Banu ki gözün dönmesin aç olan midemiz değil çünkü gözümüz önce gözümuzu doyurmamiz lazım işte iki ana öğun sabah öğle akşam hafif yoğurt kuruyemiş salata tarzı tüket benceWhiteblacklife ben burada biraz erken çıkıyorum evden , 6:30 da kahvaltı yapıyorum , 1_2 arası öğlen yemeği yiyorum çokta acikmiyorum duruma göre iki öğün bile yapabilirim çünkü sabahta çok erken yiyorum
Akşam ne olursa olsun evde yoğurt kuruyemiş falan tuket Banu ki gözün dönmesin aç olan midemiz değil çünkü gözümüz önce gözümuzu doyurmamiz lazım işte iki ana öğun sabah öğle akşam hafif yoğurt kuruyemiş salata tarzı tüket bence
Herifin oteline geldim. Keşke burda çalışabilsem ama karıkoca çalıştırmıyolar. Boşiyim herifi öyle mi çalışim acaba
Banu sözünü aldım bak yeter da ye ye nereye kadarrrrrr
Iyi şanslar hersey gönlünce olsunben de gidem iş görüşmesine,bana şans dileyin
Bu flim çok güzeldi
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinKızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
İnşallah kuzum arıyorum bakalımMali umarım gönlüne göre bir yer bulursun
Kısmet değilmiş olmadıIyi şanslar hersey gönlünce olsun
Mortisiz soğuktur oralar üşütme gadınımSelam hatunlar. Temizlik yapıyorum, dizlerim aşındı yer silmekten. Boynum kolum ağrıyor geceden, küçük öksürdü onun nöbeti vardı gece.
Kahve molası verdim geldim. Hayret akşamdan beri 200 mesaj
Çok üzüldüm canımKızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre.Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Mortisiz soğuktur oralar üşütme gadınım
Ahaa cılbak karııkahve ısıttı tişörtle duruyorum ben sivasın soğunda ateşli olunca
Ben sana yeterim geh yamacımaBugün zamanım var ortadalık sakin.. şu zamanlamayı ne zaman tutturacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?