Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bir haftadır gece 2 kayısı 3 ceviz koyuyorum suya sabam ilk iş içiyorum. Bağırsakları çok çalıştırmaya başladı, acaba tembellik vs yapar mı?

Kızlar bir haftadır gece 2 kayısı 3 ceviz koyuyorum suya sabam ilk iş içiyorum. Bapırsakları çok çalıştırmaya başladı, acaba tembellik vs yapar mı?
Kuzum cevizin içinde bi madde varmış suya koyunca cevizi suya geçiyomuş. Zararlıymış vücuda. Sen sadece kaysılı yap bulursam o yazıyı atayım buraya

Aaa gerçekten mi??
Ben de kolesterolü düşürüyor falan diye okudum o yüzden içiyordum
İnternette bulamadım. Bi ara ben de zayıflatıyo diye başlicaktım, tvde bi doktor söyledi ceviz gibi tohum bitkilerin içinde bi madde varmış suda bekletilince aktif oluyomuş toksik etki yapıyomuş vücutta. Bunu duyunca vazgeçtim yapmaktan. Ama internette sadece faydaları yazıyo. Bilemedim şimdi yanlış bilggi vermiş gibi olmiyim. Gene de sen bilirsin kuzum

Ay töbe töbe dışarda kıyamet kopuyor, gök gürültüsü Şakir şakır yağmur, yalan oldu park falan

Neyse ben bırakayım en iyisi, aslında sabah ceviz çok güzel oluyor suda bekletince taze taze, bari suyunu içmeyeyim
Ben de baktım nette hep faydaları vardı..

Canim gece gündüz daha önce suç işleme o durumlarada bakılır itiraz eder avukatı 3 4 yıl yatar

Neyse ben bırakayım en iyisi, aslında sabah ceviz çok güzel oluyor suda bekletince taze taze, bari suyunu içmeyeyim
Ben de baktım nette hep faydaları vardı..
Faydasını görüyosan devam et kuzum. Ben döndürmüş olmiyim seni. Benim kafada yer ediyo böyle şeyler unutmam hiç. Çoh zekiyim ama çaktırmıyom

Madem bekliuomuş öyle bi atak niye ona göre ni liste vermemişki tövbe yarabbim yaa deneme tahtası mısıb sen. Ay çok sinir oldum
Bu haftaki listem sanki daha az gibi geldi. Insulin çok yüksek olduğu için tatlı isteği olacakmis meyveyi onun için veriyor ama bana yetmiyor meyve, zorlanıyorum

Zahmet edip haber vermiyorlarsa zaten iyi bir yer değildir demekki daha iyi iş imkanları seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…