- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Heee ne zamandır konuşamıyoruz zatenBen sana yeterim geh yamacıma
Kuzum cevizin içinde bi madde varmış suya koyunca cevizi suya geçiyomuş. Zararlıymış vücuda. Sen sadece kaysılı yap bulursam o yazıyı atayım burayaKızlar bir haftadır gece 2 kayısı 3 ceviz koyuyorum suya sabam ilk iş içiyorum. Bapırsakları çok çalıştırmaya başladı, acaba tembellik vs yapar mı?
Aaa gerçekten mi??Kuzum cevizin içinde bi madde varmış suya koyunca cevizi suya geçiyomuş. Zararlıymış vücuda. Sen sadece kaysılı yap bulursam o yazıyı atayım buraya
İnternette bulamadım. Bi ara ben de zayıflatıyo diye başlicaktım, tvde bi doktor söyledi ceviz gibi tohum bitkilerin içinde bi madde varmış suda bekletilince aktif oluyomuş toksik etki yapıyomuş vücutta. Bunu duyunca vazgeçtim yapmaktan. Ama internette sadece faydaları yazıyo. Bilemedim şimdi yanlış bilggi vermiş gibi olmiyim. Gene de sen bilirsin kuzumAaa gerçekten mi??
Ben de kolesterolü düşürüyor falan diye okudum o yüzden içiyordum
Neyse ben bırakayım en iyisi, aslında sabah ceviz çok güzel oluyor suda bekletince taze taze, bari suyunu içmeyeyimİnternette bulamadım. Bi ara ben de zayıflatıyo diye başlicaktım, tvde bi doktor söyledi ceviz gibi tohum bitkilerin içinde bi madde varmış suda bekletilince aktif oluyomuş toksik etki yapıyomuş vücutta. Bunu duyunca vazgeçtim yapmaktan. Ama internette sadece faydaları yazıyo. Bilemedim şimdi yanlış bilggi vermiş gibi olmiyim. Gene de sen bilirsin kuzum
Napion?
Canim gece gündüz daha önce suç işleme o durumlarada bakılır itiraz eder avukatı 3 4 yıl yatarKızlar benimde canım çok sıkkın sabahtan bu yana yazmayayım diye kendimi tutuyorum dün gece eşim haber izliyordu ve ben bakmam tam Ümraniye'de öldürülen kadın cinayetinin haberi çıktı adama iyi hal indirimi vermiş savcı ve 20 ceza almış 20 yılın yararı 12 yıl bı bı ha gencecik yaşında öldü ve katili adı pislik insan 12 yıl sonra aramızda
Faydasını görüyosan devam et kuzum. Ben döndürmüş olmiyim seni. Benim kafada yer ediyo böyle şeyler unutmam hiç. Çoh zekiyim ama çaktırmıyomNeyse ben bırakayım en iyisi, aslında sabah ceviz çok güzel oluyor suda bekletince taze taze, bari suyunu içmeyeyim
Ben de baktım nette hep faydaları vardı..
Beğendim kuzucum, suyu azcik arttırMenü yazayım
Sabah(10.00)
3 ceviz
2 kayısı kurusu
Öğlen (12.30)
Eki Görüntüle 2118558
Şu tabak
Ara(17.00)
1 kase sebze çorbası
Akşam(20-21)
2 dilim Dalyan köfte
Ispanak püresi
Salata
hepfit @MiuLego Nevreste
Whiteblacklife
Sporu ayrı yazarım
Su da olur 2 litre
Napiyim kv deyimNapion?
Yi beniBeni üptü
Yirim seni
Bu haftaki listem sanki daha az gibi geldi. Insulin çok yüksek olduğu için tatlı isteği olacakmis meyveyi onun için veriyor ama bana yetmiyor meyve, zorlanıyorumMadem bekliuomuş öyle bi atak niye ona göre ni liste vermemişki tövbe yarabbim yaa deneme tahtası mısıb sen. Ay çok sinir oldum
Zahmet edip haber vermiyorlarsa zaten iyi bir yer değildir demekki daha iyi iş imkanları seni bekliyorKızlar bu arada hayatımda hiç bu kadar kısa bi iş görüşmem olmamıştı 1 dk bile kalmadım mağazada. Eleman almışlar dün cv bile almadılar düşünün. Sadece tel no aldılar. Boş yere 6 lira verdim dolmuşa. Bi de dönüş etti sana 12 lira
Kuru üzüm ye meyve yerine, canın istedikçe ağzına azıcık at(toplamı yine listedeki porsiyonu geçmesin)Bu haftaki listem sanki daha az gibi geldi. Insulin çok yüksek olduğu için tatlı isteği olacakmis meyveyi onun için veriyor ama bana yetmiyor meyve, zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?