Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80

Çakıl sen diyetisyene gidiyorsun sanırım
İf ile ilgili bilgi aldın mı hiç ?
Diyetisyen görüşü nedir ?

Evet canım suan takip ediyor hala 16 saat açlık var. Ama doktora göre 5 saatlik açlık da yeterli. Yemek aralarını 5 saat tutup kahvaltı da yapabilirsin dedi ilk kahvaltı da kilo aldım ama değerler yüksek olduğu için olabilir biraz normale dönsun kahvaltı ekleyecek sanırım. Bugün 30 günde 10 yıl kitabını alacağım o beslenmede aralıklı oruç var istersen sen de bak ben de okudukça sana not yazarım

Kuru üzüm ye meyve yerine, canın istedikçe ağzına azıcık at(toplamı yine listedeki porsiyonu geçmesin)
Kuru üzüm yasaklar listemde hiç vermiyor. Şuan meyve olarak

Mandalina 2 tane
Ananas 2 halka
Elma küçük boy
Muz büyükse yarım
Portakal Ortaköy

Bu kadar serbest suan ilerde belki liste çoğalır. Meyve yerine alternatifim grisini(30 gr lik 1 dilim ekmek karsiligi) 1 dilim peynir 1 bardak ayran

Elma yi bu arada 1 dilimini sodanin veya suyun içine atarak da kullanabilirsin aroma olur dedi şu içmek zor geliyorsa diye. Nar ekşisi yasak. Elimi neye atsam yasak çıkıyor suan

Karatay da if şeklinde zaten. İki öğün, kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat. Akşamla kahvaltı arası 16 saat. Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin. Ben hala karatay yapmanı tavsiye ediyorum. Ekmek tatlı isteğini başka türlü yenemiyorum ben.kilo kaybı da garanti karatayda

Cnm olur valla sen yaz bana sevinirim
Valla if gibisi yok ya , bütün iştah kontrol altındaydı

Ara öğün olmayan diyet cidden zayıflatıyor mali ,karatayda candır cidden

Ara öğün olmayan diyet cidden zayıflatıyor mali ,karatayda candır cidden
Ara öğün yiyince leptin çalışmıyosa niye ara öğün yapılsınki .ara öğünü zaten kendi kendine vücut yağları yakarak yapıyomuş, gerekli enerjiyi yağlardan kullanıyomuş. Yani ekstradan ara öğüne ihtiyacı yok vücudun. Ben karataydan başka bi diyetle kiilo veremiyorum karatay candır hakkaten

Selamlar güzel takımım
@MiuLego alıntıda gördüm canparem inşallah iyidir yaşlı kurt. İyi olacak karartma enseyi. Zor bi amelyat geçirdi. Zamana ihtiyacı var toparlanmak için...

Dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. Olanları okumuşsunuzdur... Elinin kolunun bağlı olması çaresiz olmak çok kötü... O kızcağızı kurtardık belki ama olaylar bu noktaya gelene kadar nerdeydik biz. Komşuları nerdeydi. Hiç mi vicdanları sızlamadı bu nası bir vicdan anlayışı
Yazacak çok şey var ama kelimeler boğazıma düğümleniyor. Artık kaldıramıyorum dayanamıyorum. Uyku uyuyamadım dün geceden beri.
Ben mutlu yatağımda uyurken bi kadının bi yerde bu eziyetleri çektiğini, çığlıklarına kimsenin gelmediğini, kimsesi olmadığını düşünmek mahvediyor... Bu dünyaya dair adalet inancımı birkaç sene önce tamamen yitirmiş olsam da bir umut belki olur diye bekliyorum.
İnsan olmaktan utanıyorum artık. Bu nası bir düşünce yapısı anlayamıyorum. Damacanaya hallenen sapıkların olduğu bir dünyada daha bir şeye şaşırmam diyorum ama olmuyor. Her defasında hayal kırıklığı.
Çok acı var, ne çok acı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…