Birbirini tanıyan oteller yok mudur referans la ilişkide olan başka otelde is arasanHerifin oteline geldim. Keşke burda çalışabilsem ama karıkoca çalıştırmıyolar. Boşiyim herifi öyle mi çalışim acaba
Onu ben de okudum zararlı diyeKuzum cevizin içinde bi madde varmış suya koyunca cevizi suya geçiyomuş. Zararlıymış vücuda. Sen sadece kaysılı yap bulursam o yazıyı atayım buraya
PikiBeğendim kuzucum, suyu azcik arttır
Hadi ya ouwwOnu ben de okudum zararlı diye
cakil80
Çakıl sen diyetisyene gidiyorsun sanırım
İf ile ilgili bilgi aldın mı hiç ?
Diyetisyen görüşü nedir ?
Kuru üzüm yasaklar listemde hiç vermiyor. Şuan meyve olarakKuru üzüm ye meyve yerine, canın istedikçe ağzına azıcık at(toplamı yine listedeki porsiyonu geçmesin)
Çok güzel menü balım çok begendimMenü yazayım
Sabah(10.00)
3 ceviz
2 kayısı kurusu
Öğlen (12.30)
Eki Görüntüle 2118558
Şu tabak
Ara(17.00)
1 kase sebze çorbası
Akşam(20-21)
2 dilim Dalyan köfte
Ispanak püresi
Salata
hepfit @MiuLego @Nevreste
Whiteblacklife
Sporu ayrı yazarım
Su da olur 2 litre
Aynen aramazlar zaten arasalarda geri çevirmeyi düşünüyorumZahmet edip haber vermiyorlarsa zaten iyi bir yer değildir demekki daha iyi iş imkanları seni bekliyor
Oturum iznini çıkartmadan önce bikaç iş çıkmıştı ama oturumu hallettim ya ses çıkmaz artık benim güzel şansımdan.Birbirini tanıyan oteller yok mudur referans la ilişkide olan başka otelde is arasan
Karatay da if şeklinde zaten. İki öğün, kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat. Akşamla kahvaltı arası 16 saat. Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin. Ben hala karatay yapmanı tavsiye ediyorum. Ekmek tatlı isteğini başka türlü yenemiyorum ben.kilo kaybı da garanti karataydaEvet canım suan takip ediyor hala 16 saat açlık var. Ama doktora göre 5 saatlik açlık da yeterli. Yemek aralarını 5 saat tutup kahvaltı da yapabilirsin dedi ilk kahvaltı da kilo aldım ama değerler yüksek olduğu için olabilir biraz normale dönsun kahvaltı ekleyecek sanırım. Bugün 30 günde 10 yıl kitabını alacağım o beslenmede aralıklı oruç var istersen sen de bak ben de okudukça sana not yazarım
Hadi hayırlısı olsun inşallah vericen kilo bu hafta.Eki Görüntüle 2118574
Kızlar diet listem bu.bu hafta böyle beslenecegim. Bide bu 2 gün 1 saat yürüyüş yapmamı istedi ip anladigim söyledim ona ek olsun dedi haydi hayırlısı
Evet canim once okuma yapiyorlat. Sonra da keskek pide sarma tarzi yiyecekler ikram ediyorlar.Canim mevlut nasıl oluyor sizin orda yemelimitevafuk55
Evet canım suan takip ediyor hala 16 saat açlık var. Ama doktora göre 5 saatlik açlık da yeterli. Yemek aralarını 5 saat tutup kahvaltı da yapabilirsin dedi ilk kahvaltı da kilo aldım ama değerler yüksek olduğu için olabilir biraz normale dönsun kahvaltı ekleyecek sanırım. Bugün 30 günde 10 yıl kitabını alacağım o beslenmede aralıklı oruç var istersen sen de bak ben de okudukça sana not yazarım
Karatay da if şeklinde zaten. İki öğün, kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat. Akşamla kahvaltı arası 16 saat. Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin. Ben hala karatay yapmanı tavsiye ediyorum. Ekmek tatlı isteğini başka türlü yenemiyorum ben.kilo kaybı da garanti karatayda
Ara öğün yiyince leptin çalışmıyosa niye ara öğün yapılsınki .ara öğünü zaten kendi kendine vücut yağları yakarak yapıyomuş, gerekli enerjiyi yağlardan kullanıyomuş. Yani ekstradan ara öğüne ihtiyacı yok vücudun. Ben karataydan başka bi diyetle kiilo veremiyorum karatay candır hakkatenAra öğün olmayan diyet cidden zayıflatıyor mali ,karatayda candır cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?