- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben de de bu yontem ise yaradi 3 ogun oldugu anda kilo aldim hem de 2 gunde hemenCnm olur valla sen yaz bana sevinirim
Valla if gibisi yok ya , bütün iştah kontrol altındaydı
teşekkür ederim sevgili seabahar tabiki paylaşacağım inşallah emeğinize sağlık559. Etap birincisi @Ytmz tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kırtardık derken iğdem.. kız şikayetçi olmamış ki.. adamla aynı eve dönmüşSelamlar güzel takımım
@MiuLego alıntıda gördüm canparem inşallah iyidir yaşlı kurt. İyi olacak karartma enseyi. Zor bi amelyat geçirdi. Zamana ihtiyacı var toparlanmak için...
Dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. Olanları okumuşsunuzdur... Elinin kolunun bağlı olması çaresiz olmak çok kötü... O kızcağızı kurtardık belki ama olaylar bu noktaya gelene kadar nerdeydik biz. Komşuları nerdeydi. Hiç mi vicdanları sızlamadı bu nası bir vicdan anlayışı
Yazacak çok şey var ama kelimeler boğazıma düğümleniyor. Artık kaldıramıyorum dayanamıyorum. Uyku uyuyamadım dün geceden beri.
Ben mutlu yatağımda uyurken bi kadının bi yerde bu eziyetleri çektiğini, çığlıklarına kimsenin gelmediğini, kimsesi olmadığını düşünmek mahvediyor... Bu dünyaya dair adalet inancımı birkaç sene önce tamamen yitirmiş olsam da bir umut belki olur diye bekliyorum.
İnsan olmaktan utanıyorum artık. Bu nası bir düşünce yapısı anlayamıyorum. Damacanaya hallenen sapıkların olduğu bir dünyada daha bir şeye şaşırmam diyorum ama olmuyor. Her defasında hayal kırıklığı.
Çok acı var, ne çok acı var
İğde kuzum maalesef toplumumuz hiç iyi yerlere gitmiyorSelamlar güzel takımım
@MiuLego alıntıda gördüm canparem inşallah iyidir yaşlı kurt. İyi olacak karartma enseyi. Zor bi amelyat geçirdi. Zamana ihtiyacı var toparlanmak için...
Dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. Olanları okumuşsunuzdur... Elinin kolunun bağlı olması çaresiz olmak çok kötü... O kızcağızı kurtardık belki ama olaylar bu noktaya gelene kadar nerdeydik biz. Komşuları nerdeydi. Hiç mi vicdanları sızlamadı bu nası bir vicdan anlayışı
Yazacak çok şey var ama kelimeler boğazıma düğümleniyor. Artık kaldıramıyorum dayanamıyorum. Uyku uyuyamadım dün geceden beri.
Ben mutlu yatağımda uyurken bi kadının bi yerde bu eziyetleri çektiğini, çığlıklarına kimsenin gelmediğini, kimsesi olmadığını düşünmek mahvediyor... Bu dünyaya dair adalet inancımı birkaç sene önce tamamen yitirmiş olsam da bir umut belki olur diye bekliyorum.
İnsan olmaktan utanıyorum artık. Bu nası bir düşünce yapısı anlayamıyorum. Damacanaya hallenen sapıkların olduğu bir dünyada daha bir şeye şaşırmam diyorum ama olmuyor. Her defasında hayal kırıklığı.
Oturdum ağlıyorum dün gece TV Ümraniye de ki vahşeti yapan şerefsizin sadece 12 yatacaginj öğrenmek bozmuştu tüm dengemi Antalya'da kendi kızına tecavüz eden adam Adana da düğün salonunda 4.5 yaşındaki bebeğe yapılan tecavüz 26 yaşında kimsesiz sana emanet edilen kıza yapılan şiddet tecavüz ....Selamlar güzel takımım
Dönecek ki o kadar şiddet dehdit içtiği kötü şeyler sağlam psikoloji mi bekliyoruz ondan bu zamana kadar korkmasa zaten ses ederdi ki korku kim bilir nelerle tahdit edildi polis gelene kadar Ümraniye de ki olayda adam takım kiravatla taktı diye iyi hal indirimi aldı ya aklım almiyorrrrrrrKırtardık derken iğdem.. kız şikayetçi olmamış ki.. adamla aynı eve dönmüş
İnan çok sinirim bozuk.. hep mi böyleydi bu insanlık şimdi mi bu hale geldi.. uff.. inş kurtarırlar kızıDönecek ki o kadar şiddet dehdit içtiği kötü şeyler sağlam psikoloji mi bekliyoruz ondan bu zamana kadar korkmasa zaten ses ederdi ki korku kim bilir nelerle tahdit edildi polis gelene kadar Ümraniye de ki olayda adam takım kiravatla taktı diye iyi hal indirimi aldı ya aklım almiyorrrrrrr
Mantıklı düşünemiyor ki madde bağımlısı bi insandan bahsediyoruz. Kamu davası açılması lazım. Şiddet var, zorla uyuşturucu kullanmak var istismar var... Var da var. Akrabalar olaya el atmış olabilir o şerefszin ailesi olayı kılıfına uydurmak istemiş olabilir. veya kız zaten utandığını söylüyordu. İfşa olmak istemiyor olabilir. bu yüzden şikayetçi olmadı muhtemelen. Elimizde hiçbir bilgi yok. Aklım almıyor o kızı nası bırakırlar... waytın dediği gibi kıyamet kopsun istiyorum artık.Kırtardık derken iğdem.. kız şikayetçi olmamış ki.. adamla aynı eve dönmüş
Hep böyle miydi böyle mi olduk neden olduk ne hala geldik ne biçim dünyada yaşıyoruz ne biçim dünyada yaşayacak çocuklarımız ya....İnan çok sinirim bozuk.. hep mi böyleydi bu insanlık şimdi mi bu hale geldi.. uff.. inş kurtarırlar kızı
Olay cok fena yaaaHep böyle miydi böyle mi olduk neden olduk ne hala geldik ne biçim dünyada yaşıyoruz ne biçim dünyada yaşayacak çocuklarımız ya....
Midem de gramplar boğazında çığlık nefesim kesildi sanki biri boğazımi sıkiyor bitmiyor bitmiyor bı bitmiyorlar bu şerefsizler
Kendi 4.5 yaşındaki kızına tecavüz eden adam dışarda aramızda yaaa aramizdaaaaaaa
hep böyleydi vaytım. Toplum olarak biraz daha yozlaştık ve bi de eskiden kapalı kapılar ardında yaşanıyordu. Şimdi sosyal medyada ses buluyor bu olaylar. Doğuda namus cinayetine kurban giden yüzlerce kadın var. Tek suçu karşı koyamamak olan kadınları namusumuzu kirletti diye öldürdüler. Hala da devam eden bir sistem. Hay sizin namusunuza...Hep böyle miydi böyle mi olduk neden olduk ne hala geldik ne biçim dünyada yaşıyoruz ne biçim dünyada yaşayacak çocuklarımız ya....
Midem de gramplar boğazında çığlık nefesim kesildi sanki biri boğazımi sıkiyor bitmiyor bitmiyor bı bitmiyorlar bu şerefsizler
Kendi 4.5 yaşındaki kızına tecavüz eden adam dışarda aramızda yaaa aramizdaaaaaaa
Bilmiyorum artık bilmiyorum yardım ederler mi yoksa üstünü mu kapatırlar yine bilmiyorummmmOlay cok fena yaaa
Sabahtan beri oraya kilitlendim kaldim
Nasil yarm edilecek o kiza
Hep böyle değildik bence daha da kötü oluyor herşey.İnan çok sinirim bozuk.. hep mi böyleydi bu insanlık şimdi mi bu hale geldi.. uff.. inş kurtarırlar kızı
Sadece kadının mi namusu var erkek altadinca aferin oluyor neden neden nedenhep böyleydi vaytım. Toplum olarak biraz daha yozlaştık ve bi de eskiden kapalı kapılar ardında yaşanıyordu. Şimdi sosyal medyada ses buluyor bu olaylar. Doğuda namus cinayetine kurban giden yüzlerce kadın var. Tek suçu karşı koyamamak olan kadınları namusumuzu kirletti diye öldürdüler. Hala da devam eden bir sistem. Hay sizin namusunuza...
Kız şikayetçi olmadığı için medyada çok ses bulursa kamu davası açılır belki. Ondan sonra prosedür uygulanır ama çok ceza alacağını sanmıyorum. En azından sivil örgütler kıza ulaşabilse destek olsa belki cesaret bulur da şikayetçi olurOlay cok fena yaaa
Sabahtan beri oraya kilitlendim kaldim
Nasil yarm edilecek o kiza
Ayy keskege bayılırımEvet canim once okuma yapiyorlat. Sonra da keskek pide sarma tarzi yiyecekler ikram ediyorlar.
Anneme geldim ne yaptıysa yerdik artikAkşama mantarlı tavuk sote yapıyorum kızlar.. yanına da yoğurtlu semizotu...
Hadi ben mutfağa.. siz neler yapıyorsunuz.. bugün hiç ses yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?