Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kırtardık derken iğdem.. kız şikayetçi olmamış ki.. adamla aynı eve dönmüş

İğde kuzum maalesef toplumumuz hiç iyi yerlere gitmiyor baskı şiddet doğuruyor, cahilliğe övgü toplumu ileri götüren dinamikleri yaralıyor, adalete inanç, birbirimize sevgimiz azaldı, köküne dinamit koyuldu toplumun, korkarım ki ileride artarak devam edecek bu konular...
Ben lanet ettim bu olaylardan, senelerce dirsek çürüttüm idealist hukukçu olup dünyayı kurtaracaktım, gerçekler insanın yüzüne tokat gibi çarpınca bu gibi olaylarda neyleyim adaleti dedim bıraktım pılımı pırtımı topladım kaçtım. Dışardan gözlemleyince daha iyi anlıyorsun toplumumuzdaki değişimi..
Ben çok üzgünüm, içim buruk..
Umalım ki kadın programları o kızcağıza yardım etsin zira başka kapı kalmadı çalacak ne acı ki..
Biri yazmış, adaletsiz toplum kendi kahramanlarını yaratır diye..
Umalım ki o kahramanlar o kızcağızı o hayattan kurtarabilsin...

Oturdum ağlıyorum dün gece TV Ümraniye de ki vahşeti yapan şerefsizin sadece 12 yatacaginj öğrenmek bozmuştu tüm dengemi Antalya'da kendi kızına tecavüz eden adam Adana da düğün salonunda 4.5 yaşındaki bebeğe yapılan tecavüz 26 yaşında kimsesiz sana emanet edilen kıza yapılan şiddet tecavüz ....
Dayanmıyor kalbim almıyor içim insan olmaktan kadın olmaktan utanıyorum artık...
İki çocuğum var bakıp bakıp ağlıyorum iyice yedim kafayı
Dursun dünya diyorum kopsun kıyamet oynasın yer yerinden yeter yeter yeter diye içimde çığlık var susmuyorrrrrrr

Dönecek ki o kadar şiddet dehdit içtiği kötü şeyler sağlam psikoloji mi bekliyoruz ondan bu zamana kadar korkmasa zaten ses ederdi ki korku kim bilir nelerle tahdit edildi polis gelene kadar Ümraniye de ki olayda adam takım kiravatla taktı diye iyi hal indirimi aldı ya aklım almiyorrrrrrr

İnan çok sinirim bozuk.. hep mi böyleydi bu insanlık şimdi mi bu hale geldi.. uff.. inş kurtarırlar kızı

Mantıklı düşünemiyor ki madde bağımlısı bi insandan bahsediyoruz. Kamu davası açılması lazım. Şiddet var, zorla uyuşturucu kullanmak var istismar var... Var da var. Akrabalar olaya el atmış olabilir o şerefszin ailesi olayı kılıfına uydurmak istemiş olabilir. veya kız zaten utandığını söylüyordu. İfşa olmak istemiyor olabilir. bu yüzden şikayetçi olmadı muhtemelen. Elimizde hiçbir bilgi yok. Aklım almıyor o kızı nası bırakırlar... waytın dediği gibi kıyamet kopsun istiyorum artık.

İnan çok sinirim bozuk.. hep mi böyleydi bu insanlık şimdi mi bu hale geldi.. uff.. inş kurtarırlar kızı
Hep böyle miydi böyle mi olduk neden olduk ne hala geldik ne biçim dünyada yaşıyoruz ne biçim dünyada yaşayacak çocuklarımız ya....
Midem de gramplar boğazında çığlık nefesim kesildi sanki biri boğazımi sıkiyor bitmiyor bitmiyor bı bitmiyorlar bu şerefsizler
Kendi 4.5 yaşındaki kızına tecavüz eden adam dışarda aramızda yaaa aramizdaaaaaaa

Olay cok fena yaaa
Sabahtan beri oraya kilitlendim kaldim
Nasil yarm edilecek o kiza

Allah'ını severseniz çocuklarınızı yetiştirirken istemekdikleri bir şey karşısında tepki vermelerine müsadere edin hakkını savunmayı öğretin izin almadan opmeyin dışardan kimsenin opmesine izin vermeyin vücut mahrimiyetinj öğretin mahrimiyetine saygı duyun çoğu şeyi kendi yapmasına izin verin her şikayetinde onu dinleyin ne çok şikayet ediyorsunuz demeyin her konuşmasını büyük insan varmış gibi karşınızda dikkate alın kimseden bir şey almasına müsaade etmeyinnnn

hep böyleydi vaytım. Toplum olarak biraz daha yozlaştık ve bi de eskiden kapalı kapılar ardında yaşanıyordu. Şimdi sosyal medyada ses buluyor bu olaylar. Doğuda namus cinayetine kurban giden yüzlerce kadın var. Tek suçu karşı koyamamak olan kadınları namusumuzu kirletti diye öldürdüler. Hala da devam eden bir sistem. Hay sizin namusunuza...

Hep böyle değildik bence daha da kötü oluyor herşey.
Ben hatırlıyorum küçükken dışardan eve gelmezdim gece 12ye kadar sokakta oynardık. Bahçeler vardı evimizin etrafında çoluk çocuk bisiklete atlar mahalle mahalle gezerdik.
Ailem hala aynı yerde oturuyor. Bahçeler apartman oldu, şimdi 10 m2 lşk bir çocuk parkı yapmışlar, kimse güvenip çocuğunu gündüz bile dışarı salmıyor, sapığı hırslısı hırsızı doldu
Ben burada gece 11 de parka çıkıyorum taytımla koşa kollunla bazen parkta tek oluyorum yine de korkmuyorum biri birşey yapar diye..
Bizim toplum maalesef kötü yöne gidiyor

Sadece kadının mi namusu var erkek altadinca aferin oluyor neden neden neden
Acaba bı kadın kocam beni aldattı diye öldürse namus cinayeti sayılır mı yineee

Olay cok fena yaaa
Sabahtan beri oraya kilitlendim kaldim
Nasil yarm edilecek o kiza
Kız şikayetçi olmadığı için medyada çok ses bulursa kamu davası açılır belki. Ondan sonra prosedür uygulanır ama çok ceza alacağını sanmıyorum. En azından sivil örgütler kıza ulaşabilse destek olsa belki cesaret bulur da şikayetçi olur

4,5 yaşındaki öz kızına kabusu yaşattı
Antalya Manavgat'ta yaşanan cinsel istismar olayı kan dondurdu. İddiaya göre; Baba kanser hastası eşinin tedavi gördüğü sırada 4,5 yaşındaki öz kızına 1,5 yıl boyunca istismarda bulundu. Olayı köşesinde taşıyan Ayşe Arman,"Aşağılık mahluk, eşine yıllarca zaten eziyet ediyor. Sapık cinsel isteklerini kabul etmezse, zorla yapıyor. O kadar ki kadın sonunda hastalanıyor." ifadeleriyle dehşetin boyutunu gözler önüne serdi

Manavgat'taki iğrenç olay yıllar sonra ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman Avukat Umut Çiftçi ile yaptığı röportaj ile tüyler ürperten detayları köşe yazısına taşıdı. Arman'a konuşan Çiftçi, "Anne, 4. evre kolon kanseri. O, kemoterapideyken ya da kemoterapinin etkisiyle evde baygın yatarken, baba, öz kızına cinsel istismarda bulunuyor. 1.5 yıl boyunca devam ediyor. Çocuğun, arka kuyruk sokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derecede bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda. Anne, adliyede bize ulaştı. Biz de gönüllü kadın avukatlar olarak ona her şekilde yardım edeceğimizi söyledik. Perişan hâldelerdi anne-kız. Ev tutuldu, baştan aşağı döşedik. Çocuğu rehabilite etmek için psikologlarla görüştük. Ama ne yapsak yaşadıkları travmayı aşmaları zor. Sürekli koruma kararları alıyoruz adam yaklaşamasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…