Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Whiteblacklife @Lunya

Sabah limonlu su

Kahvaltı 12.30da
Tt ekmek ile tost (kaç zamandır hep yumurta yiyorum bugün cnm istemedi)
3 çeri domates
1 salatalık
Kk peynir
Şekersiz çay

Ara çay
1 yulaflı bisküvi

Akşam 19da..
1 tabak tavuklu mantarlı sote
Yoğurtlu semizotu

Spor yapmaya çalışıcam ama bugün hiç halim ve enerjim yok.. azcık canım sıkkın yine de yapmaya çalışıcam...

Nare83
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
2 dilim tuzsuz peynir
5 zeytin

Oglen
4 adet mangal kofte bol tuzsuz salata

Aksam yemiycem
Az once kiyafet almaya gittim isyeri resmi kiyafete gecti bildiginiz b.k gibi oldum kendimden tiksiniyorum

Suyu bol.ic Berna lütfen ödemle bogusmayalim

Nare83
Sabah
2 dilim tuzsuz peynir
5 zeytin

Oglen

Aksam yemiycem
Az once kiyafet almaya gittim isyeri resmi kiyafete gecti bildiginiz b.k gibi oldum kendimden tiksiniyorum

Kıyafet sorunu bendede var canım
Vereceğiz handem yeniden can sıkmak yok az yemissin sanki

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Maydonoz, kıvırcık
1 dilim ananas
Yeşil çay

Akşam 17:30
1 kepçe yayla çorbası (yağsız)
1 karnıyarık içi
Salata

Su 3 lt
Spor 3 mile leslie , 40 dk yürüyüş
175 puan

@MiuLego Whiteblacklife begum75 matematik61

Hippom ara 1 adet mi bı paket mi anlamadım 1 adetse gayet güzel menü ama paketse cikssss

Nare83
Sabah
2 dilim tuzsuz peynir
5 zeytin

Oglen

Aksam yemiycem
Akşam yoğurt olsa bile ye ki kan şekerini düşmesin canım lütfen menü güzel ama akşam kesinlikle yoğurt kuruyemiş yeeee

Karnıyarik fırında yapıldı demi kızartma değil içi bile olsa yağ onada geçer onun dışında gayet güzel menü spor da sahane

3 mart menüsü

Kahvaltı (10.00) : 1 mantarlı omlet, peynir, 3 zeytin, domates, biber, 1 dilim t.b ekmeği

Öğlen(14.30) : 3 hurma, kahve

Akşam(17.30) : 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, kahve

Su: 2 litre
Spor : Bütün gün temizlik yaptım yapamam spor.

Geçiştirme menüsüdür örnek almayınız

@MiuLego
Whiteblacklife

Bende bugün okudum ve sanırım kız şikâyetçi olmamış

Akşama keşke yumurta da ekleseydin kötü menü değil evet ama akşam ki ekmeği sevmedim onun dışında çok guzel

Hippom ara 1 adet mi bı paket mi anlamadım 1 adetse gayet güzel menü ama paketse cikssss
1 tane.. hep aynı şeyleri yiyince sıkılıyo insan.. bugün cumartesi diye azcık değişiklik yapim dedim yoksa ekmek, bisküvi fln yemiyorum ... Gece de bebiş hiç uyumadı uykusuzum.. birazda moralim bozuk.. inş spor yapabilirim..

Dün sarellaya sürülmüş ekmek bugün ekmek bisküvi birazcık daha dikkat et lütfen bı de normalde ekmek yemiyorsan sisirir falan lütfen pazartesi tartı kontrolü yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…