Şu 3 den asa olmayınca yazmak aklıma gelmiyor pek boğazım kötü bademciklerde şiş leslie yapmaya calisayim canim bakalimŞu yazmıyor menü de şahane menü spor yapılsın lütfen esra
Sucuk harici guzel canimWhiteblacklife Storm-
Kahvaltı
1 Etimek
5_6 zeytin
Peynir
4 dlm sucuk
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk
Ayran
Marul
1_2 lokma bazlama
Spor 20 dk stepper
Suyu bol.ic Berna lütfen ödemle bogusmayalimKizlar yorgunluktan ve uykusuzluktan geberiyorum
Menü verip kacacagim bu aksam beni affedin onemli bi gelisme varsa vaytim bana bilgi verir
Sabah kalkinca 3 findik
Kahvalti 10.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Oglen aksam 14.30-15.30
Misafir vardi yaklasik 1 saatlik surecte masada sadece tursu kavurmasi yedim muhabbet ede ede gitti miktari bilmiyorum 5 6 yk olmustur
1 küp tuzuna bakmalik haslanmis pattis
Ara 18.00
1.5 elma
Su 3 lt
Spor yaparsam yazarim
@MiuLegoWhiteblacklife
Nare83
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
2 dilim tuzsuz peynir
5 zeytin
Oglen
4 adet mangal kofte bol tuzsuz salata
Aksam yemiycem
Az once kiyafet almaya gittim isyeri resmi kiyafete gecti bildiginiz b.k gibi oldum kendimden tiksiniyorum
Akşam ki bazlamaya gerek yokmuş Banu onun dışında güzel menü canım sporu da artırabilsen şahane olurWhiteblacklife Storm-
Kahvaltı
1 Etimek
5_6 zeytin
Peynir
4 dlm sucuk
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuk
Ayran
Marul
1_2 lokma bazlama
Spor 20 dk stepper
Hippom ara 1 adet mi bı paket mi anlamadım 1 adetse gayet güzel menü ama paketse cikssss@MiuLegoWhiteblacklife @Lunya
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12.30da
Tt ekmek ile tost (kaç zamandır hep yumurta yiyorum bugün cnm istemedi)
3 çeri domates
1 salatalık
Kk peynir
Şekersiz çay
Ara çay
1 yulaflı bisküvi
Akşam 19da..
1 tabak tavuklu mantarlı sote
Yoğurtlu semizotu
Spor yapmaya çalışıcam ama bugün hiç halim ve enerjim yok.. azcık canım sıkkın yine de yapmaya çalışıcam...
Akşam yoğurt olsa bile ye ki kan şekerini düşmesin canım lütfen menü güzel ama akşam kesinlikle yoğurt kuruyemiş yeeeeNare83
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
2 dilim tuzsuz peynir
5 zeytin
Oglen
4 adet mangal kofte bol tuzsuz salata
Aksam yemiycem
Az once kiyafet almaya gittim isyeri resmi kiyafete gecti bildiginiz b.k gibi oldum kendimden tiksiniyorum
Karnıyarik fırında yapıldı demi kızartma değil içi bile olsa yağ onada geçer onun dışında gayet güzel menü spor da sahaneMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Maydonoz, kıvırcık
1 dilim ananas
Yeşil çay
Akşam 17:30
1 kepçe yayla çorbası (yağsız)
1 karnıyarık içi
Salata
Su 3 lt
Spor 3 mile leslie , 40 dk yürüyüş
175 puan
@MiuLegoWhiteblacklife begum75 matematik61
Bende bugün okudum ve sanırım kız şikâyetçi olmamışSelamlar güzel takımım
@MiuLego alıntıda gördüm canparem inşallah iyidir yaşlı kurt. İyi olacak karartma enseyi. Zor bi amelyat geçirdi. Zamana ihtiyacı var toparlanmak için...
Dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. Olanları okumuşsunuzdur... Elinin kolunun bağlı olması çaresiz olmak çok kötü... O kızcağızı kurtardık belki ama olaylar bu noktaya gelene kadar nerdeydik biz. Komşuları nerdeydi. Hiç mi vicdanları sızlamadı bu nası bir vicdan anlayışı
Yazacak çok şey var ama kelimeler boğazıma düğümleniyor. Artık kaldıramıyorum dayanamıyorum. Uyku uyuyamadım dün geceden beri.
Ben mutlu yatağımda uyurken bi kadının bi yerde bu eziyetleri çektiğini, çığlıklarına kimsenin gelmediğini, kimsesi olmadığını düşünmek mahvediyor... Bu dünyaya dair adalet inancımı birkaç sene önce tamamen yitirmiş olsam da bir umut belki olur diye bekliyorum.
İnsan olmaktan utanıyorum artık. Bu nası bir düşünce yapısı anlayamıyorum. Damacanaya hallenen sapıkların olduğu bir dünyada daha bir şeye şaşırmam diyorum ama olmuyor. Her defasında hayal kırıklığı.
Çok acı var, ne çok acı var
Malesef kızartma balım o yüzden yemedim patlıcanı. Misafirlikteyim bu şekilde oldu.Karnıyarik fırında yapıldı demi kızartma değil içi bile olsa yağ onada geçer onun dışında gayet güzel menü spor da sahane
Akşama keşke yumurta da ekleseydin kötü menü değil evet ama akşam ki ekmeği sevmedim onun dışında çok guzel3 mart menüsü
Kahvaltı (10.00) : 1 mantarlı omlet, peynir, 3 zeytin, domates, biber, 1 dilim t.b ekmeği
Öğlen(14.30) : 3 hurma, kahve
Akşam(17.30) : 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, kahve
Su: 2 litre
Spor : Bütün gün temizlik yaptım yapamam spor.
Geçiştirme menüsüdür örnek almayınız
@MiuLego
Whiteblacklife
1 tane.. hep aynı şeyleri yiyince sıkılıyo insan.. bugün cumartesi diye azcık değişiklik yapim dedim yoksa ekmek, bisküvi fln yemiyorum ... Gece de bebiş hiç uyumadı uykusuzum.. birazda moralim bozuk.. inş spor yapabilirim..Hippom ara 1 adet mi bı paket mi anlamadım 1 adetse gayet güzel menü ama paketse cikssss
Anladım canımMalesef kızartma balım o yüzden yemedim patlıcanı. Misafirlikteyim bu şekilde oldu.
Dün sarellaya sürülmüş ekmek bugün ekmek bisküvi birazcık daha dikkat et lütfen bı de normalde ekmek yemiyorsan sisirir falan lütfen pazartesi tartı kontrolü yap kuzum1 tane.. hep aynı şeyleri yiyince sıkılıyo insan.. bugün cumartesi diye azcık değişiklik yapim dedim yoksa ekmek, bisküvi fln yemiyorum ... Gece de bebiş hiç uyumadı uykusuzum.. birazda moralim bozuk.. inş spor yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?