Şahane menü şahane spor bayıldım bayıldım bayıldım bravoooooooooooooBugünku menu:2 bardak su uyanir uyanmaz
Kahvalti 11:30 = zeytin salatası omlet yeşil soğan biber
Ara 17:00 = kahve 2 hurma
19:00= et sote 1 kase yoğurt haslanmis brokoli karnabahar
2 litre su icildı. .günde 3 ve fazlası iciyorum..@MiuLego Whiteblacklife
Spor:1 saat leslie yarım saat zumbanehirnil111
Çakıl su menü de mide açısından söylüyorum ki zorlanacağı bir şey yok hatta fazla bile Trabzon ekmeğinin bir dilimi nerdeyse 2.5 dilim kadar 2 dilim sabahta var yine ekmek mandalina muz var var var var yani dolu dolu hatta fazla.dolu bu menuBenim menu
13.00
Söğüş salata
1 yumurta 2 burcu peynir
Salata
2 dilim ekmek
15.00
2 mandalina
2 tane ceviz
18.00
Balık
Salata
1 dilim trabzon ekmeği
20.00
1 tane muz
2 tane ceviz
Kendimi iyi hissetmiyorum tüm enerjim çekilmiş gibi çok zorlaniyorum
Hande denk geldim dün yazamadım, hoşgeldin öncelikle, dönmene çok sevindim..Suyu bol.ic Berna lütfen ödemle bogusmayalim
Allah kimseyi böyle şeylerle sinamasin. Anlasamaz ayrilirsin ama aldatmak çok ..... gibi geliyor. Insan kendine bunu nasıl yakistirir ki.Eflal ne diyeyim bilmem ki bugün oturdum ağladım sonra akşam üstü arkadaşım aradı boşaniyor o kadar sevindim ki anlatamam inan kötü kalpli değilim ama kurtuluyor bu kadarını söyleyeyim en iyi arkadaşıyla eşi 6 aydır birlikteymis bunu biliyordu çocukları için devam ediyorum diyordu adam kadına çocukları vermemekle tehdit ediyordu aldattığı kadinda evli sonunda çocukları arkadaşıma bırakmış ve boşanmayı ben açarım demiş mutlu oldum bı umut kapladı içimi o yüzden biraz daha iyiyim iste
Ben spordaydımBugün kimsecikler yok herkes dışarda gezip tozuyo
Diyetisyen listeme baktın mi orda ceviz dışında fazla yok Leblebiyi meyve yerine alternatif verdi zorlaniyorum diyeÇakıl su menü de mide açısından söylüyorum ki zorlanacağı bir şey yok hatta fazla bile Trabzon ekmeğinin bir dilimi nerdeyse 2.5 dilim kadar 2 dilim sabahta var yine ekmek mandalina muz var var var var yani dolu dolu hatta fazla.dolu bu menu
Gece kabus görüp uyuyamadım gözüm açılmadı bütün gün hala da açılmıyo. Yarın çocuk olsa ne poh yicem acaba.
Ben de aynısını düşünüyorum, 7saatten az uyuyunca bele şirret bişiy oluyorum sabahlarıGece kabus görüp uyuyamadım gözüm açılmadı bütün gün hala da açılmıyo. Yarın çocuk olsa ne poh yicem acaba.
Sende bizimHEP aklımdasınız
KuzumSende bizim
Ben bugün tertemizim,mis gibi spor yaptım menü de şahane ehheeeSporlar yapılıyor
Menğler temiz bi şekilde geliyor dimi
Fit hatunlarım
Bir de aklım burda kalmasın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?