Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün sarellaya sürülmüş ekmek bugün ekmek bisküvi birazcık daha dikkat et lütfen bı de normalde ekmek yemiyorsan sisirir falan lütfen pazartesi tartı kontrolü yap kuzum
Ben hergün tartılıyorum :)) perşembe detoks yaptım ya cumaki kahvaltı ondan öle oldu.. bugünde yumurta cnm hiç istemedi inan..

Vero ben tatlı ihtiyacını gidermek demiyorum canım saati geç diyorum bide dut kayısı üzüm 3 de var ya ara yap gündüz bunlarla ama akşam geç saate bırakma diyorum şahane menü vero begendim
Çok haklısın ya. Saatİ geç doğru . 8 den önce olsa bari de işte . Ya ben 17.17.00 yazmisim ama daha erkendi sanirim ben açiktim şimdi k.valide baba yolda 11 gibi gelecekler onlarla yemıyım Die eşime siz dışarda yiyin dedim. ben evde sofra koysam da 1 yumurta yesem olmz mi

Dünya çok kirli daha ne olsun . Ailevi sorunlar, dışarda ki sorunlar, sorunlar sorunlar sorunlar. ...

Temizliği boşuna mı yaptım, ruhuma terapi niyetine
Eflal ne diyeyim bilmem ki bugün oturdum ağladım sonra akşam üstü arkadaşım aradı boşaniyor o kadar sevindim ki anlatamam inan kötü kalpli değilim ama kurtuluyor bu kadarını söyleyeyim en iyi arkadaşıyla eşi 6 aydır birlikteymis bunu biliyordu çocukları için devam ediyorum diyordu adam kadına çocukları vermemekle tehdit ediyordu aldattığı kadinda evli sonunda çocukları arkadaşıma bırakmış ve boşanmayı ben açarım demiş mutlu oldum bı umut kapladı içimi o yüzden biraz daha iyiyim iste

Akşamın çok doyurucuydu sen önce iki üç bardak bı su iç hala acsan eğer bu kase yoğurt ye sadece

Bende sevindim arkadaşın adına. Allah yolunu açık etsin

zeynepleyya zeynepcim başınız sağolsun.
Çok ağlamışımdır anneannemde hala ördüğü patikleri saklıyorum. Bana özel yapmıştı çeyiz diye
Sağol canım. Hiç sorma. En çok da bebeğimi göremedi ona üzüldüm. Görüntülü konuşmuştuk o kadar. Yaşlı da olsa insanın ölümü kabullenmesi zor.

Teşekkür ederim canım çok sağol

Bugünku menu:2 bardak su uyanir uyanmaz

Kahvalti 11:30 = zeytin salatası omlet yeşil soğan biber

Ara 17:00 = kahve 2 hurma

19:00= et sote 1 kase yoğurt haslanmis brokoli karnabahar

2 litre su icildı. .günde 3 ve fazlası iciyorum.. @MiuLego Whiteblacklife

Spor:1 saat leslie yarım saat zumba nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…