İnan yemiş olmak için yedim. Ne ağzımın tadı var ne canda huzur whitemAkşama keşke yumurta da ekleseydin kötü menü değil evet ama akşam ki ekmeği sevmedim onun dışında çok guzel
Ne oldu kuzum iyi misin peki evde mi sorun varİnan yemiş olmak için yedim. Ne ağzımın tadı var ne canda huzur whitemhemen peyniri koydum arasına yedim öylesine
Ben hergün tartılıyorum :)) perşembe detoks yaptım ya cumaki kahvaltı ondan öle oldu.. bugünde yumurta cnm hiç istemedi inan..Dün sarellaya sürülmüş ekmek bugün ekmek bisküvi birazcık daha dikkat et lütfen bı de normalde ekmek yemiyorsan sisirir falan lütfen pazartesi tartı kontrolü yap kuzum
Dünya çok kirli daha ne olsun . Ailevi sorunlar, dışarda ki sorunlar, sorunlar sorunlar sorunlar. ...Ne oldu kuzum iyi misin peki evde mi sorun var
Yok ya o kesinlikle bir paket yemez dimi gizHippom ara 1 adet mi bı paket mi anlamadım 1 adetse gayet güzel menü ama paketse cikssss
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
1 paket mii?? Kız mide fesadı geçiririm. . Zati az kaçırsam midem bulanıyo artık.. midem mi küçülmüş nedirYok ya o kesinlikle bir paket yemez dimi gizhippotalamus
Sağol canım Allah razı olsunBaşın saolsun canım
Çok haklısın ya. Saatİ geç doğru . 8 den önce olsa bari de işte . Ya ben 17.17.00 yazmisim ama daha erkendi sanirim ben açiktim şimdi k.valide baba yolda 11 gibi gelecekler onlarla yemıyım Die eşime siz dışarda yiyin dedim. ben evde sofra koysam da 1 yumurta yesem olmz miVero ben tatlı ihtiyacını gidermek demiyorum canım saati geç diyorum bide dut kayısı üzüm 3 de var ya ara yap gündüz bunlarla ama akşam geç saate bırakma diyorum şahane menü vero begendim
Sağol canım Allah razı olsunBasın sagolsun kuzum haberimiz yoktu rabbim sabır versin insallah
Vayt sormus ya bi paket kim biz kim biz miunun aslanlariyiz1 paket mii?? Kız mide fesadı geçiririm. . Zati az kaçırsam midem bulanıyo artık.. midem mi küçülmüş nedir
Eflal ne diyeyim bilmem ki bugün oturdum ağladım sonra akşam üstü arkadaşım aradı boşaniyor o kadar sevindim ki anlatamam inan kötü kalpli değilim ama kurtuluyor bu kadarını söyleyeyim en iyi arkadaşıyla eşi 6 aydır birlikteymis bunu biliyordu çocukları için devam ediyorum diyordu adam kadına çocukları vermemekle tehdit ediyordu aldattığı kadinda evli sonunda çocukları arkadaşıma bırakmış ve boşanmayı ben açarım demiş mutlu oldum bı umut kapladı içimi o yüzden biraz daha iyiyim isteDünya çok kirli daha ne olsun . Ailevi sorunlar, dışarda ki sorunlar, sorunlar sorunlar sorunlar. ...
Temizliği boşuna mı yaptım, ruhuma terapi niyetine
Akşamın çok doyurucuydu sen önce iki üç bardak bı su iç hala acsan eğer bu kase yoğurt ye sadeceÇok haklısın ya. Saatİ geç doğru . 8 den önce olsa bari de işte . Ya ben 17.17.00 yazmisim ama daha erkendi sanirim ben açiktim şimdi k.valide baba yolda 11 gibi gelecekler onlarla yemıyım Die eşime siz dışarda yiyin dedim. ben evde sofra koysam da 1 yumurta yesem olmz mi
Bende sevindim arkadaşın adına. Allah yolunu açık etsinEflal ne diyeyim bilmem ki bugün oturdum ağladım sonra akşam üstü arkadaşım aradı boşaniyor o kadar sevindim ki anlatamam inan kötü kalpli değilim ama kurtuluyor bu kadarını söyleyeyim en iyi arkadaşıyla eşi 6 aydır birlikteymis bunu biliyordu çocukları için devam ediyorum diyordu adam kadına çocukları vermemekle tehdit ediyordu aldattığı kadinda evli sonunda çocukları arkadaşıma bırakmış ve boşanmayı ben açarım demiş mutlu oldum bı umut kapladı içimi o yüzden biraz daha iyiyim iste
Teşekkür ederim canım. Çok sağolBaşın sağ olsun canim
Sağol canım. Hiç sorma. En çok da bebeğimi göremedi ona üzüldüm. Görüntülü konuşmuştuk o kadar. Yaşlı da olsa insanın ölümü kabullenmesi zor.zeynepleyya zeynepcim başınız sağolsun.
Çok ağlamışımdır anneannemde hala ördüğü patikleri saklıyorum. Bana özel yapmıştı çeyiz diye
Teşekkür ederim canım çok sağolGunaydin arkadaslar bir haftasonu yoğunluğu var Ustumuzde ancak gelebildim
@MiuLego kuzum Insallah sağlıkla atlatır köpeğin cok uzuldum gorunce bizi habersiz bırakma e mi
zeynepleyya basınız sagolsun allah cennette kavuştursun canım
@Ytmz cok cok tebrik ederim ve tum listeyi kızlar efsanesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?