Sabaha kadar otururum sıkıntı yok ama uyu uyan uyu uyan sıkıntı. Ben de narkozlu gibi geziyom uykumu alamayıncaBen de aynısını düşünüyorum, 7saatten az uyuyunca bele şirret bişiy oluyorum sabahları
İşşallah uyanmayan bebek yapmayı başarırımSabaha kadar otururum sıkıntı yok ama uyu uyan uyu uyan sıkıntı. Ben de narkozlu gibi geziyom uykumu alamayınca
Yatılı bakıcı ı tutsak yada kaynana gelip baksa. Ya da ben anneme baktırim anam sabah 7ye kadar ayakta hep senelerdirBilmiyorum valla halimiz duman valla ben de aynı şeyi düşünüyorum
Kız siparişle oluyo muİşşallah uyanmayan bebek yapmayı başarırım
Mali kuru fasulye ve turşu aman diyeyim ödeme dikkat suyu 3 tamamla canım neden spor yok balimCumartesi menüm
Sabah 7 bi kayısı
Kahvaltı 10.00
Bi dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
Marul
Bi elma
16.30
Bi muz bi avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Akşam 18.30
Bi tabak kuru fasulye
Bi kase yoğurt
Bi küçük parça lahana turşusu
Soğan
Su 2.5
Spor yok
Whiteblacklife @cakil80
Ben çözümü buldum gece annem bakar gündüz kaynanamÇocuk olunca uykuyu unutun zombi gibi geziyoruz
Biraz da şans aslında ama anneyi yormayan bebek görmedim daha insallah sizlerin bebisler iniz sizi uyutur ama sanmiyorum ne güzel. Motive ettim.siziİşşallah uyanmayan bebek yapmayı başarırım
Turşu kavurma ile keşkek keşke aynı gün olmasaymis ikiside ödem bombası suyu çoğalt balım lütfen güzel menuMenumu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.30: 2 yumurtali yesillikli salata
Az zeytinyagi ve limonlu
Ögle 13.30 : 2 kasik keskek uzerinde birkac oarca et ve 1 bardak ayran..
Ara 16.30: turk kahvesi 1 hurma 1 k kayisi
Aksam 19.00: 5 kasik fasulye kavurma ve yogurt
Bitki caylari 2 litre su
Spor 1 saat yuruyus
Whiteblacklife @Esra_4378 @nehirnil111
Çocuk olunca uykuyu unutun zombi gibi geziyoruz
öyleyse olur bak..benm kardeşlerim baktı ama yine de sen rahat etmiyorsun..annem yok kaynana da bakmadi zatiBen çözümü buldum gece annem bakar gündüz kaynanambiz de yatana kadar bakarız işte nolcak
Çakıl.menune baktım ekmek adeti fazla balım tamam ben diyetisyen değilim ama şekerin var karaciğer yaglanman var yani bu yüzden en azından akşamları ekmekten karbondan uzak dur ki vücut yağ yakabilsin zaten çok geç yiyorsun aksamiDiyetisyen listeme baktın mi orda ceviz dışında fazla yok Leblebiyi meyve yerine alternatif verdi zorlaniyorum diye
Biraz da şans aslında ama anneyi yormayan bebek görmedim daha insallah sizlerin bebisler iniz sizi uyutur ama sanmiyorum ne güzel. Motive ettim.sizigidin de bebis yapin
Sucu gelirse 3e tamamlarım inşallah kzum suyum azcık kaldı evde.Mali kuru fasulye ve turşu aman diyeyim ödeme dikkat suyu 3 tamamla canım neden spor yok balim
Çocuklarım şimdi uyuyor beni ilk bebek zamanlarında uyutmadılar ayrı mesele ama simdi ikişi de uyur odaya alırım bir iki masal.okurum ikisi de uyumuş olur..bebekken feleğim sasti
Ay çocuk bana benzer umarım annem der akşam 10 da yatırır sabah 8de kalkardın diye, çok küçükken bile öğlen uyumaz akşam gıkımı çıkarmadan uyurmuşum
Anam 3 sene tıp okudu beni doğurduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?