- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Alisiyorsun hatta öyle bı alisiyorsun vücut kendince alarm kuruyor o aglamafan sen ayaktasinnnnGece kabus görüp uyuyamadım gözüm açılmadı bütün gün hala da açılmıyo. Yarın çocuk olsa ne poh yicem acaba.
Miuya söz verdim çünkü bir de hafta içi yapamayacağım çok fırsat bu fırsatMortim kendini niye bu kadar yoruyorsun
Bu kadar hayalperest olmayın yaaaaaİşşallah uyanmayan bebek yapmayı başarırım
Efendim can canim
Ouwww menü de spor da güzelMenümü yazayım
Sabah kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
Öğle
1 tane çiğ köfte
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Su:2lt
Spor:30 dk egzersiz:90 puan
30 dk yürüyüş:30 puan
Toplam:120
@MiuLego
Whiteblacklife
@begum75
Floweroflife
Çok güzel nevi menü bayıldım bayıldım ya harikasın sennnnMenümü yazayım
Sabah kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
Öğle
1 tane çiğ köfte
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Su:2lt
Spor:30 dk egzersiz:90 puan
30 dk yürüyüş:30 puan
Toplam:120
@MiuLego
Whiteblacklife
@begum75
Floweroflife
Eğer çocuk bana çekerse mıçtım. Annemle babam nöbetleşe bakarlarmış bana geceleri. Hiç uyumazmışım. Herife sordum gece hiç uyanmazmış kaynanam çok rahat bakmış. Ay inşallah babasına çeker o konuda yavrum evladım çocuğum
Ay çocuk bana benzer umarım annem der akşam 10 da yatırır sabah 8de kalkardın diye, çok küçükken bile öğlen uyumaz akşam gıkımı çıkarmadan uyurmuşum
Anam 3 sene tıp okudu beni doğurduktan sonra
Kız yazık şimdiden öğrensinler neyle karşılaşacaklarınıWaytimmmmmmmmm hahaha bırak kursunlar öyle birşey yok cunku insallah nasip eder isteyen herkese
İnşallah diyelim rabbim gönlüne göre versin kuzum hemsom adasimEğer çocuk bana çekerse mıçtım. Annemle babam nöbetleşe bakarlarmış bana geceleri. Hiç uyumazmışım. Herife sordum gece hiç uyanmazmış kaynanam çok rahat bakmış. Ay inşallah babasına çeker o konuda yavrum evladım çocuğum
Kaç yaşında bebisin tatlim..Kız yazık şimdiden öğrensinler neyle karşılaşacaklarını
dün gece eşime diyorum nerdeyse 2 saat deliksiz uyumuşum ayyy ben çok uyudum herhalde diye
Eşim.yok daha 2 saat oldu diyor
Yani 2 saat deliksiz uyumak bana nimet olduuuuu
Ben de eşimde gece uykusuna düşkün değiliz ama eşim bebekken çok uydurmuş ben kendimi bilmiyorum ama hiç sanmıyorumEğer çocuk bana çekerse mıçtım. Annemle babam nöbetleşe bakarlarmış bana geceleri. Hiç uyumazmışım. Herife sordum gece hiç uyanmazmış kaynanam çok rahat bakmış. Ay inşallah babasına çeker o konuda yavrum evladım çocuğum
İyi ettin valla ohhh miu yok opun la beni sevin brniiiiiMiu yokken sirnasayimmm dedim
Sen de bizim tatlımHEP aklımdasınız
İki çocuğumda da kimse yoktu yanımda öyle de güzel baktım ki hatta hastaneden geldiğim gece eşim ise gitti o dereceYaw ne diyeyim hayal de mi kurmayalım?
Kız yoksa korkudan bebek yapamayacağız bu gidişle
Benim anne de kv de bakmayacak ben yalnızım eşimle napacaz??
seni seviyoruzzz waytimmm iyiki varsın kuzumİyi ettin valla ohhh miu yok opun la beni sevin brniiiii
Yaptım birazMiuya söz verdim çünkü bir de hafta içi yapamayacağım çok fırsat bu fırsat
Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?