Teşekkür ederimÇok güzel nevi menü bayıldım bayıldım ya harikasın sennnn
Birisi 4 yaşını bitirdi ablasi biriside 3 4 gün sonra yaşına girecekKaç yaşında bebisin tatlim..
Ya eskiden kuzenlerim bebekken yaz boyu onlara ben bakardım saat başı kalkar mamaydı altınnı temizlemekti. Teyzem bana güvenip hiç kalkmazdı gece. Yaparım heralde ya annelik içgüdüsüyle dediğin gibi bebek ıh dese uyanırım sanırımAlisiyorsun hatta öyle bı alisiyorsun vücut kendince alarm kuruyor o aglamafan sen ayaktasinnnn
Bu nevo beni seviyor habibte sence nedennnseni seviyoruzzz waytimmm iyiki varsın kuzum
Allah bağışlasın canimm..benim kızım 4 yasinda oğlum 2 yasina girecek.yarın. .zamanla düzelir canim uykusu insallah..allah korusun tüm cocuklariBirisi 4 yaşını bitirdi ablasi biriside 3 4 gün sonra yaşına girecek
Bir kaç gün bocaliyirsun yalan yok özellikle biri alınca kucağına falan bı titreme geliyor aman kafasına dikkat et belinden tut bacağına dikkat yok şöyle yok böyle sonra senin parçanın oluyor bı bağ başlıyor yeniden aranızda rabbim öyle bı bağ kuruyor ki o gik etse sen çığlık atmış gibi ayaktasinYa eskiden kuzenlerim bebekken yaz boyu onlara ben bakardım saat başı kalkar mamaydı altınnı temizlemekti. Teyzem bana güvenip hiç kalkmazdı gece. Yaparım heralde ya annelik içgüdüsüyle dediğin gibi bebek ıh dese uyanırım sanırım
Vallahi uzak dur derim ondan benden söylemesiBu nevo beni seviyor habibte sence nedennn
Allah bize de versin de hayırlısıyla. Varsın uyumayak de mi kuzumBen de eşimde gece uykusuna düşkün değiliz ama eşim bebekken çok uydurmuş ben kendimi bilmiyorum ama hiç sanmıyorum
Amin kuzum. Herşey onun için. Yoksa ben kıçımı kaldırıp da zayıflamazdımİnşallah diyelim rabbim gönlüne göre versin kuzum hemsom adasim
Sağol canım senin de menü güzelOuwww menü de spor da güzel
Çekişmeli bir yarış olacak
Rabbim ne zaman uygun gorurse hosgelir..en kısa zamanda inşallah. .herşey kismet hemsom.vallahi manyak güzel olmuş vucudun gazoz icermisinAmin kuzum. Herşey onun için. Yoksa ben kıçımı kaldırıp da zayıflamazdım
Bana mı dedin
Anne işte yaa anneeBir kaç gün bocaliyirsun yalan yok özellikle biri alınca kucağına falan bı titreme geliyor aman kafasına dikkat et belinden tut bacağına dikkat yok şöyle yok böyle sonra senin parçanın oluyor bı bağ başlıyor yeniden aranızda rabbim öyle bı bağ kuruyor ki o gik etse sen çığlık atmış gibi ayaktasin
İlaçlıysa olur. Evet tuzak kur bana ilaçla beniRabbim ne zaman uygun gorurse hosgelir..en kısa zamanda inşallah. .herşey kismet hemsom.vallahi manyak güzel olmuş vucudun gazoz icermisin
Sana didim beğenmedin bakiyorumBana mı dedin
En çok sevdiğim ilaci verip oracıkta bayılma uyandığında birşey hatirlamamaİlaçlıysa olur. Evet tuzak kur bana ilaçla beni
Ne yapıyorsunSana didim beğenmedin bakiyorum
senden baska kimse demez benim asaplarimi bozmaNe yapıyorsunBugün dünyayı yemişsin öyle diyorlar
Taamam sen bayılt ben uyanınca naayıır nolamaaz diye bağırırımEn çok sevdiğim ilaci verip oracıkta bayılma uyandığında birşey hatirlamama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?