Bozsam ne olursenden baska kimse demez benim asaplarimi bozma
Daha iyiYeni yazı rengim iyi mi kızlar
Yaparsın kuzum senden çok güzel bir anne olurYa eskiden kuzenlerim bebekken yaz boyu onlara ben bakardım saat başı kalkar mamaydı altınnı temizlemekti. Teyzem bana güvenip hiç kalkmazdı gece. Yaparım heralde ya annelik içgüdüsüyle dediğin gibi bebek ıh dese uyanırım sanırım
Kırmızı mı yapsam acaba ? Proluğuma da yakışır haniDaha iyi
Herkesinki öyle zaten kuzum.kimse ilk başta bilmezki çocuk bakmayı.senden de çok güzel bi anne olucak eminim.Yaparsın kuzum senden çok güzel bir anne olur
Ben daha hiç bebek bakmadım, bebekle aynı ortamda bile bulunmadım desem
Hiç bir fikrim yok Yani tamamen cahil cesaretiyle yapacağız bebeği
Orasını ben de anlamadımNasıl mortiyiz biz yaw?
Yap anam nerde göz yoran bi renk varsa onu yap iyice şaşı olakKırmızı mı yapsam acaba ? Proluğuma da yakışır hani
Dostum tursu kavurma yok, normal fasulye kavurma susuz yumurtali yapıyoruz.. ama keskek odem yapiyor gerçekten.. hemen bir bitki cayi iceyim..Turşu kavurma ile keşkek keşke aynı gün olmasaymis ikiside ödem bombası suyu çoğalt balım lütfen güzel menu
Amin amin aminnnnAllah bağışlasın canimm..benim kızım 4 yasinda oğlum 2 yasina girecek.yarın. .zamanla düzelir canim uykusu insallah..allah korusun tüm cocuklari
Biribirimizi destekleyerek kilo verecek gibi görünüyoruzNasıl mortiyiz biz yaw?
Aynen öyle kuzum rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahAllah bize de versin de hayırlısıyla. Varsın uyumayak de mi kuzum
İnşallah şurada kızlar hamileyim yazının okumak nasip olur yazaaaaAnne işte yaa annee
Tatmadan bilemiycez desene
He o zaman anladım keşkek bende çok severim de odemini dikkat etttDostum tursu kavurma yok, normal fasulye kavurma susuz yumurtali yapıyoruz.. ama keskek odem yapiyor gerçekten.. hemen bir bitki cayi iceyim..
Ohhhhh be şöyle koruma menüsü göreyim ya gıdım gıdım yiyorsunnnnMenü bildirimim
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla sucuklu omlet(sucuk ev yapımı)
Urfa peyniri
Közlenmiş isot(çünki urfalı olmak bunu gerektirir)
Çeyrek soğan çiğden
domtis yeşillik
7-8 zeytin
10 yer fıstığı
(13:00)
1 kepçe yayla çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
salata
Akşam(18:00)
ciğer kavurma
çoban salata
soğan salatası
2 bardak ayran
Az bişey pancar turşusu
Su: çok
Spor yok malesef ama yürüdüm bol bol
Whiteblacklife
Aynen öyle kuzum rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amiin inşallah.İnşallah şurada kızlar hamileyim yazının okumak nasip olur yazaaaa
Waytım çok hareketsizim. İşte otur evde otur dersanede otur... İnan tek hareketim evde yaptığım 1 saatlik spor. Ondan diyette gibi yiyorum. Temmuza kadar böyle olacak yoksa hemen artı geliyor.Ohhhhh be şöyle koruma menüsü göreyim ya gıdım gıdım yiyorsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?