Geçmiş olsun kıyamam sanaEve yeni girdikbirazdan bayılır kalırım, iyilesemedim hala
evde sofra koydum. Çok severim yufka ekmek peynir domates. . Ama yemediimmm !!!! Vayt kızar deyeeee. Söz verdim ısrar eden kocama sabah yicim dedimAkşamın çok doyurucuydu sen önce iki üç bardak bı su iç hala acsan eğer bu kase yoğurt ye sadece
Yarın da yemiyoruz yufka falanevde sofra koydum. Çok severim yufka ekmek peynir domates. . Ama yemediimmm !!!! Vayt kızar deyeeee. Söz verdim ısrar eden kocama sabah yicim dedim
Anaaammm yemiş herhalSus len
Yarın pazar ya haniYarın da yemiyoruz yufka falan
Ben bilmemYarın pazar ya hani
.yiyim kız söz verdim . valla abartmicam . Bu gece ağzıma surmedim ya. Kendimi ödüllendirym azıcık. Gozleme yapacm ama ben yagsiz ceyrek yerim. Aksmâ da hafif geciririm falan . Bi yol buleyim
Heee yaa beni gebertirrrr .
Valla bende uyuttum 30 dakika karım calıştımİçtim cnm.. şimdi oğlanı uyutuyorum.. uyasa kafam azcık rahatlar inş :))
Cnm yeni üye alımı yapılmıyor maalesef .. doluWhiteblacklife iyi geceler ben cuma günü kaptana yazmstm hem özelden hem burdan katılım isteğimi ama cuma günü yoğunluğundan yazamıyrm demstı simdide köpeğiyle ilgili durumdan girmıyor pek fazla sanırım ne yapablrz?bi an önce deneme sürecine girmk isterim lütfeeennn;(
Çeyrek ye ama başka ekmek yok verooo oda emzirme kontejanindan ha sadece çeyrek pazar kahvaltısı diye gömme diyetin pazarı olmaz unutmaaaaaaevde sofra koydum. Çok severim yufka ekmek peynir domates. . Ama yemediimmm !!!! Vayt kızar deyeeee. Söz verdim ısrar eden kocama sabah yicim dedim
Canım takımımızda üye alımımiz yok şuan doluyuz cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bölümünde hangi TK üye ihtiyacı olduğunu gorebilirsin sağlıklı kilo vermelerWhiteblacklife iyi geceler ben cuma günü kaptana yazmstm hem özelden hem burdan katılım isteğimi ama cuma günü yoğunluğundan yazamıyrm demstı simdide köpeğiyle ilgili durumdan girmıyor pek fazla sanırım ne yapablrz?bi an önce deneme sürecine girmk isterim lütfeeennn;(
Hazir olduğunda şöyleTaamam sen bayılt ben uyanınca naayıır nolamaaz diye bağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?