Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşamın çok doyurucuydu sen önce iki üç bardak bı su iç hala acsan eğer bu kase yoğurt ye sadece
evde sofra koydum. Çok severim yufka ekmek peynir domates. . Ama yemediimmm !!!! Vayt kızar deyeeee. Söz verdim ısrar eden kocama sabah yicim dedim

Karnım gurluyiii uleeee sabahlar olsun yemedim ya o sofraya oturmadim ya..sağolsun k.v. bilio huyumü gel ye falan demedi
Neyse bakalım yeni düzen p.tesi den itibaren beni bekler bakalım . Onlara yemekler bana ayrı hazırlamak falan nasıl yapcam bilmiom. Kocem bana ayakuyduruodu ama onlarà psirince yerim . Yok yememmmmm ben listedeyim yaaa. döverler valla adamı. Yemem laaa kendimi şimdiden dovuyum ay siyirdim zaarr . Ben yatayim iyisimi açlık basima vurdu

Whiteblacklife iyi geceler ben cuma günü kaptana yazmstm hem özelden hem burdan katılım isteğimi ama cuma günü yoğunluğundan yazamıyrm demstı simdide köpeğiyle ilgili durumdan girmıyor pek fazla sanırım ne yapablrz?bi an önce deneme sürecine girmk isterim lütfeeennn;(

Cnm yeni üye alımı yapılmıyor maalesef .. dolu diğer takımlara baksanız...

evde sofra koydum. Çok severim yufka ekmek peynir domates. . Ama yemediimmm !!!! Vayt kızar deyeeee. Söz verdim ısrar eden kocama sabah yicim dedim
Çeyrek ye ama başka ekmek yok verooo oda emzirme kontejanindan ha sadece çeyrek pazar kahvaltısı diye gömme diyetin pazarı olmaz unutmaaaaaa

Canım takımımızda üye alımımiz yok şuan doluyuz cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bölümünde hangi TK üye ihtiyacı olduğunu gorebilirsin sağlıklı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…