Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yatılı bakıcı ı tutsak yada kaynana gelip baksa. Ya da ben anneme baktırim anam sabah 7ye kadar ayakta hep senelerdir
Bakıcı işi yatılı tehlikeli saplantı filmini seyrettim acaip manyak çıkabiliyor bide evde benden güzel zayıf bir hatun olsun istemem hele bi de gencse imkansız uykuyu kaybederim

Ben çözümü buldum gece annem bakar gündüz kaynanam biz de yatana kadar bakarız işte nolcak
Ya da çocuğun tüm oyun ve seçilme kısmını karşılarim geri kalan anneme kalıyor gerçi bizim ailede sadece annem var kardeşim kaynanam hiçbiri yok geriye sadece annem ve ben varım

Doktor suan onu özellikle verdiğini söylüyor başka karbona saldirmamam için ki kesersem diğer karbona yönelirsin bunu istemiyorum diye suan bile karbonsuzluk zorluyor. Akşam 9 işi benim çalışma hayatım devam ettiği sürece malesef böyle olacak çok denedim ama 5 birseyler yiyerek geceyi aglatamadim. Bu diet listem benim hayatım boyunca böyle olacak yani kilo verince degismeyecekmis hep böyle beslenecegim. Yoksa yeniden kilo alirim tabi bakalım pztesi ne olacak doktor ne diyecek

Bi de balıkla ben hep açım balıgi çok yesem ne olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…