1 tane cis yedimPuhaaaa
Yakaladım dimi?
Dök günahlarını neler yedin?
Sağol kuzummmmGeçmiş olsun canım
Sağol kuzummmGeçmiş olsun kıyamam sana
Anaaammm yemiş herhal
Umarim bebek bana çeker gerçi esimde gece sadece 1 kez uyanirmis ben de öyle. Bir yerde okumustum eğer anne huzurlu bir hamilelik yasarsa sakin olursa bebek de sakin oluyormusİşşallah uyanmayan bebek yapmayı başarırım
Bakıcı işi yatılı tehlikeli saplantı filmini seyrettim acaip manyak çıkabiliyor bide evde benden güzel zayıf bir hatun olsun istemem hele bi de gencse imkansız uykuyu kaybederimYatılı bakıcı ı tutsak yada kaynana gelip baksa. Ya da ben anneme baktırim anam sabah 7ye kadar ayakta hep senelerdir
Ya da çocuğun tüm oyun ve seçilme kısmını karşılarim geri kalan anneme kalıyor gerçi bizim ailede sadece annem var kardeşim kaynanam hiçbiri yok geriye sadece annem ve ben varımBen çözümü buldum gece annem bakar gündüz kaynanambiz de yatana kadar bakarız işte nolcak
Bitirdin bizi resmen hayallerimi yıktınBiraz da şans aslında ama anneyi yormayan bebek görmedim daha insallah sizlerin bebisler iniz sizi uyutur ama sanmiyorum ne güzel. Motive ettim.sizigidin de bebis yapin
Doktor suan onu özellikle verdiğini söylüyor başka karbona saldirmamam için ki kesersem diğer karbona yönelirsin bunu istemiyorum diye suan bile karbonsuzluk zorluyor. Akşam 9 işi benim çalışma hayatım devam ettiği sürece malesef böyle olacak çok denedim ama 5 birseyler yiyerek geceyi aglatamadim. Bu diet listem benim hayatım boyunca böyle olacak yani kilo verince degismeyecekmis hep böyle beslenecegim. Yoksa yeniden kilo alirim tabi bakalım pztesi ne olacak doktor ne diyecekÇakıl.menune baktım ekmek adeti fazla balım tamam ben diyetisyen değilim ama şekerin var karaciğer yaglanman var yani bu yüzden en azından akşamları ekmekten karbondan uzak dur ki vücut yağ yakabilsin zaten çok geç yiyorsun aksami
Hayırlı sabahlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?