Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Umarim bebek bana çeker gerçi esimde gece sadece 1 kez uyanirmis ben de öyle. Bir yerde okumustum eğer anne huzurlu bir hamilelik yasarsa sakin olursa bebek de sakin oluyormus
Evet kız. Benim Son bebem de öyle . Hamilelik iyidı benim.üzüntü stres yoktu şükür . Bebem uslu en azından 3 aydır böyle sonra nolur bilmiom

Ya benim sümbüllerim açtı ya buna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.

Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun
Ayy ne guZEL bakış açısı . Ben de yavrularıma bakinca o hisse kapoliom. Benden ötürü şunları verene şükür dié

Kahvaltı hazr . Annamm yoruldum simdiden. Ben dé bugün temizlik yapmak istiyorum.
Ya herseyin başı sağlık gerckten. K. Valde geldgn de her seferinde. Ya hamis ağrıları ya doğum sonrasi ağrıları ya bel fıtığı ağrısı derken
Hep. bı muhtactim. Şimdi fit ve enerjik hissediyorum. Şükürler olsn.rabbime

GÜnaydın canlar bugün dünden daha güzel bir gün olsun

@Ytmz nin brinciler sırlar paylaşıyordaki yazısını okuduk mukuzum harika yazmışsın çok duyguladım

Ve diğer derecelimiz hippotalamus u unutmayalım

Vee diğer mezununuz Konyakk

Veeeyeni listelimiz vorones

Veeee can parçaları tüüüüüm güzel takımım

Günaydın cnm...

Bizim küçüğün ateşi var gece hiç uyumadık desem yalan olmaz

Balığı çok ye proteini çok ye çakıl yoğurt ye ama karbon sadece geçici tokluk sağlıyor aslında senin karbona sarılıyorum durmadan açım demenin sebebi çünkü karbonu yiyorsun geçici doydum sanıyorsun sonra pufff ama protein ağırlıklı beslensen inan ki acikmayacaksin vücut bir süre karbon isteyecek çünkü bağımlılık yapıyor ama bunu atlatmak senin elinde tabi ki
Ama sen dersen devamlı doktora ben karbondioksit yapamıyorum saldiriyorum diye o sana karbon vrrmek zorunda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…