Evet kız. Benim Son bebem de öyle . Hamilelik iyidı benim.üzüntü stres yoktu şükür . Bebem uslu en azından 3 aydır böyle sonra nolur bilmiomUmarim bebek bana çeker gerçi esimde gece sadece 1 kez uyanirmis ben de öyle. Bir yerde okumustum eğer anne huzurlu bir hamilelik yasarsa sakin olursa bebek de sakin oluyormus
Ayy ne guZEL bakış açısı . Ben de yavrularıma bakinca o hisse kapoliom. Benden ötürü şunları verene şükür diéYa benim sümbüllerim açtı yabuna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.
Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun
günaydın canım. Bana gün 8.00 de aydi . Koca kişisi hala yatio . Kahvaltı hazır uleee kalkinnn. Gozlemeler de hazırGunaydin kizlar canlar cigerler
Gözleme migünaydın canım. Bana gün 8.00 de aydi . Koca kişisi hala yatio . Kahvaltı hazır uleee kalkinnn. Gozlemeler de hazır
Ay baktım bulamadım kızlar biliyordur yazar konyakımKullanıcı adı nerden değişi yor kızlar biliyormusunuz
Günaydın cnm...GÜnaydın canlarbugün dünden daha güzel bir gün olsun
@Ytmz nin brinciler sırlar paylaşıyordaki yazısını okuduk mukuzum harika yazmışsın çok duyguladım
Ve diğer derecelimizhippotalamus u unutmayalım
Vee diğer mezununuzKonyakk
Veeeyeni listelimizvorones
Veeee can parçaları tüüüüüm güzel takımım
Balığı çok ye proteini çok ye çakıl yoğurt ye ama karbon sadece geçici tokluk sağlıyor aslında senin karbona sarılıyorum durmadan açım demenin sebebi çünkü karbonu yiyorsun geçici doydum sanıyorsun sonra pufff ama protein ağırlıklı beslensen inan ki acikmayacaksin vücut bir süre karbon isteyecek çünkü bağımlılık yapıyor ama bunu atlatmak senin elinde tabi kiDoktor suan onu özellikle verdiğini söylüyor başka karbona saldirmamam için ki kesersem diğer karbona yönelirsin bunu istemiyorum diye suan bile karbonsuzluk zorluyor. Akşam 9 işi benim çalışma hayatım devam ettiği sürece malesef böyle olacak çok denedim ama 5 birseyler yiyerek geceyi aglatamadim. Bu diet listem benim hayatım boyunca böyle olacak yani kilo verince degismeyecekmis hep böyle beslenecegim. Yoksa yeniden kilo alirim tabi bakalım pztesi ne olacak doktor ne diyecek
Bi de balıkla ben hep açım balıgi çok yesem ne olur acaba
Geçmiş olsun.hippom neyi varGünaydın cnm...
Bizim küçüğün ateşi var gece hiç uyumadık desem yalan olmaz
Saol cnm. Gece ateşlendi birden.. sonra düştü uyudu tekrar çıktı şimdi..Geçmiş olsun.hippom neyi var
Günaydın cnm...
Bizim küçüğün ateşi var gece hiç uyumadık desem yalan olmaz
Oyyyyy kıyamam ben ona inşallah hemen iyilesirrrrSaol cnm. Gece ateşlendi birden.. sonra düştü uyudu tekrar çıktı şimdi..
Mezun olanlar yokmuydu? @MiuLego olumlu gbi konsmstu sanrm bekledm bende;(Cnm yeni üye alımı yapılmıyor maalesef .. doludiğer takımlara baksanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?