Listeliyimmm uleee. Ne kadan yidim bilion mu. Vayt in pazarlıgi ile çeyrek de anlasmistik ammma ben şöyle daha minnk yedimGözleme mi
Ya diğer takımlar burasi gibi gelmiodur sana . Burası başka güzelMezun olanlar yokmuydu? @MiuLego olumlu gbi konsmstu sanrm bekledm bende;(
Ayy geçmiş olsun. En sevmedgimden. Umarım ne siz ne biz bidaha yasaamayiz o tarz gecelerGünaydın cnm...
Bizim küçüğün ateşi var gece hiç uyumadık desem yalan olmaz
Napcan acaba takipteyimBen bugun detoksumsu biseyler yapayim diyorum saglam kahvaltidan sonra.kahvalti gec olacak zaten hala yapmadim.cuma nogut dun tursu kavurmasi derken azicik odem atalim
MiMiiuu can listeyi bi görem gi. Gözüm gönlüm açılsın. Hedef ne koysan acabaGÜnaydın canlarbugün dünden daha güzel bir gün olsun
@Ytmz nin brinciler sırlar paylaşıyordaki yazısını okuduk mukuzum harika yazmışsın çok duyguladım
Ve diğer derecelimizhippotalamus u unutmayalım
Vee diğer mezununuzKonyakk
Veeeyeni listelimizvorones
Veeee can parçaları tüüüüüm güzel takımım
Haberdar et bakalım canimHepinize teşekkürler kızlar .. şimdi acile götürdü eşim büyük oğlumla beraber.. bende kahvaltı hazırlıyorum...
Savol avratGünaydıın karılaarr
Aynen b3nim.es de gec kalkiyor hoooopp hazir sofraya oturuyor pasam... hala da elestiriyor off su an sinirliyim galibagünaydın canım. Bana gün 8.00 de aydi . Koca kişisi hala yatio . Kahvaltı hazır uleee kalkinnn. Gozlemeler de hazır
Gecmis olsun canim ates insallah tekrar etmezHepinize teşekkürler kızlar .. şimdi acile götürdü eşim büyük oğlumla beraber.. bende kahvaltı hazırlıyorum...
Kocam ve kv musade ederse biseyler yapcamNapcan acaba takipteyim
Tamam canım saolAy baktım bulamadım kızlar biliyordur yazar konyakım
Çok geçmiş olsun canım iyimi simdiSaol cnm. Gece ateşlendi birden.. sonra düştü uyudu tekrar çıktı şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?