Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen b3nim.es de gec kalkiyor hoooopp hazir sofraya oturuyor pasam... hala da elestiriyor off su an sinirliyim galiba

Gecmis olsun canim ates insallah tekrar etmez
He yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla bla

He yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla bla
herif kısmı işte.çayı bol yapsan bu sefer de niye bu kadar çok yaptın kaldı içilmedi der

herif kısmı işte.çayı bol yapsan bu sefer de niye bu kadar çok yaptın kaldı içilmedi der
Aynen yaa. Caydanliklar ondaydı . Adam stres yaptı yetmeyecek az bu bilmem ne..O değil .k.valide nim yanında.laf .. işte. Ama yetti. Az önce mutfagi temizlerken döktüm kalani ..

2000 ipte kaldın mi şimdi ay çok şahane ben ip atladimmmm

Whiteblacklife

Dün ne yemiştim....

Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin

12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim

Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.

20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye

Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.

Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.

Öyle işte aynı gğn içinde moral olarak zirveyi görüp sonra diplere iniyorum napiyim sürüne sürüne bile olsa 90 ın altına inicem.
Bunu hayal edip istemekten vazgeçmiycem.

hadi yaa.bir konuşmaz iki konuşmaz sonra alışır
ama ikiniz olduğunda söylicen herkesin içinde değil
O zamn da bunu mu tuttun içinde. Buraya taşıdın filan Die laf eder . Bakalım anası ni severim onlarla birlikte yaşamak başladı. İnşallah surtusmeden geçer gunler

Ya diğer takımlar burasi gibi gelmiodur sana . Burası başka güzel Bana sorarsan gel burada takıl. Zamanı gelince listeye girersin . tabi kaptan ne der bilmiom.
Aynen öle ben cumadan beri aürekli burdaym takipteym az cok herkes hakknda bilgi sahibi bile oldum ve inann cok alstım bu takmda olmyı cok istyrm zaten 2 haftalk deneme sürem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…