Al benden de o kadar ben o pastayı yemedim ya hala rüyama giriyor. Doktor doğum günümde yemeğe izin verdi Mayıs s kadar uslu duracağımAmin kuzum. Herşey onun için. Yoksa ben kıçımı kaldırıp da zayıflamazdım
girmesin rüyana zaten tadını bildiğin bişey çakıl.bekle doğum gününde yersin ince bi dilimAl benden de o kadar ben o pastayı yemedim ya hala rüyama giriyor. Doktor doğum günümde yemeğe izin verdi Mayıs s kadar uslu duracağım
Senin dé minnakin yokmuydu yanlış mı hatirladimKocam ve kv musade ederse biseyler yapcamama sen bana bakma sen emziriyon
He yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla blaAynen b3nim.es de gec kalkiyor hoooopp hazir sofraya oturuyor pasam... hala da elestiriyor off su an sinirliyim galiba
Gecmis olsun canim ates insallah tekrar etmez
Senin dé minnakin yokmuydu yanlış mı hatirladim
herif kısmı işte.çayı bol yapsan bu sefer de niye bu kadar çok yaptın kaldı içilmedi derHe yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla bla
Çeyrek hak verdi kaptanimin yardimcisiVero gözleme yidinmi
Aynen yaa. Caydanliklar ondaydı . Adam stres yaptı yetmeyecek az bu bilmem ne..O değil .k.valide nim yanında.laf .. işte. Ama yetti. Az önce mutfagi temizlerken döktüm kalani ..herif kısmı işte.çayı bol yapsan bu sefer de niye bu kadar çok yaptın kaldı içilmedi der
anlamadığın işlere karışma ulen deseneAynen yaa. Caydanliklar ondaydı . Adam stres yaptı yetmeyecek az bu bilmem ne..O değil .k.valide nim yanında.laf .. işte. Ama yetti. Az önce mutfagi temizlerken döktüm kalani ..
Oyuuii 41 gün konusmaz benle.anlamadığın işlere karışma ulen desene
2000 ipte kaldın mi şimdi ay çok şahane ben ip atladimmmmMenü bildirimim
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla sucuklu omlet(sucuk ev yapımı)
Urfa peyniri
Közlenmiş isot(çünki urfalı olmak bunu gerektirir)
Çeyrek soğan çiğden
domtis yeşillik
7-8 zeytin
10 yer fıstığı
(13:00)
1 kepçe yayla çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
salata
Akşam(18:00)
ciğer kavurma
çoban salata
soğan salatası
2 bardak ayran
Az bişey pancar turşusu
Su: çok
Spor yok malesef ama yürüdüm bol bol
Whiteblacklife
hadi yaa.bir konuşmaz iki konuşmaz sonra alışırOyuuii 41 gün konusmaz benle.
O zamn da bunu mu tuttun içinde. Buraya taşıdın filan Die laf ederhadi yaa.bir konuşmaz iki konuşmaz sonra alışır
ama ikiniz olduğunda söylicen herkesin içinde değil
Aynen öle ben cumadan beri aürekli burdaym takipteym az cok herkes hakknda bilgi sahibi bile oldum ve inann cok alstım bu takmda olmyı cok istyrm zaten 2 haftalk deneme sürem var.Ya diğer takımlar burasi gibi gelmiodur sana . Burası başka güzelBana sorarsan gel burada takıl. Zamanı gelince listeye girersin . tabi kaptan ne der bilmiom.
Dün sikintidan ip atlarken sinidrella masalı filmini seyrettim düşün ruh halimi açıkçası halimiHiiç öyle sıkıldım genel ruh halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?