Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonussss ne ettinnn laaaa ..amanin 1 tabak makarna da nesiiiiii. Hele bol kaşar kulanmakkk NO NO .. p.tesi küçük tartı günü zaar. Dikkat edek. Bugun spor neyin mi yapsan ben spor değil de evi sil süpr yapcam oğlus uyanınca . Akşam à ne pişirsem. ..

Aynen öle ben cumadan beri aürekli burdaym takipteym az cok herkes hakknda bilgi sahibi bile oldum ve inann cok alstım bu takmda olmyı cok istyrm zaten 2 haftalk deneme sürem var.
Cnm miu şimdi yoj ama geçen yeni üye almıyoruz dendi onun için sana öle dedim
. Mezun var ama 2 yeni başlayan da var.. sen takıl burda miu döner sana..

He yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla bla
Aman bunlari varya soyle evirip cevirip pataklamak lazim.. senin kv ler mi yaninda neden ki...

@Ytmz ne guzel yazmissin canim bir gun belki bana da nasip olur di mi yani insallah

@Konya 42 canim seninde mezuniyetin hayirli olsun zor olan hep korunak diyorlar ama bence cok zor degil mesela hepfit ve deynepnaz maslalah koruma ustalari baska da var burada.. yani korumak da buradan uzaklasilmadigi muddetce kolay bence

Ya benim sümbüllerim açtı ya buna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.

Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun

Tabiki duygulanirsin ben 1 yıl bekliyordum acmalari için o bir emek o bir sevgi tabiki duygusal olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…