- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bonussss ne ettinnn laaaa ..amanin 1 tabak makarna da nesiiiiii. Hele bol kaşar kulanmakkk NO NO ..@Whiteblacklife
Dün ne yemiştim....
Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin
12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim
Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.
20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye
Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.
Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.
Öyle işte aynı gğn içinde moral olarak zirveyi görüp sonra diplere iniyorum napiyim sürüne sürüne bile olsa 90 ın altına inicem.
Bunu hayal edip istemekten vazgeçmiycem.
Ooh yavru kıyamam. Daha iyi olur inşallahKızlar şükür eve geldiler.. Soğuk almış üşütmüş.. başlangıcıymış.. şimdi iyi şükür.. saolsun sorduğunuz için ♡♡♡
15 aylık oğlum var ama emzirmiyorum canim benSenin dé minnakin yokmuydu yanlış mı hatirladim
Seni tanımak isterim.ama tabi dedim ya. KaptAn ne dedi der bilmiomAynen öle ben cumadan beri aürekli burdaym takipteym az cok herkes hakknda bilgi sahibi bile oldum ve inann cok alstım bu takmda olmyı cok istyrm zaten 2 haftalk deneme sürem var.
Hı ben de o civarlarda kesmiş tim omeri sütten15 aylık oğlum var ama emzirmiyorum canim ben
Gecmiş olsun..en son mesajımı gördünmüKızlar şükür eve geldiler.. Soğuk almış üşütmüş.. başlangıcıymış.. şimdi iyi şükür.. saolsun sorduğunuz için ♡♡♡
Ayy cnm hangisi.. kusura bakma .. bakim bulim..Gecmiş olsun..en son mesajımı gördünmü
@voronecok cok tesekkür ecdrim ne kdar tatlı dillisin sen öleSeni tanımak isterim.ama tabi dedim ya. KaptAn ne dedi der bilmiom
Cnm miu şimdi yoj ama geçen yeni üye almıyoruz dendi onun için sana öle dedimAynen öle ben cumadan beri aürekli burdaym takipteym az cok herkes hakknda bilgi sahibi bile oldum ve inann cok alstım bu takmda olmyı cok istyrm zaten 2 haftalk deneme sürem var.
@voronecok cok tesekkür ecdrim ne kdar tatlı dillisin sen öle))keskeeee hbr beklıom...
Çok hoşuma gitti ilk defa dinledim sözleri çok güzel hadi bir kahve yapıp içelim bu sarkinin üstüneGünaydın
Gününüz aydın olsun inşallah
Bütün kötülüklerin içinde bir güzellik bulun, bir güzellik katın inşallah
Aman bunlari varya soyle evirip cevirip pataklamak lazim.. senin kv ler mi yaninda neden ki...He yaaa. Al benden de o kadar. Bu gözlemeler neden boş dedi ya lâ. O kadar kasar .ve Lor koydum . Yağı basmadim ya. Beyfendi elestirdi. Çay ı da az yapmsim bla bla
2 bebemi birakip gitcem yarından sorma . Raporlar im bitti okul beni bekler .Aman bunlari varya soyle evirip cevirip pataklamak lazim.. senin kv ler mi yaninda neden ki...
Pifff insallah rahat edersin canim .. senin brans neydi bu arada.2 bebemi birakip gitcem yarından sorma . Raporlar im bitti okul beni bekler .
Hadi tevoş ver şu son kiloları sa senin de başarı öykünü okuyalım :))Pifff insallah rahat edersin canim .. senin brans neydi bu arada.
Ya benim sümbüllerim açtı yabuna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.
Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun
günaydın canım. Bana gün 8.00 de aydi . Koca kişisi hala yatio . Kahvaltı hazır uleee kalkinnn. Gozlemeler de hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?