Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sende yazacaksın kuzum sağol

Bu son gittigimde açlık hissediyorum dedim bi de eti 4 köfte kadar veriyor belki çok verse acikmayacagim Karatay da henüz oraya gelemedim ama protein de ölçü ne kadar veriyor bu sabah 2 yumurta yedim kitapta kaysi demiş ben de kaysi yaptım öyle yedim 4 kofteden büyük porsiyon yemeye korkuyorum açıkçası ölçülü olsun dedi diye

İlk günler porsiyonların küçülmesi zorlar.. alışacaksın.. bu kadar kafanı takıp üzme kendini çakıl.. başka şeyler düşün.. zayıflamak hayatının merkezi olmasın artık...

Makarna tamamda vero 2-3 dilim kaşarın yağının bende hiç bir kötü etkisi olmuyor yaa inan.
Kilom çok yüksek ölçüsünde haftada 1-2 sefer yiyince vermeme engel olmuyor.

Ausencia ausum derdi peynirin kalorisini hesaplayacağına başka şeyler yeme diye. Ne kadar doğru diyomuş.

50- 60 lardaki hatunlar tabi dikkat ederler hesap ederler 1 köfteyi 1 dilim peyniri

Ben diğer öğüne kadar bişey yememeyi başarı sayıyorum.

İlk günler porsiyonların küçülmesi zorlar.. alışacaksın.. bu kadar kafanı takıp üzme kendini çakıl.. başka şeyler düşün.. zayıflamak hayatının merkezi olmasın artık...

Ne güzel demişsin hippo sanki kadın değiliz insan değiliz başka meziyetimiz yok kilodan ibaretiz gibi davranıyoruz kendimize.

Kilo indikçe normalleşiriz inşallah

Bi sure sonra miden alisacak cakilim. Yanina bol salata ekle doymuyorsan

Ne güzel demişsin hippo sanki kadın değiliz insan değiliz başka meziyetimiz yok kilodan ibaretiz gibi davranıyoruz kendimize.

Kilo indikçe normalleşiriz inşallah
Saol cnm .. insan diyet yaptığını düşündükçe daha çok acıkıyo.. normalde yemiceği şeyleri bile canı çekiyo..

Cnm ben 102 ile başladığımda sadece beyaz ekmeği ve paketli gıdayı kesmiştim.. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum .. akşam yemeği neyse sadece onu yiyordum..ilk 9 kilo çabuk gitmişti.. sende başarabilirsin bonus..

Aynen öyle kuzum olmadı deyip bırakmayınca başarıyorum zaten görüyorum kendi eksikliğimide.

Benim başa sarmalarım beklemelerim olmasaydı şu an ikinci on kiloyu veriyordum. 109 dum geçen sene. Şu an çok rahat 80 li kilolarda olabilirdim.
Çok sallandım.

Esra_4378 canim brnim hhaftasonu isleri seni yormustur kv ne git bak.. o sana ne mamalar yaomistir yapmamais olsa bile yaoar.. o halsizlikle durma yani
Bu arada kv kahvaltıya gittim zaten ekmekleri işitip işitip koydu önüme tereyaglarini tabak tabak koymuş savolsun gene iyi calistin herhal

Bonusum nasilsin. Aus nerede. Gelmedi mi hic

Saolasin cnm darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…