- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sende yazacaksın kuzum sağol@Ytmz ne guzel yazmissin canim bir gun belki bana da nasip olur di mi yani insallah
Konyakk canim seninde mezuniyetin hayirli olsun zor olan hep korunak diyorlar ama bence cok zor degil mesela @hepfit ve @deynepnaz maslalah koruma ustalari baska da var burada.. yani korumak da buradan uzaklasilmadigi muddetce kolay bence
Antepia27 abplaaaa bugün pazar. Yarın gelion unutmaaaaa. Unutcam sanma !!!!
Bu son gittigimde açlık hissediyorum dedim bi de eti 4 köfte kadar veriyor belki çok verse acikmayacagim Karatay da henüz oraya gelemedim ama protein de ölçü ne kadar veriyor bu sabah 2 yumurta yedim kitapta kaysi demiş ben de kaysi yaptım öyle yedim 4 kofteden büyük porsiyon yemeye korkuyorum açıkçası ölçülü olsun dedi diyeBalığı çok ye proteini çok ye çakıl yoğurt ye ama karbon sadece geçici tokluk sağlıyor aslında senin karbona sarılıyorum durmadan açım demenin sebebi çünkü karbonu yiyorsun geçici doydum sanıyorsun sonra pufff ama protein ağırlıklı beslensen inan ki acikmayacaksin vücut bir süre karbon isteyecek çünkü bağımlılık yapıyor ama bunu atlatmak senin elinde tabi ki
Ama sen dersen devamlı doktora ben karbondioksit yapamıyorum saldiriyorum diye o sana karbon vrrmek zorunda kalıyor
İlk günler porsiyonların küçülmesi zorlar.. alışacaksın.. bu kadar kafanı takıp üzme kendini çakıl.. başka şeyler düşün.. zayıflamak hayatının merkezi olmasın artık...Bu son gittigimde açlık hissediyorum dedim bi de eti 4 köfte kadar veriyor belki çok verse acikmayacagim Karatay da henüz oraya gelemedim ama protein de ölçü ne kadar veriyor bu sabah 2 yumurta yedim kitapta kaysi demiş ben de kaysi yaptım öyle yedim 4 kofteden büyük porsiyon yemeye korkuyorum açıkçası ölçülü olsun dedi diye
Bonussss ne ettinnn laaaa ..amanin 1 tabak makarna da nesiiiiii. Hele bol kaşar kulanmakkk NO NO ..p.tesi küçük tartı günü zaar. Dikkat edek. Bugun spor neyin mi yapsan ben spor değil de evi sil süpr yapcam oğlus uyanınca . Akşam à ne pişirsem. ..
İlk günler porsiyonların küçülmesi zorlar.. alışacaksın.. bu kadar kafanı takıp üzme kendini çakıl.. başka şeyler düşün.. zayıflamak hayatının merkezi olmasın artık...
Bi sure sonra miden alisacak cakilim. Yanina bol salata ekle doymuyorsanBu son gittigimde açlık hissediyorum dedim bi de eti 4 köfte kadar veriyor belki çok verse acikmayacagim Karatay da henüz oraya gelemedim ama protein de ölçü ne kadar veriyor bu sabah 2 yumurta yedim kitapta kaysi demiş ben de kaysi yaptım öyle yedim 4 kofteden büyük porsiyon yemeye korkuyorum açıkçası ölçülü olsun dedi diye
Saol cnm .. insan diyet yaptığını düşündükçe daha çok acıkıyo.. normalde yemiceği şeyleri bile canı çekiyo..Ne güzel demişsin hippo sanki kadın değiliz insan değiliz başka meziyetimiz yok kilodan ibaretiz gibi davranıyoruz kendimize.
Kilo indikçe normalleşiriz inşallah
Cnm ben 102 ile başladığımda sadece beyaz ekmeği ve paketli gıdayı kesmiştim.. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum .. akşam yemeği neyse sadece onu yiyordum..ilk 9 kilo çabuk gitmişti.. sende başarabilirsin bonus..
Makarna tamamda vero 2-3 dilim kaşarın yağının bende hiç bir kötü etkisi olmuyor yaa inan.
Kilom çok yüksek ölçüsünde haftada 1-2 sefer yiyince vermeme engel olmuyor.
Ausencia ausum derdi peynirin kalorisini hesaplayacağına başka şeyler yeme diye. Ne kadar doğru diyomuş.
50- 60 lardaki hatunlar tabi dikkat ederler hesap ederler 1 köfteyi 1 dilim peyniri
Ben diğer öğüne kadar bişey yememeyi başarı sayıyorum.
Sorma feci artidayim zaten hala gelme durumları çiş cos gerek yok yaniEsra_4378 canim brnim hhaftasonu isleri seni yormustur kv ne git bak.. o sana ne mamalar yaomistir yapmamais olsa bile yaoar.. o halsizlikle durma yani
Cnm ben 102 ile başladığımda sadece beyaz ekmeği ve paketli gıdayı kesmiştim.. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum .. akşam yemeği neyse sadece onu yiyordum..ilk 9 kilo çabuk gitmişti.. sende başarabilirsin bonus..
Bu arada kv kahvaltıya gittim zaten ekmekleri işitip işitip koydu önüme tereyaglarini tabak tabak koymuş savolsun gene iyi calistin herhalEsra_4378 canim brnim hhaftasonu isleri seni yormustur kv ne git bak.. o sana ne mamalar yaomistir yapmamais olsa bile yaoar.. o halsizlikle durma yani
Herhalde yani telepati ile kv ileisime geciyorumBu arada kv kahvaltıya gittim zaten ekmekleri işitip işitip koydu önüme tereyaglarini tabak tabak koymuş savolsun gene iyi calistin herhal
BencedeHerhalde yani telepati ile kv ileisime geciyorum
Bonusum nasilsin. Aus nerede. Gelmedi mi hic
Makarna tamamda vero 2-3 dilim kaşarın yağının bende hiç bir kötü etkisi olmuyor yaa inan.
Kilom çok yüksek ölçüsünde haftada 1-2 sefer yiyince vermeme engel olmuyor.
Ausencia ausum derdi peynirin kalorisini hesaplayacağına başka şeyler yeme diye. Ne kadar doğru diyomuş.
50- 60 lardaki hatunlar tabi dikkat ederler hesap ederler 1 köfteyi 1 dilim peyniri
Ben diğer öğüne kadar bişey yememeyi başarı sayıyorum.
Saolasin cnm darısı başına@Ytmz ne guzel yazmissin canim bir gun belki bana da nasip olur di mi yani insallah
Konyakk canim seninde mezuniyetin hayirli olsun zor olan hep korunak diyorlar ama bence cok zor degil mesela @hepfit ve @deynepnaz maslalah koruma ustalari baska da var burada.. yani korumak da buradan uzaklasilmadigi muddetce kolay bence
Bonusum nasilsin. Aus nerede. Gelmedi mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?