Bonuscanim kalp kalbe karsiymis. Iyiyim kuzum annem kendini iyi hissediyor su an ama tedavisi biraz karisik son ilacini birakmak zorunda kaldi hastaligi ilerledi uzulduk cok ama elden bir sey gelmiyor.nar_cicegim çiçeğaam nerdesin ya
Annecin nasıl iyidir inş
Kilo aldınmı mezuniyetten sonra? Okul nasıl gidiyor?
Nerelerdesin hiç karsilasmaz oldukmutlu pazarlar kızlar
Geçmiş olsun canım annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahBonuscanim kalp kalbe karsiymis. Iyiyim kuzum annem kendini iyi hissediyor su an ama tedavisi biraz karisik son ilacini birakmak zorunda kaldi hastaligi ilerledi uzulduk cok ama elden bir sey gelmiyor.
Allahtan hayirlisini diliyoruz ve dua ediyoruz hep.
Kilom biraz artti 66 dayim su an. Ama dikkat ediyorum spor da yapiyorum yakin bi zamanda kilomu eski haline ceviricem. Kafami toparlayamadigim icin zorlandim son zamanlarda. Biraz da bosvermistim kendimi .
Hak veriyorum aslinda. Ama insallah iyidir bebisi de oyle. Seni seviyoruzİç gelmedi epten bıraktı sanırım
Özlemekten geberecez en son
Insallah kuzum Allah kimseye vermesinGeçmiş olsun canım annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Amin canım aminInsallah kuzum Allah kimseye vermesin
Kızım bunlar etine dolgun ku hedefini yüksek koy bu hedefe ulaşmak kolay olurPitbull adamım
Bonuscanim kalp kalbe karsiymis. Iyiyim kuzum annem kendini iyi hissediyor su an ama tedavisi biraz karisik son ilacini birakmak zorunda kaldi hastaligi ilerledi uzulduk cok ama elden bir sey gelmiyor.
Allahtan hayirlisini diliyoruz ve dua ediyoruz hep.
Kilom biraz artti 66 dayim su an. Ama dikkat ediyorum spor da yapiyorum yakin bi zamanda kilomu eski haline ceviricem. Kafami toparlayamadigim icin zorlandim son zamanlarda. Biraz da bosvermistim kendimi .
Kim demiş oturduğumu 200 tane ip atladım bile suan mola 15 dakika so ra 500 yapcam 2500 yapmam lazım iade 2000 ipte yeni rakamini bilmiyorum
gelmedim canım. biraz yoğundum, içim sıkıldı, regl vardı, üzerimde bir ağırlık vardı.... öyle yani. ama artıyı çok arttırmadan toparlamam lazım.Nerelerdesin hiç karsilasmaz olduk
Ben etine dolgun seviyorum zaten napayım kupkuru vücudu böyle olayım yeter banaKızım bunlar etine dolgun ku hedefini yüksek koy bu hedefe ulaşmak kolay olur
Oha birden yüklenme dizlerin ağrırKim demiş oturduğumu 200 tane ip atladım bile suan mola 15 dakika so ra 500 yapcam 2500 yapmam lazım iade 2000 ipte yeni rakamini bilmiyorum
Dün seyrettiği bir programda ki gündem özel ev temizliği depresyona iyi gelen birseymis. Ara zamanlarında temizlikle ve ev işi ile ugrasmak sikintilarini hafifletirmis. Ara zamanlarinda ugrasacak birseyler bulacagim mesela bu Aksam ütü yapcam gece deneyim bakım acikinca ise yarayacak miBonussss ne ettinnn laaaa ..amanin 1 tabak makarna da nesiiiiii. Hele bol kaşar kulanmakkk NO NO ..p.tesi küçük tartı günü zaar. Dikkat edek. Bugun spor neyin mi yapsan ben spor değil de evi sil süpr yapcam oğlus uyanınca . Akşam à ne pişirsem. ..
Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldıTamam ablacm inşallah yarın ilk menü sporla basliyorum
Sen nasılsın okula başlıyorsun kolay gelsin
Aynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Üzüldüm çiçeğim ya elden ne gelirki dua etmekten başka... allah kolaylık versin hayırlı sonuçlar versin size annene inşallah...
Kendini bırakma hali o durumda normaldir kuzum. Zaten farkındasın bak toparlanmaya çalışıyosun ne güzel.
Hem çocuk var hem iş kendini bırakma lüksün yokki
Al benden de o kadar
Makarna tamamda vero 2-3 dilim kaşarın yağının bende hiç bir kötü etkisi olmuyor yaa inan.
Kilom çok yüksek ölçüsünde haftada 1-2 sefer yiyince vermeme engel olmuyor.
Ausencia ausum derdi peynirin kalorisini hesaplayacağına başka şeyler yeme diye. Ne kadar doğru diyomuş.
50- 60 lardaki hatunlar tabi dikkat ederler hesap ederler 1 köfteyi 1 dilim peyniri
Ben diğer öğüne kadar bişey yememeyi başarı sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?