Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nar_cicegim çiçeğaam nerdesin ya

Annecin nasıl iyidir inş

Kilo aldınmı mezuniyetten sonra? Okul nasıl gidiyor?
Bonuscanim kalp kalbe karsiymis. Iyiyim kuzum annem kendini iyi hissediyor su an ama tedavisi biraz karisik son ilacini birakmak zorunda kaldi hastaligi ilerledi uzulduk cok ama elden bir sey gelmiyor.
Allahtan hayirlisini diliyoruz ve dua ediyoruz hep.
Kilom biraz artti 66 dayim su an. Ama dikkat ediyorum spor da yapiyorum yakin bi zamanda kilomu eski haline ceviricem. Kafami toparlayamadigim icin zorlandim son zamanlarda. Biraz da bosvermistim kendimi .

Geçmiş olsun canım annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Üzüldüm çiçeğim ya elden ne gelirki dua etmekten başka... allah kolaylık versin hayırlı sonuçlar versin size annene inşallah...

Kendini bırakma hali o durumda normaldir kuzum. Zaten farkındasın bak toparlanmaya çalışıyosun ne güzel.
Hem çocuk var hem iş kendini bırakma lüksün yokki

Dün seyrettiği bir programda ki gündem özel ev temizliği depresyona iyi gelen birseymis. Ara zamanlarında temizlikle ve ev işi ile ugrasmak sikintilarini hafifletirmis. Ara zamanlarinda ugrasacak birseyler bulacagim mesela bu Aksam ütü yapcam gece deneyim bakım acikinca ise yarayacak mi

Aynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Yaninda olmak istiyorsun olamiyorsun. Her an ne olacak diye dusunuyorsun. Surekli bi care ariyorsun. Bulamayinca kendini sorumlu hissediyorsun. Ne yediginin tadi var ne yasadiginin. Bu duygu cok baska ruhunda gezen kara bi hayalet gibi. Ve bununla mucadele eden ne cok insan ne cok genc ve cocuk var. Caresi en kisa zamanda bulunur insallah.
Insan icine dusunce ogreniyor kanserin ne oldugunu. Dilerim ki kimse ogrenmesin, tatmasin bu duyguyu.

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…