- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Subattim ben kuzum. Gecti benimki. Evet cok degil 62 ile mezundum 4 kilo farkim varnar_cicegim artında çok değil sanki kaçla mezun olduydun? Şubat balığımıydın sen martmı :)
Amin canım çok zor bir hastalık yaşayan için de sevenleri için deAynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Yaninda olmak istiyorsun olamiyorsun. Her an ne olacak diye dusunuyorsun. Surekli bi care ariyorsun. Bulamayinca kendini sorumlu hissediyorsun. Ne yediginin tadi var ne yasadiginin. Bu duygu cok baska ruhunda gezen kara bi hayalet gibi. Ve bununla mucadele eden ne cok insan ne cok genc ve cocuk var. Caresi en kisa zamanda bulunur insallah.
Insan icine dusunce ogreniyor kanserin ne oldugunu. Dilerim ki kimse ogrenmesin, tatmasin bu duyguyu.
Sen tabiki sen bitanem ter içinde. .. kayahanin şarkısı geldi aklıma sarı saclarindan sen suçlusunŞimdi o kadar temizlikten sonra leslie yi kim yapacak
Bende de oluyor dönem dönem duygularim dalgalaniyor. Romantik Komedi kahve ise yarıyor şimdilik eskiden makarna iyi geliyordu.gelmedim canım. biraz yoğundum, içim sıkıldı, regl vardı, üzerimde bir ağırlık vardı.... öyle yani. ama artıyı çok arttırmadan toparlamam lazım.
üzerime bir miskinlik çöktü anlamadım gitti çakıl
Cok gecmis olsun.Aynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Yaninda olmak istiyorsun olamiyorsun. Her an ne olacak diye dusunuyorsun. Surekli bi care ariyorsun. Bulamayinca kendini sorumlu hissediyorsun. Ne yediginin tadi var ne yasadiginin. Bu duygu cok baska ruhunda gezen kara bi hayalet gibi. Ve bununla mucadele eden ne cok insan ne cok genc ve cocuk var. Caresi en kisa zamanda bulunur insallah.
Insan icine dusunce ogreniyor kanserin ne oldugunu. Dilerim ki kimse ogrenmesin, tatmasin bu duyguyu.
Aynen oyle hem de kardes ve abla olarakCok gecmis olsun.
Bizim ailede de var maalesef kanser.
Annene moral verebilmek icin senin iyi olman lazim.
Evet zor ama senin icin hayat da devam ediyor. Hem anne hem es olarak.
Çok geçmiş olsunAynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
bizim türk karılarının uydurmasıdır o herkesin evi temiz dursun diyeDün seyrettiği bir programda ki gündem özel ev temizliği depresyona iyi gelen birseymis. Ara zamanlarında temizlikle ve ev işi ile ugrasmak sikintilarini hafifletirmis. Ara zamanlarinda ugrasacak birseyler bulacagim mesela bu Aksam ütü yapcam gece deneyim bakım acikinca ise yarayacak mi
teşekkür edeim cankm darsı size@Ytmz mezuniyetin de 1.liginde hayirli olsun.
Zayifligin citirligin daim olsun :)
Heee bu mesajı gördüğüm iyi oldu, 4 gün dikkat ediyim bari@Ytmz ne guzel yazmissin canim bir gun belki bana da nasip olur di mi yani insallah
@Konya 42 canim seninde mezuniyetin hayirli olsunzor olan hep korunak diyorlar ama bence cok zor degil mesela hepfit ve @deynepnaz maslalah koruma ustalari baska da var burada.. yani korumak da buradan uzaklasilmadigi muddetce kolay bence
kaç senedir yemek yaparım hiç böyle soğan doğramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?