kaç senedir yemek yaparım hiç böyle soğan doğramadım
sen doğradın mı fitim
Yok yafrum nerdeee, iki dakkada elde dograyiveriyorum seksülük damarımda yok
herkes pazar pikniğinde heralde
ben de var da ben de doğramadım hiç böyle
Benimki de der valla.biz o soğanları yicez hatun napıyon der'la ben böyle doğrasam benim adam ayaklarını soğanın içinden çek der
keşke benim de olsa hatun daş
Şu beyonce gibi bacak ve kalçam olsun istiyorum
evet romantik komedi bana da iyi geliyor. ben de dalgalanma dönemlerimde karboya sarıyomBende de oluyor dönem dönem duygularim dalgalaniyor. Romantik Komedi kahve ise yarıyor şimdilik eskiden makarna iyi geliyordu.
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyen kullarınaAynen oyle hem de kardes ve abla olarak
bizim türk karılarının uydurmasıdır o herkesin evi temiz dursun diye
öyle tabi bizim türk karıları temizlik yapmaya bahane bulmuşlar.temizle rahatla gevşeevet romantik komedi bana da iyi geliyor. ben de dalgalanma dönemlerimde karboya sarıyomtoparlancaz. bomba gibi gelcez inşallah ama 1 haftadır yoktum kimse sormamış beni
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyen kullarına
sanki gibi gibi de mi
Çok geçmiş olsun
Amin kizlar sagolunnevet romantik komedi bana da iyi geliyor. ben de dalgalanma dönemlerimde karboya sarıyomtoparlancaz. bomba gibi gelcez inşallah ama 1 haftadır yoktum kimse sormamış beni
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyen kullarına
sanki gibi gibi de mi
Bonus menunu kusurunu biliyorsun zaten ama artık evet bir yerden başlanan lazım önce şu yeme ataklarını nasıl cozeriz bı bunu bulmak lazım sende her dibe coktugun de daha da dibe atıyorsun kendini bı son bulmaliyiz buna dile çöktüğünde yemek dışında bir şey yapmalısın mesela atak geldiği an 15 dj lessie yada 50 ip atlamak gibi yani o atağı yemekle değil sporla atlatmak zorundasın balım ben bu TK Eylül ayında geldim geldiğimde 98 kiloydun suan7 ayın içindeyiz ve sen 7 aydır 1 ileri 2 geri modunda aynı kilolardasin ne olur yanlış anlama beni ama 7 aydır haftada 500 Gr verseydin 14 kilo vermiş olacaktın yani suan en kotu 84 kiloydun bunu anlamak zorundasın bu yol een çok seni yoruyor en çok seni yıpratıyor uzatiyorsun yolunu sıkïliyorsun buna artık bı son vermen lazım bonus hem bedenen hem psikolojik olarak bı dur demek zorundasinnnnWhiteblacklife
Dün ne yemiştim....
Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin
12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim
Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.
20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye
Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.
Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.
Öyle işte aynı gğn içinde moral olarak zirveyi görüp sonra diplere iniyorum napiyim sürüne sürüne bile olsa 90 ın altına inicem.
Bunu hayal edip istemekten vazgeçmiycem.
Kuzum alıntılamak istediğim bu mesaj değildi elime bu denk geldiGecmiş olsun..en son mesajımı gördünmü
Köfte yiyorsun yanına ekmek 4 köfte bı tabak salata bı tabak çorba nasıl tok tutmaz seni bı düşün salataya sarıl yoğurt tatlısı sarıl bunlardan sana zarar gelmez balık mi yiyorsun 1 koca kase salata tuket yanında inan ki doyacaksin doygunluk hissin senin midende değil çakıl hep aklında doymam ben bunla diye sofraya oturursan doymazsin ama bu bana çok ya ben bu kadar yiyemem diyerek otur her aciktiginda önce şu iccBu son gittigimde açlık hissediyorum dedim bi de eti 4 köfte kadar veriyor belki çok verse acikmayacagim Karatay da henüz oraya gelemedim ama protein de ölçü ne kadar veriyor bu sabah 2 yumurta yedim kitapta kaysi demiş ben de kaysi yaptım öyle yedim 4 kofteden büyük porsiyon yemeye korkuyorum açıkçası ölçülü olsun dedi diye
Amin kizlar sagolunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?