- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Rabbim şifa versin çiçeğim önce sıl aklındaki kötü düşünceleri rabbim veriyor derdi inşallah şifasını da verirAynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Yaninda olmak istiyorsun olamiyorsun. Her an ne olacak diye dusunuyorsun. Surekli bi care ariyorsun. Bulamayinca kendini sorumlu hissediyorsun. Ne yediginin tadi var ne yasadiginin. Bu duygu cok baska ruhunda gezen kara bi hayalet gibi. Ve bununla mucadele eden ne cok insan ne cok genc ve cocuk var. Caresi en kisa zamanda bulunur insallah.
Insan icine dusunce ogreniyor kanserin ne oldugunu. Dilerim ki kimse ogrenmesin, tatmasin bu duyguyu.
6 ay bittikten sonra balım tek kural bu@MiuLego mezun olduktan kac ay sonra listeye girebiliyorsun?
Tam olarak kurallar nasil?
Kızlar gece hiç uyuyamadım malum.. bebeği uyuttuktam sonra bende uyumuşum .. telefona uyandım.. kv gil çaya geldi çat kapı.. onlara buzluktaki cıss lardan hazırladım ben çay içicem.. akşam yemeği de sarkacak
Kızım bu saate kadar sporumu yaptım sonra yemeğimi yaptım fırına sebze de koydum. Oh mis gibi et sote yaptım yemeye calisacagim. Icin sarimsak koydum biraz tadı degissin belki yiyebilirim. Sen ne pisirdin ne yiyeceksin akşamoh ipimi de atladımcakil80 sen naptın ne ettin söyle bakem.akşam menüne etiketle beni .seni bu hafta bi dümdüz ediyim de gör
etiketledim seniKızım bu saate kadar sporumu yaptım sonra yemeğimi yaptım fırına sebze de koydum. Oh mis gibi et sote yaptım yemeye calisacagim. Icin sarimsak koydum biraz tadı degissin belki yiyebilirim. Sen ne pisirdin ne yiyeceksin akşam
Yaa ben tahta kullanıyorum elimde tam beceremiyorum henüz herseyi tahtada keserimkaç senedir yemek yaparım hiç böyle soğan doğramadım
sen doğradın mı fitim
ben de elde sevmiyorum tahta daha pratikYaa ben tahta kullanıyorum elimde tam beceremiyorum henüz herseyi tahtada keserim
Hiç sormayınkeşke benim de olsa hatun daş
Bu hafta topic sakindi kutlamalar bile sönük kaldı haftaya tam kutlama yapalımevet romantik komedi bana da iyi geliyor. ben de dalgalanma dönemlerimde karboya sarıyomtoparlancaz. bomba gibi gelcez inşallah ama 1 haftadır yoktum kimse sormamış beni
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyen kullarına
sanki gibi gibi de mi
Moral felan kalmadı ölümüne açlık yapcam şimdi bu nasıl 50 yaşında kadın vücudu allahım bu nasıl birsey bunlar ne yiyor ne içiyor böyle
spor yapıyolar cınııımMoral felan kalmadı ölümüne açlık yapcam şimdi bu nasıl 50 yaşında kadın vücudu allahım bu nasıl birsey bunlar ne yiyor ne içiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?