Miu köpeğini kayıp mı etti@MiuLego
Hiç bir hayvan sahiplenmedim. Böyle bir durum da hiç başıma gelmedi. Ama çok zor olsa gerek. Buradan bu kadar üzüldüğüme göre.
O senin çocuğun gibi arkadaşın gibi olmuştur. Ama hepsi böyle şanslı değil malesef. Ona baktın sevgini verdin. Emin ol mutlu gitmiştir.
Ne diyeceğimi bilemedim. Unutamazsın ama acın zamanla hafifleyecek. Hayat devam ediyor bitanem
Başın sağolsun Miu'mKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Yeni gördüm ben de çok üzüldümMiu köpeğini kayıp mı etti
Nevo ben de bir fenayım bu hafta,bu sabah sabittim ama bakalımBu hafta artı olmazsa iyi olacak
Ben bugün fenayım canım menü berbat nasıl yazacağım bilmiyorumNevo ben se bir fenayım bu hafta,bu sabah sabittim ama bakalım
Hadi kuzum menğlerşn güzel merak etme istikrarlı gidersen eksi gelir
Benşm heryerim ağrıyor topal ördek gibi yürüyorum bugün spor hafif bir yürüyüş olacak birtek..
Sen de devam et yürüyüşlere bu hafta iyi olacağız ikimiz de cuma günü inanıyorum buna
Kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Insallah canım dikkat et sende hadı bu hafta sen 6 lari ben 58 leri göreyimMakbule bende 6 lari görmek istiyorum ama cumaya görürüm inş çok can sıkıcı Surekli başa dönmek
Sen niye boyle az yiyon halsiz dusersinMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık,maydonoz
Yeşil çay
Akşam 19:00
6 yk Kıymalı mantar sote
3 yk yoğurt
3 lt su
3 mile leslie
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
matematik61
Bugün sabahtan beri kakaolu muz yemek istiyorum. Ama gel gör ki bir yere yerleştiremedim kendisini kaldı öyle. Canım çok tatlı istiyorSen niye boyle az yiyon halsiz dusersin
Benim de oyle.aksamki nescafenin yanina bitter yememek icin direndim.bu haftasonu regl olcam.bu hafta beni aclik vurur.Bugün sabahtan beri kakaolu muz yemek istiyorum. Ama gel gör ki bir yere yerleştiremedim kendisini kaldı öyle. Canım çok tatlı istiyor
Motoru bozman mantardan miymis kizPazartesi menüm
Sabah 7.00 bi kuru incir
Bikaç fındık
Kahvaltı 13.00
Dünkü mantara 2 yumurta kırdım
Bi dilim peynir
4 zeytin
Biraz fındık
Bir elma
Akşam 19.00
Bi tabak et döner(ekmeksiz)
Biraz salata
Ayran
Su 2.5 lt
80 dk tempolu yürüyüş
1000 ip
@MiuLegoWhiteblacklife cakil80 begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?