Bendeee karabağlardan angieraa:) sen nereden?
akabecim ve diğer arkadaşlarım sıkıntılı günğmde desteklerinizi okudum ama bişey yazamadım.hepinize çok teşekküğr ederim.akabecim duan kabul oldu sanıyorum,ilerleyen saatlerde daha ferahtım,Allah razı olsun...Dizim bitsin kızdan fırsat kalırsa yazıcam size..gerçektende en karanlık yerdeyim gibi hissediyorum,umutla ışığın gelmesini bekliyorum,yarın veya perşembe günü bir ümit doğabilir buna dair..bakalım nasipp :)
akabecim ve diğer arkadaşlarım sıkıntılı günğmde desteklerinizi okudum ama bişey yazamadım.hepinize çok teşekküğr ederim.akabecim duan kabul oldu sanıyorum,ilerleyen saatlerde daha ferahtım,Allah razı olsun...Dizim bitsin kızdan fırsat kalırsa yazıcam size..gerçektende en karanlık yerdeyim gibi hissediyorum,umutla ışığın gelmesini bekliyorum,yarın veya perşembe günü bir ümit doğabilir buna dair..bakalım nasipp :)
Ayy çok sevindim. Ne güzel hemşerilerim varmış burda. Ben manavkuyuda oturuyorum canım. İnşallah ev almayı düşünüyoruz ama nerde alacağımıza karar veremedik. İzmirin her yeri güzel neresi olsa farketmez :))
Askitolarimmmmmmmm gunaydinlarrrrrrr
ben geldimmmm..dun izinliydimmm ve butun gundisaridaydim...
deli gibi aliveris yaptim dun ablamla...yazliklar aldik..
dun ablamin dogumgunuydu birde sinema keyfii yaptik...
arada telden buraya geldim okudum yazilanlari ama cvp yazmaya vaktim yoktu..
kizlarr inanirmisiniz...okadar rahat ve huzurluyum ki...
dun alisveriste birsuru kisiyle goz goze gelirdim..ve utanirdim kilomdan..
ama simdi bakana bende bakiyorummm..nevar acikta birseymi gordun der gibi..
resmen kendime olan guvenim geldi...kose bucak kacmiyorum birseydenn..
hava miss gibi..fazlalik yokkk...kisa ceketlen dolandimmmmmmmm ve oram ciktimi buram ciktimi demeden..
veeee simdi gelelim sizlere..artik siki siyete baslayalim bakalim...safisimm,doga ablam..saphiramm
anaammm bir izmirli daha cikti...offf offf..bir ben gidemedim izmire
benimde gonlum kemalpasadabiliyorum kizlar uzattim ama napim gonul iste..akada konuyor ...gerisini siz doldurun
hottttttt kacirmak yokkkkk...harfiyen listeye uy bakim...okuldu suydu buydu askiya aldinnn...kendimi bu takimin gocu ilan ediyorum..koc dersem kibar kacar kormazsiniz..ama goc dersem belkim birascik gozunuz neyim korkar...Kızlarrr dün için beni izinli sayın ne olur net kopuktuu sinir oldum giremeedim bir türlü sabahın beşinde bi umut kalktımm allahtan gelmiş ama çok uzun kalamayacağımmm çünküüü okula yetişmem lasımmm dün yinee karatayıma uydummm sadece akşam 2 çatal spagetti kaçırdım o kadar:26::26:
Allah yardimcisi olsun canim..trdede okumak binbir eziyet resmen...Allah butun ogrencilerin yardimcisi olsun...safisim havalar duzeliyor at kendini disariya...hareket hareket harekettttt bu havada superrrrrrr oluyorrSelam kizlaar...disardaydim yeni gldiim...hva cok guzeeel....
Kiz yegenim yurtta kaliyor lgs ye hazirlaniyor..az kaldi oda sikilmiis bayaaa..yani.a gittik...morali duzelsin diye...ablam annesi yani bide digwr ablam...dolma..mercimek kofte..elmalikek..cikolata mus..bayaa ziyafet cektik yurttaki kizlarAa...ins. Kazanir icmimari istiyor .....
cok saol canim benim..darisi senin basina insallah...seninde fazla kalmamis...enfazla 1.5 ayda verirsin fazlaliklariniCanım maşallah diyorum sana,kilo vermek bi yana istediğin kiloya düştüğünde nasıl göründüğünde önemli.
Fıstık gibi bir hatun olmuşsun,giyim tarzınıda çok beğendim.Allah nazarlardan korusun,hep böyle kal inşallah.
akabemmm ablammm..canim cigerimmm..gonul isleri icinde var mi bir dua'nsaferan insallah yegenin kazanir imtihanlarini canim.
Arzu edersen saliss´e yazdigim dualari verebilirsin,bizim ögrenciler bayagi faydasini gördüler
bende istiyorum oğlum girecek bakalım hayırlısı
Pasammm bitanemmm..inan seni boyle gorunce bende cok uzuluyorum...Yaradan herseyin hayirlisini verir..emin ol hayirlisiyla ilerki zamanlarda seninde yuzunu guldurecek..bukadar kendini birakma artik ne olur..biliyorum hic kolay degil..Allah kimsenin basina vermesin..ama kendini boyle harab etmeninde sana anca zarari var...hem ben ne dedim..bu enerjini Allahim sana hayirlisiyla bebisler verdiginde onlara sakla...arkalarindan deli gibi kosacaksin...bak saphisime minnos nasil kosturuyor..ipekde ayni..shopanin var ama daha yeni hareketlenecek...yani sende enerjini sakla bakim..ileride cokkk ihtiyacin olacak...gulsun artik yuzun tamammi bitanemhepinize teker teker teşekkür ederim canlarım sagolun umudum var içimde işşallah oda olucak rabbim sabret diyor bana sabredicemki muradım olsun degilmibugün çok yoruldum hastane köişelerinde ablamın oglunu hastaneye götürdük hasta oolmuş bebegim yeni eve girdim ve yeni oturdum yazıyorum buraya inanın çok yoruldum ayakkabıda nasıl vurdu ayagıma bir bilseniz
sabah 1 katı yumurta 5 siyah zeytin 4 dilim kaşar bir açık çay bir dilim ekmek akşam yedikelrim bir kase mercimek çorbası 4 yemek kaşıgı pilav inanın 3 aydır ilk defa yane6 yemek kaşıgı kıymalı bezelya bir kase yogurt birazdan eşime yemek hazırlıcem ve uzanıcam nede yoruldum yaw hastane çok yorud beni pazarada gittik hastaneden sonra gerisini siz düşünün artık yarım babacım için hayır işlicez kızlar sabah erkenden çıkıcam evden akşam geç yazarım haberiniz olsun bu hafta trafigim çok canımda sıkkın nedense bu hafta idare edin adette olucam halimi görseniz heryerim şişti he ne olucak paşa gülün bu hali herkeze iyi geceler diler bende uzanır yatarım öpüyorum hepinizi bebeler
Bugün benim tartı günümdü. 80 leri gördüm sonunda. 89 ama olsun. Çoook mutluyum çoook.
Kırmızıgul benim için çok güzel bir motivasyon kaynağı oldun. Çoooook güzelleşmişsin gerçekten. Sendeki irade ve azmi hepimiz gösterebiliriz umarım.
Bu güzellikle herkes senin peşinden koşsun bırak.
aaaaaahhhh ahhhh 89.9 olsa bile level atladın tebrikler
olmamiz ablacimmm hemde nasilll...salina salina yuruyorum resmen..kanatlarim olsa ucar giderimmm okadar mutluyumm.. yavas yavas akrabalarda hareketlendi..annemi ariyorlar kizin nasil kilo vermis diye...dugunde goren sok olduufff kız ne güzel yaaa diye bakıyorlardır:))haklısın kırmızım rahatlamak ne güzel demi ...
agg iste aggg ablammmm...ben hala lokum diye inliom...baska lokumlar gorursem unuturum belki ama simdilik kemalpasaa lokumunu dusunuyorummm aggggkız bırak gitsin ne lokumlar talip olacak sana görürsün
senin adina cok sevindim canim...89 gormek bile seni nasil rahatlatmistir demi...90 olunca insan bir acaip hissediyor ama 89 olunca arada 1 kilo var halbuki ama insan nasil seviyor...bende oyleydim..99 - 89 - 79- 69da ipleri kopardimBugün benim tartı günümdü. 80 leri gördüm sonunda. 89 ama olsun. Çoook mutluyum çoook.
Kırmızıgul benim için çok güzel bir motivasyon kaynağı oldun. Çoooook güzelleşmişsin gerçekten. Sendeki irade ve azmi hepimiz gösterebiliriz umarım.
Bu güzellikle herkes senin peşinden koşsun bırak.
Bir söz yazmıştım daha önce. Tam sana uyuyor işte. KARANLIĞIN EN YOĞUN OLDUĞU AN AYDINLIĞA EN YAKIN ANDIR.
İnşallah beklediğin şey olur. Güzel şeyler düşününce ergeç buluyor güzellikler insanı. Sevgiyle kal.
olmamiz ablacimmm hemde nasilll...salina salina yuruyorum resmen..kanatlarim olsa ucar giderimmm okadar mutluyumm.. yavas yavas akrabalarda hareketlendi..annemi ariyorlar kizin nasil kilo vermis diye...dugunde goren sok olduama trdede sok etmek istedigim bir iki insan daha var...benle dalga gecip alay edenlere dugunde dik dik baktim...ayy sen nasil verdinn onca kiloyuu ben birkac kiloyu veremedim...bende dedim irade meselesi insan istedimi aklina koydumu herseyi yapar..cunku o kisi bana demisti sende irade mirade yok..insan istedimi herseyi yapar diye...bende o lafi ona geri gonderdim..ama ablacim suda var..kilo insani resmen yikiyor...enufak olumsuz birsey deseler uzulup yikilio insanlar...biri bana dedi kilo vermissin ama ikizlarin sonmuss...dedim sorun degil bu iccamasirim silikonsuz..silikonlu alirsam yine tas gibi..yani kisacasi..olumsuz birseyde deseler....zzziiitttt erenkoyyyy
agg iste aggg ablammmm...ben hala lokum diye inliom...baska lokumlar gorursem unuturum belki ama simdilik kemalpasaa lokumunu dusunuyorummm agggg
senin adina cok sevindim canim...89 gormek bile seni nasil rahatlatmistir demi...90 olunca insan bir acaip hissediyor ama 89 olunca arada 1 kilo var halbuki ama insan nasil seviyor...bende oyleydim..99 - 89 - 79- 69da ipleri kopardim
günaydın herkeseee..bütün kızlar toplanmış sabah muhabbetine..ah bu açlık krizi..dün bana az da olsa kazandibi yedirdi..bu sabah hastalara giriş yaparken kendimede yaptım kan verdim sonucu yarın alırım cuma günüde diyetisyene gideceğim..3 gündür demir başlamıştım kendime oda mı iştahımı açtı bilemiyorum.tam ters vakitte ikindi gibiiştah tavan yapıyor..
kırmızım sen meyveyle konuşuyormusun çok merak ediyorum sıkıntıdaydı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?