günaydın..
haklısın..bugün kocaman bir bardak getirdim.içecem ama wcyi nasıl halledecez bilemiyorum..buranın halkı ne yazıkki acayip gecen bi drun uzerine yürümüşler beni muayene etmeden wc gidemssin die.burdada bir arkadas wcdeydi adam kapıya vuruyor cabuk cık diye..ben böyle saygısız insanlar ömrü hayatımda görmedim..
günaydın fıstıklar
güneşli pırıl pırıl bir İzmir var günlerdir,bir süre de böyle devam edecekmiş.Uzun ve bitmek bilmeyen kıştan sonra baharı görmek güzel :) geçen sene de mayıs sonuna kadar yakmıştık kaloriferleri,bu sene o kadar sürmeyecek inşallah :)
Ben geldim canlarım anca fırsat buldum malesef gece bu saate yazıyorum anca gene duygusuala bagladım kendimi bugüm aglamadaayım şuan oldugu gibigelini hastaneye götürdüm yürüyüŞ epey yaptım saBan Patates salatası ve az kahvaltı ve açık çay içtim aksamda yumurtalı çigköfte yedim az ayran eşiliginde sodamıda içtim annecim çok şükür evine giti yarın tam gaz devam diyete annem yüzünden yapamadımki ben yemeyince oda yemedi eşimde kızdı o gidibnce devam edersin dedi şimdide burdayım kızlar ne olucek beni m bu halim ya bebek mevzusu gene canımı yakıyo gelini muayeneye götürüdm hamileler çoktuku imrendim vallahi ben hiç bir zaman hamileyken gezmekmiş yüürmekmiş bilemedim yataga mahküm oldum hep düşük teylikem vardı benim hep yattım ama şimdi yüürsem alışveriş yapsam ne fayda canım sıkılıyo bugün eşim arkamda nede güzel yatıyo neyse yarın oglumu görmeye gidicem işşallah azda olsa annelik özlemimi gideririmde olur biter yarım gelince yazarım canlar kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz bu arada kusura bakmayın sizlerei ihmal ediyorum az mesaj yazıyorum ama inanın moralim bu ara yerinde degil bazı sebeplrden dolayı ne olur biraz beni idare edin olurmıu
bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649
ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden
Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle
Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm
alin size degisik degisik fotolar...
saferan insallah yegenin kazanir imtihanlarini canim.
Arzu edersen saliss´e yazdigim dualari verebilirsin,bizim ögrenciler bayagi faydasini gördüler
İnşallah kavuşursun yavruna bir an önce. Sen moralini yüksek tut herşeyden önce.
çok ılık myaladıysan tutmamıştır canım ...biraz yogurt katıp kaynat peynr olsun canım...kaynayınca kesilir biraz tuz katıp süzersin temiz bir beze.... koy peyniri olur...
inş.. hayırlısıyla kavursun yavruna sıkıntıların gider canım....allah gonlune göre versin..
üzülme canım yaa inşallah sende bebeğini kucağına alınca bu günleri hatırlamıycaksın bile
günaydın fıstıklarrrr dün 1600 kalori aldım (yazmıyım çok saçma bi 1600 dü) bu gün fark ettim bile tartıda, dün sebze stoğu yaptım bi poşet brokoli aldım haşlayıp yerim diye işte böyleyken böyleeee ...
Ben de İzmirliyim Saphira. Uzun bir kıştan sonra çok iyi geldi güneşli havalar gerçekten. İnsanın neşesi yerine geliyor güzel havalarda. Hep güneşli olsun artık havalar...
aa bir hemşehrim daha çıktı desene ne güzell :)) saliss te bizden :) sen nerede oturuyorsun canım?ben g.emirdeyim
aa bir hemşehrim daha çıktı desene ne güzell :)) saliss te bizden :) sen nerede oturuyorsun canım?ben g.emirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?