Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın canım. wc olayı gerçekten sıkıntı çok su içince. Dersler 40 dk ben her teneffüste tuvalete koşturuyorum önce. İnşallah senin hastaların biraz anlayış gösterirler.

Ben de İzmirliyim Saphira. Uzun bir kıştan sonra çok iyi geldi güneşli havalar gerçekten. İnsanın neşesi yerine geliyor güzel havalarda. Hep güneşli olsun artık havalar...

İnşallah kavuşursun yavruna bir an önce. Sen moralini yüksek tut herşeyden önce.

Bu gün okulda nöbet günümdü. Zaten kızım dün gece yine uyutmedı beni huzursuzlandı durdu. Hiç uyumadım nerdeyse. Bir de üstüne okulda nöbet. Çok ama çok yoruldum.

Okumam gereken yazılılar var, ev işleri beni bekler. Offf Offf nerden başlasam bilemedim.

Ben bugünkü menümü yazıp çıkıyporum. Bugün birdaha giremem sanırım.

Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ...

Sabah: 1 haşlanmış yumurta

Öğlen: Yoğurt, Hindi döner, kocaman kase salata

selamun aleyküm canlarim

bugün cok yogun bir gündü
vakifimizin geliri icin manti yaptik masallah hanimlar 16 kg yogurmuslar
tabi kahvalti sofrasi yapilan mantilardan hersey masada hazir..
önüne gelen ,,akabe ye ne olur,,akabe bir denesen ölmezsin"
iki gündür yemekle imtihan oluyorum :)
ama elhamdülillah..kazasiz belasiz sadece cay icerek evime döndüm

selam kızlar nasılsınız
sabah beri temizlik yapıyorum çok şükür sadece salonum kaldı tertemiz evde kahve keyfi gibisi yok
bende yediklerimi yazayım girdiğim zamanlar bari hiç olmazsa fazla kaçırmam

sabah
iki tane bisküvi bir bardak çayla

öğle
1 tabak karnıbahar yemeği
4 kaiık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara kahve

akşam
patates yemeği yapıcam
bir tabak ondan yerim bir dilim ekmek ve salatayla

yarında gidip bi kan vereyim benim galiba yine tiroidim yükseldi acayip şiştim

Selam kizlaar...disardaydim yeni gldiim...hva cok guzeeel....

Kiz yegenim yurtta kaliyor lgs ye hazirlaniyor..az kaldi oda sikilmiis bayaaa..yani.a gittik...morali duzelsin diye...ablam annesi yani bide digwr ablam...dolma..mercimek kofte..elmalikek..cikolata mus..bayaa ziyafet cektik yurttaki kizlarAa...ins. Kazanir icmimari istiyor .....

Canım maşallah diyorum sana,kilo vermek bi yana istediğin kiloya düştüğünde nasıl göründüğünde önemli.
Fıstık gibi bir hatun olmuşsun,giyim tarzınıda çok beğendim.Allah nazarlardan korusun,hep böyle kal inşallah.

sabah:1 haşlanmış yumurta
1kk yağsız beyaz peynir

ara:1 bardak süt
1 hurma
5 adet badem

öğle
5-6 köfte
1 kase yogurt
minicik bi parça ekmek
salata

ara:yoktu

akşam
1 kase çorba
bol salata
1 tabak barbunya
azcık makarna akşam abarttım galiba

ara:badem 1 avuç

saferan insallah yegenin kazanir imtihanlarini canim.
Arzu edersen saliss´e yazdigim dualari verebilirsin,bizim ögrenciler bayagi faydasini gördüler

bende aksam menümü yazayim insallah

1 porsiyon ispanak yogurtlusu
1porsiyon coban salatasi
1 dilim ekmek
3 adet incir

saferan insallah yegenin kazanir imtihanlarini canim.
Arzu edersen saliss´e yazdigim dualari verebilirsin,bizim ögrenciler bayagi faydasini gördüler

bende istiyorum oğlum girecek bakalım hayırlısı

İnşallah kavuşursun yavruna bir an önce. Sen moralini yüksek tut herşeyden önce.

hepinize teker teker teşekkür ederim canlarım sagolun umudum var içimde işşallah oda olucak rabbim sabret diyor bana sabredicemki muradım olsun degilmibugün çok yoruldum hastane köişelerinde ablamın oglunu hastaneye götürdük hasta oolmuş bebegim yeni eve girdim ve yeni oturdum yazıyorum buraya inanın çok yoruldum ayakkabıda nasıl vurdu ayagıma bir bilseniz
sabah 1 katı yumurta 5 siyah zeytin 4 dilim kaşar bir açık çay bir dilim ekmek akşam yedikelrim bir kase mercimek çorbası 4 yemek kaşıgı pilav inanın 3 aydır ilk defa yane6 yemek kaşıgı kıymalı bezelya bir kase yogurt birazdan eşime yemek hazırlıcem ve uzanıcam nede yoruldum yaw hastane çok yorud beni pazarada gittik hastaneden sonra gerisini siz düşünün artık yarım babacım için hayır işlicez kızlar sabah erkenden çıkıcam evden akşam geç yazarım haberiniz olsun bu hafta trafigim çok canımda sıkkın nedense bu hafta idare edin adette olucam halimi görseniz heryerim şişti he ne olucak paşa gülün bu haliherkeze iyi geceler diler bende uzanır yatarım öpüyorum hepinizi bebeler

Ben de İzmirliyim Saphira. Uzun bir kıştan sonra çok iyi geldi güneşli havalar gerçekten. İnsanın neşesi yerine geliyor güzel havalarda. Hep güneşli olsun artık havalar...

aa bir hemşehrim daha çıktı desene ne güzell :)) saliss te bizden :) sen nerede oturuyorsun canım?ben g.emirdeyim

akabecim ve diğer arkadaşlarım sıkıntılı günğmde desteklerinizi okudum ama bişey yazamadım.hepinize çok teşekküğr ederim.akabecim duan kabul oldu sanıyorum,ilerleyen saatlerde daha ferahtım,Allah razı olsun...Dizim bitsin kızdan fırsat kalırsa yazıcam size..gerçektende en karanlık yerdeyim gibi hissediyorum,umutla ışığın gelmesini bekliyorum,yarın veya perşembe günü bir ümit doğabilir buna dair..bakalım nasipp :)

Kızlarrr dün için beni izinli sayın ne olur net kopuktuu sinir oldum giremeedim bir türlü sabahın beşinde bi umut kalktımm allahtan gelmiş ama çok uzun kalamayacağımmm çünküüü okula yetişmem lasımmm dün yinee karatayıma uydummm sadece akşam 2 çatal spagetti kaçırdım o kadar:26::26:

aa bir hemşehrim daha çıktı desene ne güzell :)) saliss te bizden :) sen nerede oturuyorsun canım?ben g.emirdeyim

Ayy çok sevindim. Ne güzel hemşerilerim varmış burda. Ben manavkuyuda oturuyorum canım. İnşallah ev almayı düşünüyoruz ama nerde alacağımıza karar veremedik. İzmirin her yeri güzel neresi olsa farketmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…