Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fc de güvenemiyorum başkasımı gene diye sildim onu senden alıym adını akşam eklerim msn varda gizli takılıyorum kapalıda olsam açığım yaneeetayini nere çıkmış ?

sanada canım iyi dersler

günaydınnn şekerler...sevgili kaptanım benim dün akşam internetimde sorun vardı bağlanamadım...beni izinli yazarmısın...

ben,m de demirim düşük .laç başlamam gerek ama daha çok kilo alırım die korkuyorum...
kırmızıııımmmm şu merdiven inip çıkıp su içmek fikri iyiyimiş uyguluycam..benim ev altıncı kat....ama ben hep asansör kullanıyorum:)))

ayy canım kendim vermiş kadar sevindim..insanı motive ediyor bu 9 lardan kurtulmak..ben de en yakın zamanda 7 lere merhaba diycem hissediyorum:))

ah kırmızıgül ben film seyretmeyeli ne kadar zaman oldu bilmem..ben kendime çok zaman ayıramıyorum..

hosgeldin canim...nasilsin...safis kaptan gelmedi daha..kocisten loplopu yurutemedi demekki..sen naptin diyet ne alemde..reglde oldun??? anlat bakim anlattt

cnm hoşbuldummmsorma kırmızıcım yaaa...
3 gündür kaçamksız gidiyordumm..dün akşm eşime kızartma yapmıştımmm..oda yarısını yiyip bırakmışş sonra yarım saatliğine eşim dışarı çıkınca bir anda kendimi kaybettim ve masanın başına gidip hızlı hızlı ekmeğin arasına patatesleri doldurup doldurup yedimben bu kadar zayıf karakterlimiyim diye kızdım ekndime ama iş iştn geçmişti..sizde de oluyor mu böyle şeyler kızlar ben de mi sorun varhalbuki dün ne kadarda hareketli bir gün geçirmiştim dısarda oldugum halde çok zor şartlarda eşimin dükkanda minicik tezgahta salata yapıp yemiştim ama akşam mahvettim herşeyi..

kan tahlili için aç gelmiştim.hasta ara vermedi aç kaldım valla.

ah kırmızıgül ben film seyretmeyeli ne kadar zaman oldu bilmem..ben kendime çok zaman ayıramıyorum..

aynen canım yaa kendime hiç zaman ayıramıyorum...dışarı çıkacagımızda bile evi toparla ..kızın yedek esya çantasını hazırla..kocaya şunu giy diye direktiff ver..en son ekndim giyiniyiırum ve şipşak çok az makyaj yapıp fırlıyorum elimde esşyalar koştura koştura..uzun uzun makyaj yapıp fön çekmeler..ne giyicem die düşünmeler olmuyor artık çocuk olldan beri:)))

sorma bende dün kazandibine aynı şeyi yaptım..bende kendimi tek sanıyordum..bazı günler canım istemezken bazı günler krize giriyorum...şu tahliller bi çıksın.aslında kansızlıkta kilo verimini zorlaştıryor..oyüzden demir başladım ama oda iştah açıyor..off offf

olmazmi shopam hemde nasil faydasini gorursun..yalniz oldugunda elinde yuk felanda yoksa merdivenle cik yukariya..bizim evde 4katta..asansor var..elimde agir yuk olmadigi zaman hep merdivenlen ciktim yukariya..emin ol gunde birkac kere yaparsan....kilonda degisikli olmasa dahi bacaklarinda erime oluyor..ben yillar once staj yapmistim bir okulda guvenlik olarak..merdivenleri felaketti gunde 5-6 kez inip cikiyorduk...3 hafta sonu kilomda degisiklik yoktu ama fiziksel olarak incelmistim..yani sende dene kolayi kacip asansore asilma

demekki biryerlerde yanlis yapiyorsun kelebegimm..hemen duzene sok bakim...her ne olursa olsun yarim saat bile olsa kendine zaman ayir..bu dunya oylede boylede dvm edecek..elbet herkes bir sekilde yogun..bende oyleydim guya spora vaktim yoktu uykuya zaman yoktu...isimde birsey degismedi ve ben ayni gune gunde enaz 2 saat sporu sigdirdim..uykumu enaz 7 saat almaya basladim..ve gec uyanmak yaptigimiz enbuyuk hatalardan biri..insan rahatlamiyor daha cok kendine eziyet ediyor...yani ne yaparsan yap...kendine vakit ayirmayi unutma canim

sakin sakinnn kendine bakmayi unutmaaa doverim haaa...kendine vakit ayir...sen kendini iyi hissetmez ve huzursuz olursan ne kendine nede baskalarina bir faydan olur..oyuzden herseyden once kendine vakit ayirrr

ya şun lesli teyzenin 21 dk lik ve 5 dklik olanı güzel zevkli başlasam bu gün beaaaa

sakin sakinnn kendine bakmayi unutmaaa doverim haaa...kendine vakit ayir...sen kendini iyi hissetmez ve huzursuz olursan ne kendine nede baskalarina bir faydan olur..oyuzden herseyden once kendine vakit ayirrr

çok haklısın kırmızcım yaa...kendimi sevmeyince iyice huysuz hırçın biri oluyorum zaten

canım bizim burda her yer inşaat,yeni yeni evler yapılıyor,hepside çok güzel ve lüks.buraları tavisye ederim ev almak için.30 Martta omtimum avm de açılıyor koskocaman bir yer
ayy ne güzel canımm yaa bu mutluluğun hiç bozulmasın inşallahhh ablanın da d.günü kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşları olsun :)
tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ederim.ben kendim ettim kendim buldum.geçen reglmde diyetime ara verdim o zaman da zannedersem insülin direncimi geri getirdim.Ondan acıkıyorum,gözüm hep tatlılarda
evet canım,aynen,bu söz çok hoşuma gitti.sanırım ben de aydınlığa yakınım en aızndan öyle olmasını ümit ediyorum
anaammm bir izmirli daha cikti...offf offf..bir ben gidemedim izmire
benimde gonlum kemalpasada biliyorum kizlar uzattim ama napim gonul iste..akada konuyor ...gerisini siz doldurun
ohoooo yavrum sen ona mı kaldın yaaa,bu fıstıklıkla kimi istersen parmağında oynatırsın canım ne diyeri uyguluyorsun
canım ne diyeti uyguluyorsun?çiğ kuru yemiş ve kuru meyve öneririm.ben öyle yapıyorum son günlerde

çok haklısın kırmızcım yaa...kendimi sevmeyince iyice huysuz hırçın biri oluyorum zaten

aynen oyle canim..benimde yaptigim enbuyuk yanlisti zamaninda..zaten kiloluyum suslensem ne olacak diyordum..ama sen kendine bir deger vermezsen kimse deger vermez..yani herseye ragmen kendine bak..suslen puslen...kilonda olsa kendine olan guvenini goster herkese

kahvaltım:

2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
2 kk peynir
10 zeytin
2 ad. kuru kayısı+kakao
6 sı bir yerde çay

benim için çok zor canım ya..çalışıyorum 2 çocugum annem babam eşim..annem babam çocuklarım bakıyor onlar ankaralı benim için istanbulda kalıyorlar..babam çocuk gibi dünde krizimin sebebi sanırım oydu..kendisi şeker hastası ee bende doktorum akşam baktım elma portakal ayva 3 meyve götürecek elmayı yarım verdim.bana küstü ertesigün yemek yemedi ağır konustu..annemin sağlık problemi çok bazen oda sitem ediyor benimle ilgilen diye..gecen iğnesi vardı unutmusum hemen istersen hastaneye gideyim diyor..herkesin nazı bana..oğlum eve girince tepeme atlıyor kızım onu kıskanıyor huysuzluk yapıyor..kendimi unuttum uzun zamandır..ilk defa cumartesi dışarı çıkıp alışverişe vakit ayırdım ondada koşa koşa eve geldim..diyettede en büyük sorunum evde bana uygun yemek zor..sabah cocuklarım güneşle kalkıyor.bugün 6ya bile gelmemişti..oğlumu 8de uyutup zor geldim.yemekleri annem yapıyor ona banada ayrı yap diyemiyorum..idare ediyoruz işte..

olabilri canim..ama biraz direnmeye baslasan geri duzene girersin..buna inaniyorum..arada bir geliyor oyle bendede olurdu..cok istiosa canin al rahatlikla ye ki aklin kalmasin...ama sonrasinda keske yemeseydim desende hem rahatlamis olursun birdahada kolay kolay canin cekmez...yada dedigim gibi merdivenlerle oyalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…