Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha sen yeni evli sayılırsın çocuk küçük ne eziyet edersin be adam tabi bulmuşsun iyiniyetli insanları kullan

eee adam tatlı hayat bulmuş iki kere yemek yaptırıyor eşine yaptırabilirmiydi acaba...düşünse zaten kardeşini getirmez adam rahatsız olur diye boş ver ya gitsin bu ne üstünüze kalacak valla

üstünüze kalacak derken?kaldı zaten anacımmm çoktan kaldı! ( nüfusuma alcam

daha sen yeni evli sayılırsın çocuk küçük ne eziyet edersin be adam tabi bulmuşsun iyiniyetli insanları kullan

üstünüze kalacak derken?kaldı zaten anacımmm çoktan kaldı! ( nüfusuma alcam

ya bunun yaşlılığı var falan zaten yaşlıymış çekilmez olur o zaman onu demek istedim

yok ablacım 10 senelik evliyim ben ama dediğin doğru yeni evliler gibiyizdir eşimle çok şükür yani öyleydik.hem misafir olması hem de kız aylardır bizimle yatıyor,kardeş gibi olduk adamla

eşinin konuşması lazım abi kendine ev bul ev ev üstüne olmaz falan net olarak tabii

aynen öyle canım! kız kardeş olsa bu kadar rahatsız olmazdım.bütün gün beraber işlenirdik,bana da arkadaşlık ederdi

haklisin canim, enazindanarkalik edersiniz..erkekle huzursuz olur insan...senin halinden tavrindan anlamamasi mumkun degil diyorsun..bildigin salaga yatiyor..hosuna gidiyor tabi...hersey hazir dert yok tasa yok...belkide dedigin gibi senin evden uzaklasman..boylelikle hersey ortada olur..ve iyi bir insansa biran once evden ayrilmaya calisir..

İşte benim sıkıntım bu güzeller..hem moralimi hem diyetimi bozuyor ya bu deveyi güdecen ya da bu diyardan gidecen ! ben deveyi güdemediğim için gidecem bu sanırım

eşinin konuşması lazım abi kendine ev bul ev ev üstüne olmaz falan net olarak tabii
canım abi olan benimki,yani kaynım küçük..eşim kardeşimi sokağa mı atayım diyor,senin kardeşin olsa gelen atar mıydın sokağa diyor?
kızlar çıkmak zorundayım yemaaa gidiyorum
afiyet olsun canım

aynen öyle canım..ohh mis gibi her şeyi hazır önüne geliyor önünden kalkıyor..ben bir kez çıkıp gittim öyle arkamdan hemen eşimde geldi,ve eşim gelirken,kaynım demiş ki eşime,eğer birlikte gelmezseniz ben hemen giderim demiş.eşim de hayatta bir tanecik kardeşim var ondan da etme beni dedi,çok gariban,ok üzülüyorum haline dedi,ağlamaklı oldu

kızlar kalkayım da eve süpürge tutyım bi..sonra da diğer işlere bakarım ve yemek yapıcam daha.öptüm sizi şimdilik canlar

İşte benim sıkıntım bu güzeller..hem moralimi hem diyetimi bozuyor ya bu deveyi güdecen ya da bu diyardan gidecen ! ben deveyi güdemediğim için gidecem bu sanırım
bitanem insanin huzurunu bozmayacak gibi degilki yillardir evinizde.. insallah en kisa zamanda duzelirde sende rahatlarsin saphisimm
kızlar kalkayım da eve süpürge tutyım bi..sonra da diğer işlere bakarım ve yemek yapıcam daha.öptüm sizi şimdilik canlar

sende evi biraz pasakli ttut..belki bu kadin temizlik fln yaptigi yok der tozdan gider ama minnos var tabi olmazz

kız olsa daha kötü evlenmeden kurtulamazsın her şeyine ortak olur kıyafet alsan kıskanır iş yapmadan otursa senin zoruna gider yapsa abartır öldüm bittim yengem banayaptırıyor der vs bitmez dolayısıyla kayından kurtulmak daha kolaydır

SAPHİRA cım cnm geçer bugünler üzülme yıpratma sakın kendini ama mutlaka bu sorunu çözmeye çalış....
olur mu böyle şeyyy ya..sonuçta kaynının eli ayagı tutuyor ve çalışıyor..kendine uygun ev istedikten sonra iillaki bulabilir...kusura bakmasın ayagını yorganına göre uzatıcakkkk evini tutucak..yıllardır sana çektirdiğine bak şunun...istedikten sonra kesesine göre ev illaki bulur saphirim...ev arkadasıda bulabilir...bahanesi olamaz bu konuda asla...
ee sen hamaratsın leziz yemekler önünde...ev sürekli temizleniyor kaloriferli keyfi yerindedir ...hayatta her şey olur hastalık olur başka bişiyler olur o zaman bile çok zor ama adamın eli ayagı tutuyorken işi de varken çok saçma bir şekilde size yüklenmiş..hiçmi düşünmüyor..savunmasız biri diil sonucta ...çoçuk hiç diil...o yüzden aslında eşin uygun bir diille konusup kırıcı olmadan ama net bir şekilde anlatabilir...küsersee bu onun ayıbı olur çünkü sen ona kaç zamandır yedirmiş içirmişsin bakmışsın küsmek gibi bir nankörlük yaparsa bu onun ayıbııı...

cnm yazmak istediğinde yaz bize biz seni dinleriz..ama kendini nolur yıpratma yavrun var..insanın morali bozuk eli ayagı gönlü kırı olunca çocuguyla bile ilgilenemior manevi olarak(

eee sokağa atmamda nufüsümada almam yetişkin biri sonuçda ev bul falan derim beraber arar yerleştiririm

ben istanbulda yeniyşm çevrem yok hemşirem bir ara birinden bahsetti ama cesaret edemedim..ben bile bazen sabredemiyorum başkası nasıl sabırlı olsun diye düşünüyorum..

işin kötü tarafı şimdi eşin birşey dese aylardır sizde kaldım olmaz da kovuldum olur..

slm kızlar net yoktu giremedim anca gelebildim

bugün yarım saat yürüdüm

sabah

1 yumurta 2 dilim ekmek 1 dilim peynir

ara

1 topkek

öğlen

arapsaçı yumurtalı ve 2 dilim ekmek

gerçi bugün sabah öğlen karıştı öğlen dediğim yemekten 6ydı kalktım sabah 12 de yemiiştim

bende bozdum ya diyetimi ama devam
aynen öyle canım! kız kardeş olsa bu kadar rahatsız olmazdım.bütün gün beraber işlenirdik,bana da arkadaşlık ederdi

allah yardımcın olsun tatlım çok zor dediğin gibi kız olsa yine iyi ama olmaz kaynının sizin evde kalması hiç doğru değil yatarsın kalkarsın miniler giyersin hiç biri olmaz

yok anacım kendisi zaten pek titiz biri değilki,kendi temizliğine bile çok özenli değil.işte bekar kalabilecek bir erkek değil bu.evlendirmemiz lazım aslında,bir eşi olsa,onu çekip çevirir de işte neren bulacaz
dediğin gibi kız var zaten hasta olmaya pek müsait
doğru diyosun canım o da var
çok sağol canım
inan üzülmemek elde değil.hayatım sabrım bitti artık,tahammülüm kalmadı,her şeyi batar oldu bana.ben de kıl mıyım neyim biraz,her şeyine takıyorum adamın aynen katılıyorum yazdıklarına ama şimdilik mecbur katlanıyorum,çare yok başka ama bu ayın sonuna kadar katlanıcam ondan sonra benden paso
canım hep yazayım dedim sizlere ama hem uzun bir konu hem sıkıcı.bir de elim varmadı yazmaya ne bileyim,bıçak kemiğe dayanınca yazdım artık
ayyynennn öylee!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…