aah anacım aahh taviz verme diyorsun da ne yapabilirm ki ? evimi barkımı bırakıp gitmekten başka çare kalmıyor artıkdoğpru düzgün hoşgeldin bile demiyorum,çünkü ister istemez duygularım yüzüme yansıyor,anlamaması mümkün değil.her şeyin farkında ama salağa yatıyor
eee adam tatlı hayat bulmuş iki kere yemek yaptırıyor eşine yaptırabilirmiydi acaba...düşünse zaten kardeşini getirmez adam rahatsız olur diye boş ver ya gitsin bu ne üstünüze kalacak valla
aah anacım aahh taviz verme diyorsun da ne yapabilirm ki ? evimi barkımı bırakıp gitmekten başka çare kalmıyor artıkdoğpru düzgün hoşgeldin bile demiyorum,çünkü ister istemez duygularım yüzüme yansıyor,anlamaması mümkün değil.her şeyin farkında ama salağa yatıyor
üstünüze kalacak derken?kaldı zaten anacımmm çoktan kaldı!( nüfusuma alcam
daha sen yeni evli sayılırsın çocuk küçük ne eziyet edersin be adam tabi bulmuşsun iyiniyetli insanları kullan
aynen öyle canım! kız kardeş olsa bu kadar rahatsız olmazdım.bütün gün beraber işlenirdik,bana da arkadaşlık ederdi
canım abi olan benimki,yani kaynım küçük..eşim kardeşimi sokağa mı atayım diyor,senin kardeşin olsa gelen atar mıydın sokağa diyor?eşinin konuşması lazım abi kendine ev bul ev ev üstüne olmaz falan net olarak tabii
afiyet olsun canımkızlar çıkmak zorundayım yemaaa gidiyorum
haklisin canim, enazindanarkalik edersiniz..erkekle huzursuz olur insan...senin halinden tavrindan anlamamasi mumkun degil diyorsun..bildigin salaga yatiyor..hosuna gidiyor tabi...hersey hazir dert yok tasa yok...belkide dedigin gibi senin evden uzaklasman..boylelikle hersey ortada olur..ve iyi bir insansa biran once evden ayrilmaya calisir..
bitanem insanin huzurunu bozmayacak gibi degilki yillardir evinizde.. insallah en kisa zamanda duzelirde sende rahatlarsin saphisimmİşte benim sıkıntım bu güzeller..hem moralimi hem diyetimi bozuyorya bu deveyi güdecen ya da bu diyardan gidecen ! ben deveyi güdemediğim için gidecem bu sanırım
kızlar kalkayım da eve süpürge tutyım bi..sonra da diğer işlere bakarım ve yemek yapıcam daha.öptüm sizi şimdilik canlar
haklisin canim, enazindanarkalik edersiniz..erkekle huzursuz olur insan...senin halinden tavrindan anlamamasi mumkun degil diyorsun..bildigin salaga yatiyor..hosuna gidiyor tabi...hersey hazir dert yok tasa yok...belkide dedigin gibi senin evden uzaklasman..boylelikle hersey ortada olur..ve iyi bir insansa biran once evden ayrilmaya calisir..
canım abi olan benimki,yani kaynım küçük..eşim kardeşimi sokağa mı atayım diyor,senin kardeşin olsa gelen atar mıydın sokağa diyor?
afiyet olsun canım
aynen öyle canım..ohh mis gibi her şeyi hazır önüne geliyor önünden kalkıyor..ben bir kez çıkıp gittim öyle arkamdan hemen eşimde geldi,ve eşim gelirken,kaynım demiş ki eşime,eğer birlikte gelmezseniz ben hemen giderim demiş.eşim de hayatta bir tanecik kardeşim var ondan da etme beni dedi,çok gariban,ok üzülüyorum haline dedi,ağlamaklı oldu
ben istanbulda yeniyşm çevrem yok hemşirem bir ara birinden bahsetti ama cesaret edemedim..ben bile bazen sabredemiyorum başkası nasıl sabırlı olsun diye düşünüyorum..benim 1 tane bebeğim 2 tanede ergenim varilk oğlumda çok çektim ailede destek olmadı zorla bi kaç ay baktılar kii 2 aylıktı oğlum işe başladığımda 42 gün rapor + 20 gün yıllık izin çok yıprandım şöyle oldu böyle oldu beynimi yediler bişeyde diyemezsin olmadı kreşe verdim 2. doğunca komşum baktı küçük 3 yaşına gelene kadar ikisinide bizim kurumun kreşi var çok memnun kaldım tabii onunda zorlukları var büyük oğlan ben artık gitmek istemiyorum sıkıldım dedi kreşin çocuk kulübü bölümü var okula giden çocuklar için ona gidiyordu o da yarım gün evde kalmaya başladı sonra küçük ilkokul 1 e başladı yarım dönemde bende gitmiycem abimle kalıcam dedi denedim kalabiliyorlar bu arada işimle evim 5 dk ondan dolayı daha kolay oldu kızım doğana kadar öğlen eve gidip yemeklerini falan ayarlıyordum -gecedende ayarlıyorum duruma göre kızımdada iznim bitmeden bakıcı aramaya başladım ama tanıdık vasıtasıyla tanımadığım olmaz kız kardeşim bi arkadaşına bahsetmiş oda benim annem baksın demiş geldiler tanıştık zaten ilk izlenimde not veririm beyendim ikimizde anlaştık 2 yıldan fazla oldu bazı olaylar yaşadı ben onu idare ettim falan şimdi ablam gibi ailesiyle tanışıyorum zaten biri komşum görmüş geçirmiş biri kızım anasınıfına gidene kadar düşünüyorum inşallah gönlüme göre olur ..yok şopam öğretmendeilim memurum..bakıcı tutarsan içinde kuşku varsa kamera koyabilirsin zaten çocuktanda anlaşılır iyilerle karşılaştırsın rabbim
ben de üzülüyorum canım eşime hep arada kalıyor..Bir de kaynımın yaşı benden epey büyük (çünkü eşimde büyüktür benden),ama eşim ona abi dememi istemedi.ismiyle hitap edersin dedi.eşim 4 yaş büyük ve kardeşi çok saygılı davranır abisine,dolayısıyla abisinin karısına da,yani bana..ama bana ne ismimle ne de yenge diye hitap etmiyor.hiç bir hitap şekli kullanmıyor.bir kez seslenmek için şşş dedi bana yaşşş! eşime söyledim tabi bu durumu,kızdı ayıp etmiş dedi ama kardeşine bişey söylemedi..
bir de sani biz onun evinde misafirmişiz gibi davranıyor,5 karış surat ! ay deli olcam ya!
olabilri canim..ama biraz direnmeye baslasan geri duzene girersin..buna inaniyorum..arada bir geliyor oyle bendede olurdu..cok istiosa canin al rahatlikla ye ki aklin kalmasin...ama sonrasinda keske yemeseydim desende hem rahatlamis olursun birdahada kolay kolay canin cekmez...yada dedigim gibi merdivenlerle oyalan
aynen öyle canım! kız kardeş olsa bu kadar rahatsız olmazdım.bütün gün beraber işlenirdik,bana da arkadaşlık ederdi
yok anacım kendisi zaten pek titiz biri değilki,kendi temizliğine bile çok özenli değil.işte bekar kalabilecek bir erkek değil bu.evlendirmemiz lazım aslında,bir eşi olsa,onu çekip çevirir de işte neren bulacazbitanem insanin huzurunu bozmayacak gibi degilki yillardir evinizde.. insallah en kisa zamanda duzelirde sende rahatlarsin saphisimm
sende evi biraz pasakli ttut..belki bu kadin temizlik fln yaptigi yok der tozdan giderama minnos var tabi olmazz
doğru diyosun canım o da varkız olsa daha kötü evlenmeden kurtulamazsın her şeyine ortak olur kıyafet alsan kıskanır iş yapmadan otursa senin zoruna gider yapsa abartır öldüm bittim yengem banayaptırıyor der vs bitmez dolayısıyla kayından kurtulmak daha kolaydır
çok sağol canımSAPHİRA cım cnm geçer bugünler üzülme yıpratma sakın kendini ama mutlaka bu sorunu çözmeye çalış....
olur mu böyle şeyyy ya..sonuçta kaynının eli ayagı tutuyor ve çalışıyor..kendine uygun ev istedikten sonra iillaki bulabilir...kusura bakmasın ayagını yorganına göre uzatıcakkkk evini tutucak..yıllardır sana çektirdiğine bak şunun...istedikten sonra kesesine göre ev illaki bulur saphirim...ev arkadasıda bulabilir...bahanesi olamaz bu konuda asla...
ee sen hamaratsın leziz yemekler önünde...ev sürekli temizleniyor kaloriferli keyfi yerindedir ...hayatta her şey olur hastalık olur başka bişiyler olur o zaman bile çok zor ama adamın eli ayagı tutuyorken işi de varken çok saçma bir şekilde size yüklenmiş..hiçmi düşünmüyor..savunmasız biri diil sonucta ...çoçuk hiç diil...o yüzden aslında eşin uygun bir diille konusup kırıcı olmadan ama net bir şekilde anlatabilir...küsersee bu onun ayıbı olur çünkü sen ona kaç zamandır yedirmiş içirmişsin bakmışsın küsmek gibi bir nankörlük yaparsa bu onun ayıbııı...
cnm yazmak istediğinde yaz bize biz seni dinleriz..ama kendini nolur yıpratma yavrun var..insanın morali bozuk eli ayagı gönlü kırı olunca çocuguyla bile ilgilenemior manevi olarak(
ayyynennn öylee!!!ben istanbulda yeniyşm çevrem yok hemşirem bir ara birinden bahsetti ama cesaret edemedim..ben bile bazen sabredemiyorum başkası nasıl sabırlı olsun diye düşünüyorum..
işin kötü tarafı şimdi eşin birşey dese aylardır sizde kaldım olmaz da kovuldum olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?