Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bendee bornovadaa ege üni deyimm ne kadar yakınızz yaa:)

canım artık üzülmüyorum bazen aglamaları saymaksamsenide tebrik ederim bu arada işşallah bende azim edicem veicek kiloları bebem:111::111::111:

:111::111::111::111:camım inan h hiç uzun yazmamışsın neyse senin yerinde olsam kaynımı alır karşıma anlatırım böle böle derim bak ozaman anlar ve gider ne sen yıpranmış olursun nede o eşimle neden ayrılıyosunuki mutlu yuvanı bırakıpboşver benimde kaynım önce çalışmıyodu her hafta sonu bendeydi cumartesi gelirdi pazar akşamı giderdi öle nerde kahvaltı canı ne isterse akşamda kralar gibi sofra isterdi ama dedim eşime bir hafta sonum var o geliyo senle ne uyuyabiliyorum nede gezebiliyorum yeter artık dedim sonra eşim anladı kızdı bana ben birşey demiyorum sana sen bir kardeşimi istemiyosun dedi sitem etti bir hafta sou gelmesin dedim ya zaten erken kalktım her gün bir hafta sonuda rahat uyku uyuyum egilmi dedim ve kaynıma bunu dedim sagolsun artık gelmiyo eskisi gibi sık gelmiyo dicektim yengecim kusura bakma düşünemedim dedi 1 hafta anca geliyodu allahtan işe başladıda rahat ettim siz şimdi diceksinizki ne kötü paşa alakası yok bende isterim eşimle bir hafta sonu sarılıp yatıyım nerde o olunca 8 ayaktasın gece ne istiyosa onu yapıyosun önüğne koyuyosun şimdi siz diceksinizki acizmisin yapmakta diye zaten eşim erken gidiyo yatmıyorum erkenden kahvaltıya kaldırıyorum sonrada uyuyamıyorum uyku hakgetire anlıcagın sende benim yaptıgımı yap canınıda sıkma bebegim ne yaparsan kendine yaparsın bebem neyse ben sonra gene gelirim işlerim var yediklerimi yazarım yatmadan öptüm hepiciginizi

Yehuuuuu bendeee bunuu istiyorummmm kızzz banaaa kırmızımmmm bendeee seninn gibiii olmakk istiyorummm yardıımm et bizlereee goçummm

Çok üzüldümm tatlımmm yaa ççokkk zorrr zamanındaa bizde böle bir zoraki misafirlik yaşadık daa allahım çokk zorr rahatttı kalmıyor insanın inşallah tez zamanda kendi evini bulr

kızlARRR sonunda gelebildimmmm:)

Kırmızıgülümm yaaa ben hep nedenn kaçırıomm bilion mu okuldaa yemeklerr hoşuma gitmiıo o an tabuldotta gözüme ne çarparsa yiyom

Saabah: 2 kuru kaııyısı
1 çay bardağı ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
biraz peynir

Ara: ekinezya çayı(allahım sabahh kahvaltısınaa anestizi yoğun bakımaa ne pastalar ne böreklerr getirmişler elimi sürmedimm hemşirelerr akli dengem yerinde mi diye uzun süre kontrol ettiler)

Öğle: balık vardı yiyemedim kötü olmuş
yarım helva yarım dilim kepekli ekmeğe sardım:26::26::26:
bir tabak çorba
2 kaşık kısır

1 saat spor

Akşam: (Spor yaptığım günlerr yolda aşırmamak için zor tutuyom diye kendimi akşama da tabuldot alıom kızlar hastanede yiyip geliom)

tavuklu çorba 3 kaşık
börek vardı ucundan aldım
bir tbak yoğurt

bu sabah kan vermek için aç gittim arada anca kahvaltı niyetine 1dilim ekmeğe peynir sürdüm yarımda domates buldum mutfakta
ara:yok
öğle arasında eşim almaya geldi pazardan gectik eve geldiğimde az vakit kalmıştı öğlede:1 domates
biraz peynir
tere
yedim
ara:sütlü kahve
yarım armut
5 badem
ikindi vakti eve geldimaçtım annem yeşil fasulye kavurmus azcık yogurtlayıp yedim
akşam:fırında balık minnacık mısır ekmeği
salata
akşam çayın yanında küçük bir parça bitter yedim
ve devamlı koşturdum
sabah işe öğle pazara ordan işe işten ev aramaya ev aramadan eve..bugün çocuklar erken uyudu spor yapmak istiyorum onu araştırıyorum..kızlar bişey soracam ben bu leslie galiba onu indirmek istiyorum ama yasal mıyoksa biz korsan iş miyapmış oluyoruz bilen varmı..

Selamun aleyküm güzeller
cok yorgunum
yeni girdik eve
toplantimiz vardi,biktim artik yahu
hergün birileri yanimda yemek yiyor
bende sabretmeye calisiyorum..diet yapmasam kimse birsey yemez :)

bende istiyorum oğlum girecek bakalım hayırlısı
Canim sinav duasi:
-Ya Rabbi!,Beni dogru bir giris ile girdir ve yine dogru bir cıkıs ile cikar.Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”
-Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle.”
-Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."

oy sanki beni anlatiyorsun,insanlarla göz gözü gelmekten cok cekinirdim,su siralar umursamiyorum cünkü birseyler yapmaya calistigimi biliyorum..dedigin gibi sporsuz birsey olmuyor

akabemmm ablammm..canim cigerimmm..gonul isleri icinde var mi bir dua'n bu gonul uzun zamandir bir okuzu bekler..beklim banada faydasi olacak birsey biliyorsundur
Allah senin iyiligini versin öyle bir güldüm ki yazina :)
Allah gönlüne gore versin insallah canim

kelebekolacam Allah yar ve yardimcin olsun canim

SAPHIRA canim benim icini ferah tut,
Allahu Teala herkesi birseyle imtihan ediyor..hatta buyuruyorki mevlamiz
Hayatta basi bos birakilacaginizimi saniyorsunuz…elbette malinizla evladiniz v.s.vs imtihan edilceksiniz..
Belliki zor bir sürecten geciyorsun ama annene gittiginde sunuda iyi düsünmeni isterim,esinle aranda sogukluk girerse inan cok üzülürsün,kaynin bulur baskasini gider ama olan size olur
Kaynina soguk davranmaklada surat asmaklada v.s cözülcek bir durum degil bu
Kayninla konusmanin imkani yokmu?
Bence ne yap ne et,sikintini paylas,evliliginize verdigi zarari anlat ve el birligiyle ev tutmasina yardim edin,bir önce baska bir ev bulsun yine misafir olarak arzu ettiginde ara ara gelip görür abisini…

sağolun canlarım ama inanın konuşma gibi bir durum yok ve olamaz diye düşünüyorum.benim konuşmam zaten olmaz.Eşiminde konuşmayacağını çok iyi biliyorum,çünkü yazdığım gibi,hamileyken de 1-1.5 ay kalmıştı bizde,yaz sıcağında,çok zorlanmıştım.her akşam yalvardım eşime,böyle olmaz ne olur konuş düzgün bir dille dedim,ufacık bir imada bile bulunsam kardeşimi kaybederim dedi.Bu durum hala aynı,değişmedi.Gerçekten de bir daha görüşmeyebilirler,kardeşlerin arasını da bozmak,sorumlu olmak istemiyorum açıkçası..
bir de benim anneme gitmem,evliliğimi bitirmem değil aslında.Eşimle çok seviyoruz birbirimizi ben sadece kendimi daha rahat hissedicem,katlanamıyorum kaynımla aynı evde yaşamaya artık.hani çok yemek yiyp doyarsınız da,1 lokma bişey dahi gitmez ya,işte ben de öyleyim,gitmiyor artık

sağol canım burdan bir arkadaşda sınava girecek onada verdim

sinir oluyorum işte işi iyiyken kardeşim demezler aramaz sormazlar sonraaaa kardeş sahibi oluruz inan et evlensin işi iyi olsun dönüp yüzünüze bakmaz tecrübeyle sabittir

sinir oluyorum işte işi iyiyken kardeşim demezler aramaz sormazlar sonraaaa kardeş sahibi oluruz inan et evlensin işi iyi olsun dönüp yüzünüze bakmaz tecrübeyle sabittir
muhtemelen öyle olacaktır canım
günaydınnnn şekerlerr...yarın cumaaatartı günü geldi çattı:)

evet geldi yine ben hiç ümitli değilim,habire kaçırıyorum,toparlayamıyorum kendimi.zannedersem bu sıkıntılarda sebep oluyor.bu aralar başka sıkıntılarda var ondan,hiç bir şey gözümde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…