Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnn şekerlerr...yarın cumaaatartı günü geldi çattı:)
evettttt..
günaydınnnn kelebekcim...ben geldim gitmişsin..nasıl gidiyor diyet..tartıda kıpırdanma var mı?
bugün hasta az takılıyorum orda burda..tartıda kıpırdanma var ama neyazıkki istediğim gibi yapamıyorum az da olsa kaçamak oluyor ben istiyorum ki en azından 80nin altına ininceye kadar sıkı tutayım..

canım hiç peynir yumurta falan istemior bu aralar sonra da acıkıyorum olmuyor öyle...
insan tek düzeden sıkılıyor..ama bende başlayacam sanırım tek düze olan bu diyetlere kıyafet sorunum cok büyük offf ya bu kadar kilo alırken nerdeysim diyeceğim ama cok zor bir dönem atlattım kendimi tatlıyla teselli ettim..birde diyet yapamam dediğim cok oldu içimden..

tahlil sonuçların çıktımı ?

kelekekcim bende kıyafe sorunu çok yaşıyorum pantlar bol gelioyr baya kötü duruyor ama almak istemiyorum...75 77 iken giydiğim panta gircem diye sabrediyorum ama sezeryan kaynaklı tuhaf bir göbek var ondan olmıycak sanki...
evet bilmiyorum ben de 53 kilodan 62.5 kiloya çıkınca saatlerce ağlamıştım....62 den 99 a kadar aklım nerdeydi hiç bilmiyorum..neyse sağlık olsunda veririz kilolarımızı...

kahvaltımı yaptım...
2 yumurtadan teryağlı omlet
1 kk ezine
3 çeri domates,
3 kuru kayısı...bir avuç badem,1 elma
ve şimdide çay keyfi...buyrun gelin kızlar çay keyfi yapalım.

kızlar starda zayıflama yarışması başlıyor ctesi günü..ama 23.30 dan sonra çok geç yaa....ben izlemeyi çok istiyordummm...

merhaba kızlar
yine yaktılar bizi yüne dağladılar anaların eşlerin çocukların yüreğini
arkada yıkılmış evler gözü yaşlı bizleri bıraktılar o kadar canım yandıki rüyamda bile savaşın ortasındaydım
allahım eyüp a.s sabrını versin ailelerine
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim.Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor.

canım ben bir kısım kıyafetlerimi bir süre önce daralttırmıştm ama onlarda bol geliyor artık güzel durmuyor.ben çareyi taytta buldum canım.değiştirip değişitirip onları giyiyorum,hem rahat hem şık oluyor.Allahtan moda bir de üstüne bir tunik,altına bir çizme tamam
kahvaltımı yaptım...
2 yumurtadan teryağlı omlet
1 kk ezine
3 çeri domates,
3 kuru kayısı...bir avuç badem,1 elma
ve şimdide çay keyfi...buyrun gelin kızlar çay keyfi yapalım.
afiyet olsun canım dukandan vazgeçtin sanırım.bu bildiğin karatay kahvaltısı olmuş çünkü
kızlar starda zayıflama yarışması başlıyor ctesi günü..ama 23.30 dan sonra çok geç yaa....ben izlemeyi çok istiyordummm...
evet yaa ben de heyecanla bekliyorum o yarışmayı

ahh canım ahhh ciğerimiz yandıı Allah kahretsin bunları,bir çare bulamadılar

yok saphıram ne çaresi gün geçtikçe daha b..n bi hal alıyo giden gencecik bedenlere oluyo
ahh beni başa geçirseler bu köpeklere bir bardak su bile verirsem şerefsizim

AHHH AHHH SAPHİRAM en büyük hayallerimden biri tayt giyebilmek ama bende tunikle bile giycem tayt giyebilicek bir bacak yok :)))

saphiracım bir haftayı geçkindir karatayl a besleniyorum..dukanı mutlaka dniycem bebeişi sütten kesince...ama inşaallah o zamana istediğim kglere ulaşmış olurum:)

günaydın canlarım
günaydın

tahlil sonuçların çıktımı ?
bende onlara bakıyordum..iyi görünüyor kolesterol şeker yok çok şükür babamda şeker annemde kolesterol var..hemoglabinde iyi ama demir düzeyi düşük..demir kullanmam lazım..

rahat rahat alışveriş yapacağım günü iple çekiyorum

AHHH AHHH SAPHİRAM en büyük hayallerimden biri tayt giyebilmek ama bende tunikle bile giycem tayt giyebilicek bir bacak yok :)))
canım benim bacaklarım kadar kalın olmasın kimsenin bacağı ve hatta kolları.face te resimlerim var ya,onların içinde kızımla sinemada bir resmimiz var,orada tayt var altımda,gerçi oturur haldeyim ama biraz fikir verir belki
saphiracım bir haftayı geçkindir karatayl a besleniyorum..dukanı mutlaka dniycem bebeişi sütten kesince...ama inşaallah o zamana istediğim kglere ulaşmış olurum:)

iyi yapıyorsun canım bir de ben yapabilsem

Herkese merhaba

Dün evden çıktığımdan beri koşturmadan giremedim hiç nete. Okulda işer bitmiyor ev işleri yığılıyor kızım geceleri uyutmuyor. Bu hafta nefes alamıyorum artık. nerdeyse 20 aylık olacak kızım geceleri hala en az 5-6 kere uyanıyor. Bugün en son saat 11-12 gibi uyumasına rağmen en son sabaha karşı 4 te ayağa kalktı uyumak istemedi bir daha. Ateşi yok, aç değil. Ne saıkıntısı var anlayamadım. Bana bşir akıl verin lütfen kızlar... 2 saat kesintisiz uyuyamadım daha hiç doğduğundan beri.

DÜnkü menüm şöyle

Sabah. 1 haşlanmış yumurta

Öğlen tavuk ve yoğurt

Akşam: Yoğurt

Bugün

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 domates, 1 kırmızı biber, roka , tere, az yağlı peynir

Öğlen Sebzeli tavuk sote yoğurt

Aralarda uyanık kalmak için bol bol sütlü kahve.

Dünden beri çok şey yazılmış onlara da bir bakayım ben bu arada...

Görüşürüz yine

fistiklar ben geldimmm..
bugun aksamciyim anca gelebildim...
sabah erkenden kaldim kardesimi okula goturdum birde baska bir cocugu sikayet ettim..bizim bucuru otobuste sikistirip vuruyormus..aniden durduk yere yapiyormus..gecen gun ayagim agriyor dedi durdu..birde hakkinda konusmak istemiyor garibim benden hemen okulda solugu aldim....
buarada hepimizin basi saolsun yine sehitlerimiz var allah belalarini versin..
yemek konusuna gelince duzenli yiyorum..
dun annemler bana supriz yapmisti ama ne oldugunu soylemicem tabiki

Çoook teşekkür ederim shopacım. Sen de 70 leri görürsün umarım en yakın zamanda...

kelbekcim sana tavsiyem annenler yanındayken bakıcı bakmaya başla. Bakıcı annenlerle bşirlikte 1 ay devam etsin böylece hem çocuklar alışır hem de sen tanımış olursun bakıcıyı. Çocukların ne kadarlık bilmiyorum. Ama büyük olan konuşma çağındadır sanırım. Ters bir şey olursa söyler sana zaten. Hem annenle baban da rahatsızlardır zaten. Herkes kendi düzenini ister. Sen bir bakıcı bul bırak onlar da Ankaraya dönsün. Emin ol daha rahat olursun. Annemiz babamız onlar tabi başımızın üstünde yerleri var ama eve ev üstünde olmuyor işte. Umarım bir an önce rahatlarsın....

Saphiracım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Çok haklısın. Sende bir sorun yok insan sinir oldu mu herşeyi batmaya başlıyor. Biz de eşimin kardeşiyle kaldık bir süre. Bazen sinirden nefes alamıyordum. Eşime de anlatamamıştım rahatsızlığımı.... Bizim ki belli süreydi bitti gitti. Tabi burda senin konuşman olmaz eşine düşüyor sorumluluk uygun dille anlatırsa anlar kardeşi de inşallah. Belki sen annene gidince o zman kendi anlar. Kendi evinde rahat olamamak kötü. Umarım bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursun.

Selamun aleyküm güzeller
cok yorgunum
yeni girdik eve
toplantimiz vardi,biktim artik yahu
hergün birileri yanimda yemek yiyor
bende sabretmeye calisiyorum..diet yapmasam kimse birsey yemez :)

Akabecim sabrın sonu selamettir unutma. Bravo sana tadına bile bakmamışsın... Başaracağız yemeyeceğiz...

anliyorum saphisim seni hic kolay degil ama kendinide bukadar birakma..sanada yazik degilmi..minnosu dusun hep...Allah buyuktur elbet bu gunlerde gececek..yeterki sen kendini birakma..senin hem kendin icin yuvan icin ve enonemlusi prenses icin saglam durman lazim

evet canim bende merak ediyorum..hele 200 kilo uzerindekileri...allah yardimcilari olsun..:18::18:

Ahhh saphira ahhh. Keşke kendi kendine anlasa da sen de kurtulsan bu sıkıntıdan. Kaynının yanında 1+1 kiralık ev varmış şurda vs gibi bir konu açsan bir nabzını yoklasan bakalım gitmeye niyet,i var mı. İnşallah sorunsuz bir şekilde kendi rızasıyla gidip bir düzen kurar kendisine. Belki havaların ısınmasını falan beklemiştir taşınmak için. Bakarsın bir kaç güne kadar ben taşınacağım falan der. Olumlu şeyler düşünelim hep birlikte bakarsın sinerjimizle göndeririz belki sizin evinizden......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…