Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çook güzel söylemişsin. Sonuna kadar katılıyorum sana. Haberleri izleyemiyorum artık sıkıntıdan. Ailelerin feryadına geride kalanlara yürek dayanmıyor. Şimdi bile gözlerim doldu düşününce onları. Allah hepsine sabır versin. Mehmetçiğimize polisimize bzim canımıza göz dikenlere göz açtırmamız lazım artık...

Hoşgeldin kırmızıgul

Çok iyi yapmışsın kardeşinin okuluna gitmekle. O çocuk yüzünden okuldan soğuyacak belki de çocuk. Umarım artık rahatsız etmez kardeşini.

canım bizimki hesapta bizim eve yerleşmemiş bir görüntü sergiliyor.Aslında burada olmaktan çok rahatsız gibi görünüyor yani hem kendisi rahatsız hem de bizi rahatsız ettiği için huzursuz görünüyor.Belki doğrudur da ama çare bulmuyor işte bu duruma.Eşime de ev tutma muhabbeti yaptığı için ara sıra,düzgün bir dille de olsa git artık denecek bir konuşma yapılması söz konusu olmuyor.Çünkü hesapta o zaten gitmek istiyorda mecburiyetten kalıyor durumu var.Evet yalan da değil ama arkadaş ben kimsenin karısı ya da anası değilim,bana ne,sıkıldım artık
canım ilk zamanlar güçlüydüm hala daha güçlü olmaya çalışıyorum ama elimde değil artık sanırım,farkında olmadan kendimi sapıtmış buluyorum.Kaç aydır kendimi sıktım sıktım en sonunda patlak verdi
kız anlamaz mııı kocaman adam,salak mı bu,mutlaka anlıyor.Benim suratımdan da mı anlamıyor yani,mutlaka anlıyor ama o anda işine ne gelirse öyle yapıyor..
bir kere oturuyoruz böyle hep birlikte,ev muhabbeti dönüyor ortada,işte ev tutacaktı da,ev sahibi memur kefil istemiş tutamamış,o evi tutamayacağını öğrenmeden önceki akşam,netten kiralık baktım ona.Çok ucuza da buldum söyledim ona,hem de birkaç tane buldum,tek bir laf bile etmeden kafasını çevirip tv izledi! böyle muhattap olmaz tavırlar,ağzından lafları kerpetenle alırsın sonra eşime söyledim,bak sabrım bitiyor,bir de böyle tavırlar yapıyor,hatır gönül dinlemicem,başlıcam onun tafrasından dedim.Eşim de senin buduğun evler iş yerine uzak,bizim eve yakın.bu tarafta oturacak olsa zaten bizde kalıyor dedi yani beyimizin derdi ev tutmak değil,iş yerine yakın ev tutmak! iş yeri bize yakın olsa ömrü billah bizimle yaşayacak yani! ay yazdıkça sinirleniyorum adamın ümüğünü sıkıcam yaa offf

Hiç sinirlenme üzülme canım yaaa. Elbet gidecek o evden sonsuza kadar kalmayacak ya. Sen havalar iyice ısınınca dediğin gibi biraz annalere git rahatla biraz. Senin psikolojin en önemlisi burda. Biraz uzak kalınca o adamdan rahatlarsın. Eşin de bu duruma çare bulacaktır eminim. Ben inanıyorum yakında tamamaen kurtulacaksın bu sorundan. sen diyetşine dikkat et bebişinle ilgilen. Eminim yakında uzun bir ohhhh diyeceksin.

sağol canım inşallah öyle olur.anneme gitmeyi istiyorum ben de hatta bu hafta sonunu geçireyim sonra giderim belki

***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/

saferan (118.5/

Shopaholic (82.3/

Saliss(100,5/

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/

Akabe (135.8/

kelebekolacam(87.9/

7.takim toplam yuzdesi:

kizlar listeyi simdiden ekledim..safis yok ortarda..yarin 12den once kilo bildirmeye vakti olamayan bugunden eklemeyi unutmasin...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben geçen hafta çarşamba günü davet edilmiştim takıma. Bu haftada mı listede olmayacağım???

Son düzenleyen: Moderatör:
heyyt yavrum benim eklemişsin bile listeyi :13:
en başa da beni koymuşsun gruru abidesi olarak

Son düzenleme:
slm güzeller dietler süper gidiyo sizin gene kırmızım maşallah valla depar attın bende 67-68 olmuştum ama yaklaşık 1 aydır bazı sıkıntılar yaşadım eşimle detaya girmiyim şimdik ama aldım verdim saldım kendimi hem moralmen hem diyet anlamında sonuç olarak şimdi 70 de yim gene ve taoparlayamıyorum dieti morali toparladım iyi sayılırımda hatta ama konsantrem çok dağıldı heran gerçi kafamda dağılabiliyo nasıl gümlettiysem kendimi neyse toplıcam inşallah yaz ahanda geldi vallahi sıkı yönetime geçmem lazım

buarada saphira cım okudum durumları gerçekten çok çok haklısın evet eşinde yıllarca görüşmemiş falan kırılmasın istiyo oda onun penceresinden haklı ama heriş kadına bakıyo bende eşimin ailseyle aynı binada oturuyorum bilirsin bu halde bile daraldığım çok olmuştur çat kapı kimin gelceği belli olmaz die başbaşa bişey kutlayamayız bile ki aylardır başka bir adamı nekadar akrabada olsa biyereden sonra sıkması çok normal bencede en doğru yer annene gitmen bi süre en azından kaynında anlayabilir belki artık onun yüzünden bişeylerin ters gittiğini gerçi zaten eminim farkındadır senin halinden normalde nasıl olduğunu tanıyosa biri canın sıkıldığındada anlar ama anlaşılan çok umrunda değil bu durum söylediğin gibi çamaşırlar mis yemekler hazır kim tepsinki böyle rahatı şimdi kendi eve çıksa rahatı bozulcak yemek iş güç ona bakcak eminim buyüzdende olabildiğince ağırdan alıyodur bu durumu bide şu boyutu var işinki evlendiğinde istenmeyen bi kadın demişsinya eşinle araları soğumuş bence zaten çok vefalı değilmişki abisiyle arasına mesafe girmiş nekadar istenmese abisiyle görüşmesine kardeşliğine engel olmamalıydı bu durum eee şimdi kadın gitmiş iş bitmiş eee hadii ailem benim ben bukonuda biraz katıyım farkındayım bana bu durumlar vafasızlık gibi gelioki siz eşinde sende kaç yıldır üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız emin ol siz ev konusunu açtığınızda evet kızacak ve büyük ihtimalle sizinle küsecektir yıllardır yapılan iyilik hiç olmamaış gibi en azından bu benim düşüncem bu yönde canım umarım en yakın zamanda budurumdan kurtulursun

canım %100 haklısın yazdıklarında.alnının ortasondan şakkadanak öpüyorum seni

demekki mezuniyet sirasi sana gelmis saphisim

ben nilos ciktik listeden..

ha gayrettt bakemm sildir su adini listeden...mezun olarak tabi

ahh tatlımm şurda 7-8 kg kala mezuniyete,ben yapamıyorum deyip sildirmeyeyim de kendimi
bugün yeiklerimi bir yazsam şoka girersiniz
eşime diyeti bıraktım dedim.gidene kadar yapmayacağım dedim.şu anda kendime yapabileceğim en büyük eziyet bu olur herhalde dedim.Sen de buna göz yummaya devam et dedim.o kadar üzüldü ki,yazık ya dedi,aylarca eziyet çek,ondan sonra bırak dedi.sonra da çok sinirlendi inşallah 125 kg olursun dedi.ben de hedefim 175 dedim.oh oh aferin dedisen bilirsin,benim için farketmez dedi.Tabi çok üzüldü,bu kadar zaman uğraş çabala,ondan sonra tüm emekleri 1 kalemde sil.eşimin üzmek istemiyorum ama ne hale geldiğimi anlamasın için bişey yapmam lazımdı.diyetimi bırakacağım filan yok tabii.en kısa zamanda toparlanabilmeyi diliyorum ALlahımdan

Kızlarr benn gelddimmm

Allahım çok yoğun bi gündü eve kendimi nasıl attım bilemedim ve darmadağın bir haldeyim kızlarrr yarın sağlık meslek lisesinde ders anlatacak mışım formasyon alıom diyee offf ölee geriliom kiii kendimde baya çalışmalıyım ki karşılarında rezil olmayayımmm şimdilik yatıomm kızlarr bennii bugün mazur görün olur muu her yerim ağrıo biraz yatıp sonra ders çalışmalıyım

Son düzenleme:
***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/

saferan (118.5/

Shopaholic (82.3/

Saliss(100,5/

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/

Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81

kelebekolacam(87.9/

7.takim toplam yuzdesi:

selamun aleyküm güzeller,
yarin - pazara kadar akraba ziyaretinde olacagimizdan kilomu simdiden ekledim
gecen hafta 135.8 kg gelmistim
suan 134.7
1.1 kg vermisim

slm ben geldim teyzemlerdeyim bugün günüm vardıda

sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta

ikindi

galeta unlu tatlı
ısırgan otlu borek 1 parça

1 buçuk saat yürüyüş

23:00

yarım paket form
biraz lor peyniri

başlangıç : 94
geçen hafta :91
bu hafta :91 bu kadar kaçamağa iyi yine

***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/

saferan (118.5/

Shopaholic (82.3/

Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/

Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81

kelebekolacam(87.9/

7.takim toplam yuzdesi:

Kızlarr bu nasıl oldı anlamadım geçen hafta diyetimi yapamadım aynıydım bu hafta diyetimi yaptım bir kilo fazla çıktım:26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar

Ben geçen çarşamba takıma katılmıştım bu haftada listede yokum. Formuda doldurdum kurallara da uydum ama neden yokum listede? Çok şartlanmıştım bu haftada listede olacağım diye neyse ne diyeyim.

Ben derse gidiyorum. Öğleden sonra doktor işlerim var. Pazartesiye kadar olmayacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…