merhaba kızlar
yine yaktılar bizi yüne dağladılar anaların eşlerin çocukların yüreğini
arkada yıkılmış evler gözü yaşlı bizleri bıraktılar o kadar canım yandıki rüyamda bile savaşın ortasındaydım
allahım eyüp a.s sabrını versin ailelerine
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim.Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor.
fistiklar ben geldimmm..
bugun aksamciyim anca gelebildim...
sabah erkenden kaldim kardesimi okula goturdum birde baska bir cocugu sikayet ettim..bizim bucuru otobuste sikistirip vuruyormus..aniden durduk yere yapiyormus..gecen gun ayagim agriyor dedi durdu..birde hakkinda konusmak istemiyor garibim benden hemen okulda solugu aldim....
buarada hepimizin basi saolsun yine sehitlerimiz var allah belalarini versin..
yemek konusuna gelince duzenli yiyorum..
dun annemler bana supriz yapmisti ama ne oldugunu soylemicem tabiki
canım bizimki hesapta bizim eve yerleşmemiş bir görüntü sergiliyor.Aslında burada olmaktan çok rahatsız gibi görünüyor yani hem kendisi rahatsız hem de bizi rahatsız ettiği için huzursuz görünüyor.Belki doğrudur da ama çare bulmuyor işte bu duruma.Eşime de ev tutma muhabbeti yaptığı için ara sıra,düzgün bir dille de olsa git artık denecek bir konuşma yapılması söz konusu olmuyor.Çünkü hesapta o zaten gitmek istiyorda mecburiyetten kalıyor durumu var.Evet yalan da değil ama arkadaş ben kimsenin karısı ya da anası değilim,bana ne,sıkıldım artıkSaphiracım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Çok haklısın. Sende bir sorun yok insan sinir oldu mu herşeyi batmaya başlıyor. Biz de eşimin kardeşiyle kaldık bir süre. Bazen sinirden nefes alamıyordum. Eşime de anlatamamıştım rahatsızlığımı.... Bizim ki belli süreydi bitti gitti. Tabi burda senin konuşman olmaz eşine düşüyor sorumluluk uygun dille anlatırsa anlar kardeşi de inşallah. Belki sen annene gidince o zman kendi anlar. Kendi evinde rahat olamamak kötü. Umarım bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursun.
canım ilk zamanlar güçlüydüm hala daha güçlü olmaya çalışıyorum ama elimde değil artık sanırım,farkında olmadan kendimi sapıtmış buluyorum.Kaç aydır kendimi sıktım sıktım en sonunda patlak verdianliyorum saphisim seni hic kolay degil ama kendinide bukadar birakma..sanada yazik degilmi..minnosu dusun hep...Allah buyuktur elbet bu gunlerde gececek..yeterki sen kendini birakma..senin hem kendin icin yuvan icin ve enonemlusi prenses icin saglam durman lazim
evet canim bende merak ediyorum..hele 200 kilo uzerindekileri...allah yardimcilari olsun..:18::18:
kız anlamaz mııı kocaman adam,salak mı bu,mutlaka anlıyor.Benim suratımdan da mı anlamıyor yani,mutlaka anlıyor ama o anda işine ne gelirse öyle yapıyor..Ahhh saphira ahhh. Keşke kendi kendine anlasa da sen de kurtulsan bu sıkıntıdan. Kaynının yanında 1+1 kiralık ev varmış şurda vs gibi bir konu açsan bir nabzını yoklasan bakalım gitmeye niyet,i var mı. İnşallah sorunsuz bir şekilde kendi rızasıyla gidip bir düzen kurar kendisine. Belki havaların ısınmasını falan beklemiştir taşınmak için. Bakarsın bir kaç güne kadar ben taşınacağım falan der. Olumlu şeyler düşünelim hep birlikte bakarsın sinerjimizle göndeririz belki sizin evinizden......
canım bizimki hesapta bizim eve yerleşmemiş bir görüntü sergiliyor.Aslında burada olmaktan çok rahatsız gibi görünüyor yani hem kendisi rahatsız hem de bizi rahatsız ettiği için huzursuz görünüyor.Belki doğrudur da ama çare bulmuyor işte bu duruma.Eşime de ev tutma muhabbeti yaptığı için ara sıra,düzgün bir dille de olsa git artık denecek bir konuşma yapılması söz konusu olmuyor.Çünkü hesapta o zaten gitmek istiyorda mecburiyetten kalıyor durumu var.Evet yalan da değil ama arkadaş ben kimsenin karısı ya da anası değilim,bana ne,sıkıldım artık
canım ilk zamanlar güçlüydüm hala daha güçlü olmaya çalışıyorum ama elimde değil artık sanırım,farkında olmadan kendimi sapıtmış buluyorum.Kaç aydır kendimi sıktım sıktım en sonunda patlak verdi
kız anlamaz mııı kocaman adam,salak mı bu,mutlaka anlıyor.Benim suratımdan da mı anlamıyor yani,mutlaka anlıyor ama o anda işine ne gelirse öyle yapıyor..
bir kere oturuyoruz böyle hep birlikte,ev muhabbeti dönüyor ortada,işte ev tutacaktı da,ev sahibi memur kefil istemiş tutamamış,o evi tutamayacağını öğrenmeden önceki akşam,netten kiralık baktım ona.Çok ucuza da buldum söyledim ona,hem de birkaç tane buldum,tek bir laf bile etmeden kafasını çevirip tv izledi! böyle muhattap olmaz tavırlar,ağzından lafları kerpetenle alırsınsonra eşime söyledim,bak sabrım bitiyor,bir de böyle tavırlar yapıyor,hatır gönül dinlemicem,başlıcam onun tafrasından dedim.Eşim de senin buduğun evler iş yerine uzak,bizim eve yakın.bu tarafta oturacak olsa zaten bizde kalıyor dedi yani beyimizin derdi ev tutmak değil,iş yerine yakın ev tutmak! iş yeri bize yakın olsa ömrü billah bizimle yaşayacak yani! ay yazdıkça sinirleniyorum adamın ümüğünü sıkıcam yaa offf
***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (82.3/
Saliss(100,5/
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/
kelebekolacam(87.9/
7.takim toplam yuzdesi:
kizlar listeyi simdiden ekledim..safis yok ortarda..yarin 12den once kilo bildirmeye vakti olamayan bugunden eklemeyi unutmasin...
heyyt yavrum benim eklemişsin bile listeyi :13:***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (82.3/
Saliss(100,5/
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/
kelebekolacam(87.9/
7.takim toplam yuzdesi:
kizlar listeyi simdiden ekledim..safis yok ortarda..yarin 12den once kilo bildirmeye vakti olamayan bugunden eklemeyi unutmasin...
heyyt yavrum benim eklemişsin bile listeyi :13:
en başa da beni koymuşsun gruru abidesi olarak
canım %100 haklısın yazdıklarında.alnının ortasondan şakkadanak öpüyorum senislm güzeller dietler süper gidiyo sizin gene kırmızım maşallah valla depar attın bende 67-68 olmuştum ama yaklaşık 1 aydır bazı sıkıntılar yaşadım eşimle detaya girmiyim şimdik ama aldım verdim saldım kendimi hem moralmen hem diyet anlamında sonuç olarak şimdi 70 de yim gene ve taoparlayamıyorum dieti morali toparladım iyi sayılırımda hatta ama konsantrem çok dağıldı heran gerçi kafamda dağılabiliyo nasıl gümlettiysem kendimi neyse toplıcam inşallah yaz ahanda geldi vallahi sıkı yönetime geçmem lazım
buarada saphira cım okudum durumları gerçekten çok çok haklısın evet eşinde yıllarca görüşmemiş falan kırılmasın istiyo oda onun penceresinden haklı ama heriş kadına bakıyo bende eşimin ailseyle aynı binada oturuyorum bilirsin bu halde bile daraldığım çok olmuştur çat kapı kimin gelceği belli olmaz die başbaşa bişey kutlayamayız bile ki aylardır başka bir adamı nekadar akrabada olsa biyereden sonra sıkması çok normal bencede en doğru yer annene gitmen bi süre en azından kaynında anlayabilir belki artık onun yüzünden bişeylerin ters gittiğini gerçi zaten eminim farkındadır senin halinden normalde nasıl olduğunu tanıyosa biri canın sıkıldığındada anlar ama anlaşılan çok umrunda değil bu durum söylediğin gibi çamaşırlar mis yemekler hazır kim tepsinki böyle rahatı şimdi kendi eve çıksa rahatı bozulcak yemek iş güç ona bakcak eminim buyüzdende olabildiğince ağırdan alıyodur bu durumu bide şu boyutu var işinki evlendiğinde istenmeyen bi kadın demişsinya eşinle araları soğumuş bence zaten çok vefalı değilmişki abisiyle arasına mesafe girmiş nekadar istenmese abisiyle görüşmesine kardeşliğine engel olmamalıydı bu durum eee şimdi kadın gitmiş iş bitmiş eee hadii ailem benim ben bukonuda biraz katıyım farkındayım bana bu durumlar vafasızlık gibi gelioki siz eşinde sende kaç yıldır üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız emin ol siz ev konusunu açtığınızda evet kızacak ve büyük ihtimalle sizinle küsecektir yıllardır yapılan iyilik hiç olmamaış gibi en azından bu benim düşüncem bu yönde canım umarım en yakın zamanda budurumdan kurtulursun
demekki mezuniyet sirasi sana gelmis saphisim
ben nilos ciktik listeden..
ha gayrettt bakemm sildir su adini listeden...mezun olarak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?