Tam da bunu dedim az önce tevafuk oldu :) sporu düzenli yapayım. Yediklerime odaklanmıyım sorunlar çözülene kadar dedim bendeeflalim önce sağlık..
Sen sağlığın yerinde olsun diye çalış önce canom.. sıkıntıların geçer hemencik inşallah kuzum.. bugün yeni gün.. diyet yapıyorum deme de kendine abartmadan yiyorum diye söyle
kuzum annem geldi ya bana onunla ilgileniyorum akşamlarıMiu kayboldu gene
kalpler bir canım benimmmTam da bunu dedim az önce tevafuk oldu :) sporu düzenli yapayım. Yediklerime odaklanmıyım sorunlar çözülene kadar dedim bende
anladım kuzum tabikii anneler 1 tanedirrkuzum annem geldi ya bana onunla ilgileniyorum akşamları
tüm gün evde yalnız zaten kadın
eve gidince oturup onla vakit geçiriyorum o yüzden
bu aralar az gelebiliyorum.. anlayışınıza sığınarak
150 degil kız 105 hemen oldu mu görevlendirmenAaa öyle mi ne güzel. Ya çok zor oldu benim .Görevlendirme yim . Açık olmuo hic. Ama es durumunu işte benimki gibiyapabilirler. Benim 121 puanm var. 150 iyi sanrimm
oyyy ahuşumu mu gördüm ben oralardan sankiiiiiiiiiiii
kendine sebze yemeği verocum.. malum perşembe bugün.. ve asla karbon tüketme bugün asla...Aksamaaa ne pişirsem yaaa. şimdi den düşünmeliyimmmmm
Yıkıyorum silmiyorum bu seferde karnı Griyorya ondan korkuyorumOmu bılmıyorum ama o dedgın kremın faydasını da duydum karıstır derım ben ıslak mendil kullanma dalınle yıka kururt evın sıcaksa bez de takma
tabi ki elif..bı jillian ı sıkılaşmak dısında zayflmk icinde yapabiliyomuyuz ki yaaa???
Aa Pardon . Yok be à nerde . Çok stresliydı . tercih yaptım bi yere yerlesttilmediniz diodu sonuç ekranında . sonra meb bünyesinde dogum raporumla durdum da. Şimdi de . Ücretli ogretmenı çıkarıp beni koyacaklar .150 degil kız 105 hemen oldu mu görevlendirmen
canım deneme süresi formalite.. sen dün takıma dahil oldun dün diyet başladı senin için. başladı!@MiuLego güzel kaptann anlayışlı hatunnnnn dillere destan olmussun..hem cok sevilen hemde disiplininden çekinilen öğretmenler var ya hani onlara benzetyrm seni benn..
Bi maruzatum vardı......benm deneme sürecim cuma günümü baslayacaktı?bileyim çeki düzen vereyim kendimeee
ay bana ne güzel iltifatlar etmiş@MiuLego güzel kaptann anlayışlı hatunnnnn dillere destan olmussun..hem cok sevilen hemde disiplininden çekinilen öğretmenler var ya hani onlara benzetyrm seni benn..
Bi maruzatum vardı......benm deneme sürecim cuma günümü baslayacaktı?bileyim çeki düzen vereyim kendimeee
Eee 7. Takım listesine girmek her babayiğidin hakkı değil keşfetmedim sanmayınelimden gelenn en iyisini yapcam veeeee basarcm inş
Sataş canum benim
Ay bir sarılasım geldi kocaman
Ay olabilir valla benim.kafa bi milyon bu aralar cidden katistiriyorum.bi de bi birinize.bi birinize gecip duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?