Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Görüşecez cicimm

Bu arada kilo bildirimini once sen yapacaksin tamam mi benim zaten ac bekleme durumum yok sabah 7 de cikiyorum 4 de eve geliyorum.. okulda da aktif olunca ac kalamam yani
Yok canim o saate kadar nasıl aç kalcan ama niye önce ben paylasiyorum sen paylas
TEVAFUKÇUYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kalbime zehirli bir ok sapladin

kendine sebze yemeği verocum.. malum perşembe bugün.. ve asla karbon tüketme bugün asla...

bu sabah tartı nasıldı??? bu çok önemli
Dün çıktım p. Tesi ile ayniydi. Bugün cikamazdim brokoli de olmaz diolaaa. Yogurtla yesem. Bi de köfte mi yapsam. Ay balık mi alsam
.
K.vldeler falan da olunca onlara göre de dusunmem gerekio. Ne güzel kafama göre pisiriodum. Hayır o değil et Vs. Alınca 2 kat 3 kat almak gerekio . Töbe parasinda değilim de ben karatay à dikkat ediyorum onlarlâ olmuo pek

esraaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

KORKTUĞĞĞĞĞĞĞNNNNNNNNNNN MUUUUU

Yoo gazim var cinim ugrasamicam sizlen 1. Belli basharfi esra
Bak tevo şu en üsttekinin arkasından 1 tane kulağı gözüken varya o sensin öndeki ben garibim ardimdan zirveyi girmeye calisiyor tevafuk55

@MiuLego ben sadece eliptik mi yapayım şimdi? Nefret ediyorum ama jillian a erken mi. Kalça göbek bacak hep sıkılaması lazım

Menü vermediğim günlerden
ah fitim ahh

hunharca yedin demek ki..

sen korumadasın herşeyden kararınca zaten yiyebilirsin ki
yapma bu kötülüğü kendine emi bir daha kuzum
Günaydınnnnnn yarın cumaaaaaa
Dolmusta simit varrrrr biri taze mis kokulu simit almisssssssss
öldür onuuuuuu
Anammm kimse yok adet olucam oyle bir şişkinlik agrı varki anlatamam
oy kıyamam kuzucum geçmiş olsun yap kendine hemen bir sıcak su torbası
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Çıtırlarrr
sağol fit ve güzel soulümüzzzzzzzzzzzzz

ahahahahhaa aynı ben

ne kadar da seksi bir spor yapma şekli

Açmış bacaklarıı ohhhh seksi seksi duruşta spor

Geçmiş 300 küsür kaldı ama şarj bitti, evin işini yapayım acil. Bugün okula gidicem inşaallah çünkü. Kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…