yardımcı kuzuum benim can fitim yahu
Yok canim o saate kadar nasıl aç kalcan ama niye önce ben paylasiyorum sen paylasGörüşecez cicimm
Bu arada kilo bildirimini once sen yapacaksin tamam mibenim zaten ac bekleme durumum yok sabah 7 de cikiyorum 4 de eve geliyorum.. okulda da aktif olunca ac kalamam yani
Kalbime zehirli bir ok sapladinTEVAFUKÇUYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Dün çıktım p. Tesi ile ayniydi. Bugün cikamazdimkendine sebze yemeği verocum.. malum perşembe bugün.. ve asla karbon tüketme bugün asla...
bu sabah tartı nasıldı??? bu çok önemli
ellerine sağlık makbuşumGunaydin Bı sabah temizligi yapayım bari
Vayy canını yerim senincanım deneme süresi formalite.. sen dün takıma dahil oldun dün diyet başladı senin için. başladı!
başka soru? yok!
tamam öpeyim
Yoo gazim var cinim ugrasamicam sizlen 1. Belli basharfi esraesraaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
KORKTUĞĞĞĞĞĞĞNNNNNNNNNNN MUUUUU
Bak tevo şu en üsttekinin arkasından 1 tane kulağı gözüken varya o sensin öndeki ben garibim ardimdan zirveyi girmeye calisiyor
ah fitim ahhMenü vermediğim günlerden
öldür onuuuuuuGünaydınnnnnn yarın cumaaaaaa
Dolmusta simit varrrrr biri taze mis kokulu simit almisssssssss
oy kıyamam kuzucum geçmiş olsun yap kendine hemen bir sıcak su torbasıAnammm kimse yok adet olucam oyle bir şişkinlik agrı varki anlatamam
sağol fit ve güzel soulümüzzzzzzzzzzzzzDünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Çıtırlarrr
Canım turp çok pis gaz yaparOlabilir mı ya hıc aklıma gelmemişti bak yarın dikkat edeyim ona
Menüleri topladııııım :)
onlar bir kenarda bekleyedursun
az kaldı geçmişin bitmesine
menülere de sıra gelecek
ay kimler gelmiş beeee
Tevooooo cuma günü böyle çizcem senin uzerini hazırol emi çok üzülmetevafuk55
Turp yiyorum ya her gün nerdeyse bilmiodim. Hı biDE DÜN Tursu Vardı..Canım turp çok pis gaz yaparben bir ara her gün bir şey deneyip ertesi gün tartılıyordum, turp, brokoli, karnabahar kara listeme girmişti
Açmış bacaklarıı ohhhh seksi seksi duruşta sporah fitim ahh
hunharca yedin demek ki..
sen korumadasın herşeyden kararınca zaten yiyebilirsin ki
yapma bu kötülüğü kendine emi bir daha kuzum
öldür onuuuuuu
oy kıyamam kuzucum geçmiş olsun yap kendine hemen bir sıcak su torbası
sağol fit ve güzel soulümüzzzzzzzzzzzzz
ahahahahhaa aynı ben
ne kadar da seksi bir spor yapma şekli
Gruplar arası danışıklı dövüşüyoruz işteAy olabilir valla benim.kafa bi milyon bu aralar cidden katistiriyorum.bi de bi birinize.bi birinize gecip duruyom
menü vermemişsin dün kuzu?Gunaydin guzeller.Kadinlar gununuz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?