vero kaç kilosun didim?????Günaydın kaptanikomm. Ben de gelsem .azıcık bal koysak süte olMaz mi
Senınde canım%)
Nacizane fikrim 70 li kilolarda 30 gün yaptim müthiş bir incelme buruş buruş portakal kabugunun bayatlamış porsumus halinden kötü bacakları mi karnımı hep topladı@MiuLego ben sadece eliptik mi yapayım şimdi? Nefret ediyorum ama jillian a erken mi. Kalça göbek bacak hep sıkılaması lazım
bakıcam ilk menüne :)Bütüüünnnn alıntılarım gittiiiiii(((((((((((aklmda olanlarıyazayım...
@Melegiimm22 aynen katılıom mortiiiiimmmmm uyuynca özle uyanınca uyumasnı bekle
@MiuLego kaptanım ilk menümle hızurundayımmmm))
@squatgirls öle güzel anlatmssnki nerede yasıyon merak ettimmmmm?????
Ayy adet olmk üzereyimmm vücudum hep şişşşş
@MiuLego kaptanım..bana da yakında tatlım,ballım,delikız,seni de özledim diyeceğin günler gelecek mii...yook yokkk kıskanmadım daaatabi ki elif..
jillian sağlam bir cardio aynı zamanda
Peceteyle kurut ıslak kalmasım o daha pişiş yapar.. Hasta olur hem. Yıka Peceteyle kurut e bodr kremın ı falan sür pijama gıudır bol gecer hemencıkYıkıyorum silmiyorum bu seferde karnı Griyorya ondan korkuyorum
Aaaa bak bu öpme işini sevdimmmm bi üstteki mesajımı daaa geri aldımmmmcanım deneme süresi formalite.. sen dün takıma dahil oldun dün diyet başladı senin için. başladı!
başka soru? yok!
tamam öpeyim
canım hayır senDün çıktım p. Tesi ile ayniydi. Bugün cikamazdimbrokoli de olmaz diolaaa. Yogurtla yesem. Bi de köfte mi yapsam. Ay balık mi alsam
.
K.vldeler falan da olunca onlara göre de dusunmem gerekio. Ne güzel kafama göre pisiriodum. Hayır o değil et Vs. Alınca 2 kat 3 kat almak gerekio . Töbe parasinda değilim de ben karatay à dikkat ediyorum onlarlâ olmuo pek
ah fitim ahh
hunharca yedin demek ki..
sen korumadasın herşeyden kararınca zaten yiyebilirsin ki
yapma bu kötülüğü kendine emi bir daha kuzum
öldür onuuuuuu
oy kıyamam kuzucum geçmiş olsun yap kendine hemen bir sıcak su torbası
sağol fit ve güzel soulümüzzzzzzzzzzzzz
ahahahahhaa aynı ben
ne kadar da seksi bir spor yapma şekli
YAHU VEROOOOOOOOTurp yiyorum ya her gün nerdeyse bilmiodim. Hı biDE DÜN Tursu Vardı..
Dur ben aciklayayimcanım hayır sen
salata+yoğurt
ya da kabak yemeği+yoğurt yemelisn.. evdekilerle aynı menü değil..
senin meta çok iyidir dün sabah bile artı çıktıysan yediklerinde bir sıkıntı olabilir mi vero?
çok mu yedin?
liste!!!!
her bir arkadaşının hakkı var üzerinde biliyorsun değil mi???
çok yaratıcısın yne esra yaaa
Turp yiyorum ya her gün nerdeyse bilmiodim. Hı biDE DÜN Tursu Vardı..
Sen çok fenasın ha evlimisin coluk çocuk varmiAçmış bacaklarıı ohhhh seksi seksi duruşta spor
Kalbime zehirli bir ok sapladin
@MiuLego ben sadece eliptik mi yapayım şimdi? Nefret ediyorum ama jillian a erken mi. Kalça göbek bacak hep sıkılaması lazım
Bekarımhih
Sen çok fenasın ha evlimisin coluk çocuk varmi
aynen öyleDur ben aciklayayimyanlis hatirlamiyosam pazartesi guzel bi eksisi vardi.dun de pazartesiyle ayni cikmis bugun tartilmamis yani hala eksisi var.tarti yüklemişti pazartesi.
@MiuLego kaptanım..bana da yakında tatlım,ballım,delikız,seni de özledim diyeceğin günler gelecek mii...yook yokkk kıskanmadım daaa
Aaaa bak bu öpme işini sevdimmmm bi üstteki mesajımı daaa geri aldımmmm
-600 de değil -700 müş..
Heh evet . Meslektasimm benimmm.. anladin sen onu. Yani eksi 700 um cepte ama . Artis yok eksi de . P.tesİ ye göreDur ben aciklayayimyanlis hatirlamiyosam pazartesi guzel bi eksisi vardi.dun de pazartesiyle ayni cikmis bugun tartilmamis yani hala eksisi var.tarti yüklemişti pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?