Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kaptanikomm. Ben de gelsem .azıcık bal koysak süte olMaz mi
vero kaç kilosun didim?????

cuma günü bozuşmak istemiyorum

kuru yemişsin şişirmiş

bugün booolca su tüketiyorsun ve en hafifinden asla karbon almıyorsun

bile bile lades dersen .. ben çıldırırım biliyorsun dimi ?

@MiuLego ben sadece eliptik mi yapayım şimdi? Nefret ediyorum ama jillian a erken mi. Kalça göbek bacak hep sıkılaması lazım
Nacizane fikrim 70 li kilolarda 30 gün yaptim müthiş bir incelme buruş buruş portakal kabugunun bayatlamış porsumus halinden kötü bacakları mi karnımı hep topladı

en soğuğundan buzzzzzzzzzzzzz gibi bir paylaşım
bakıcam ilk menüne :)
Ayy adet olmk üzereyimmm vücudum hep şişşşş

iner o ödemler merak etme elifcim

@Ytmz kiz senin yatismadaki tarifi tart kalibinda yapiyom ben haftasonu misafire yapacaktim ama joleden bulamadim cileklisi kalmisti
Bi de buyuk kaseden cikardiklarin memik gibi durmus pinarin pastalardan sonra her seyi farkli gormeye basladim galiba

canım deneme süresi formalite.. sen dün takıma dahil oldun dün diyet başladı senin için. başladı!

başka soru? yok!

tamam öpeyim
Aaaa bak bu öpme işini sevdimmmm bi üstteki mesajımı daaa geri aldımmmm

canım hayır sen

salata+yoğurt

ya da kabak yemeği+yoğurt yemelisn.. evdekilerle aynı menü değil..

senin meta çok iyidir dün sabah bile artı çıktıysan yediklerinde bir sıkıntı olabilir mi vero?
çok mu yedin?

liste!!!!

her bir arkadaşının hakkı var üzerinde biliyorsun değil mi???

Turp yiyorum ya her gün nerdeyse bilmiodim. Hı biDE DÜN Tursu Vardı..
YAHU VEROOOOOOOO

TURŞUNUN DA ÖDEM YAPTIĞINI BİLMİYORDUM DEME LÜTFEN

YA SABİT GÖRMÜŞSÜN AKŞAMINA NASIL TURŞU YERSİN YA

çok fena moralim bozuldu şuanda. ben şu sonucu çıkarıyorum

UMURSAMIYORSUN. VE BEN SENİ LİSTEYE ALDIM. ÇÜNKÜ GÜVENDİM.

evet kendime kızıyorum şuanda.

Dur ben aciklayayim yanlis hatirlamiyosam pazartesi guzel bi eksisi vardi.dun de pazartesiyle ayni cikmis bugun tartilmamis yani hala eksisi var.tarti yüklemişti pazartesi.

Dur ben aciklayayim yanlis hatirlamiyosam pazartesi guzel bi eksisi vardi.dun de pazartesiyle ayni cikmis bugun tartilmamis yani hala eksisi var.tarti yüklemişti pazartesi.
aynen öyle

-600 gibi bir eksisi vardı pazartesi ve salak gibi sevindim ben.

dün sabit bugün muhtemelen artı.

kendime çok aşırı kızgınım tüm sevincim gitti bitti ya.

Heh evet . Meslektasimm benimmm.. anladin sen onu. Yani eksi 700 um cepte ama . Artis yok eksi de . P.tesİ ye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…