- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Kiz dur celallenme dün pazartesiye göre sabitmis.aynen öyle
-600 gibi bir eksisi vardı pazartesi ve salak gibi sevindim ben.
dün sabit bugün muhtemelen artı.
kendime çok aşırı kızgınım tüm sevincim gitti bitti ya.
Yok lâ eksi 700 duruodu dün-600 de değil -700 müş..vorones bu eksinin üstüne menüne yazmadığın neler yedin de bugün tartı bu halde acaba?
Kiz dur celallenme dün pazartesiye göre sabitmis.
Ben mi yanlis anliyorum okuduğumu
ay bilmiyorum ben kızgınım.. dün de turşu yenmiş.. hadi ki kuru fasulyenin şişirdiğini bilmiyor vero, ama turşuyu da bilmeme imkanı yok bence. bile bile ÇARŞAMBA günü turşu yenir mi yaKiz dur celallenme dün pazartesiye göre sabitmis.
Ben mi yanlis anliyorum okuduğumu
neden yokHeh evet . Meslektasimm benimmm.. anladin sen onu. Yani eksi 700 um cepte ama . Artis yok eksi de . P.tesİ ye göre
Listedekiler yemeyinnn ulee. .. kızma miuminmmm yaaaaBugünün perşembe olduğu ve yediklerimize dikkat edelim diye bir şeyler yazacaktım ki.
hevesim falan kalmadı şimdi.
Birileri yerken listede bir başkaları aç kalmasın.
Siz de yiyin, ciddiyim aç kalmayın. Üzülürüm.
Bekarım
Ama oğlum war 8 yaşında öper ellerinden
Simdi verocum tamam eksin var da dayagi da haketmiyo degilsin yanihemen vuruyoolaaaa dovuyolaaa
Listedekiler yemeyinnn ulee. .. kızma miuminmmm yaaaa
Spor yok da bugün dikkat etcem du sen 1000 yapcam inşallah erken yerim ev temizlerim . Geceden su icmim . Ay anam nereleré gideeeemmneden yok
sendeki meta şahanedir olmaması imkansız
Dolma sonra ki gün patates dün kuru ne olsun ki bak gece gece tost makinasında köfte yaptı yedi kocamla oğlum yedim mi hayir simdi yesem olurmu sabah ya muckcanım hayır sen
salata+yoğurt
ya da kabak yemeği+yoğurt yemelisn.. evdekilerle aynı menü değil..
senin meta çok iyidir dün sabah bile artı çıktıysan yediklerinde bir sıkıntı olabilir mi vero?
çok mu yedin?
liste!!!!
her bir arkadaşının hakkı var üzerinde biliyorsun değil mi???
K.fasulye de Fix menu seysi di. Perşembe asla yemem oküzüyorsun beni. turşu neden yedin
Cok haarika hemde miusumharika olur bu tarif
Çok tatlısın.t. ya. Ben ne yediğimi unutuom bu hayattaDolma sonra ki gün patates dün kuru ne olsun ki bak gece gece tost makinasında köfte yaptı yedi kocamla oğlum yedim mi hayir simdi yesem olurmu sabah ya muck
şimdi ye evet :)Dolma sonra ki gün patates dün kuru ne olsun ki bak gece gece tost makinasında köfte yaptı yedi kocamla oğlum yedim mi hayir simdi yesem olurmu sabah ya muck
K.fasulye de Fix menu seysi di. Perşembe asla yemem ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?