Allah bagislasin canimBekarım
Ama oğlum war 8 yaşında öper ellerinden
Ahh pardonn ewett yakışıklı karizmatik oğlumm diyecektim tabi kiiiyakışıklı oğlum diyecektin galiba
Ahh pardonn ewett yakışıklı karizmatik oğlumm diyecektim tabi kiii
Teşekkür ederim canım hepimizinkini ...Allah bagislasin canim
Bugun tartıldinmiSpor yok da bugün dikkat etcem du sen 1000 yapcam inşallah erken yerim ev temizlerim . Geceden su icmim . Ay anam nereleré gideeeemm
Ben bu dikkat EtME işini persembe saniodum bi tek.ay bilmiyorum ben kızgınım.. dün de turşu yenmiş.. hadi ki kuru fasulyenin şişirdiğini bilmiyor vero, ama turşuyu da bilmeme imkanı yok bence. bile bile ÇARŞAMBA günü turşu yenir mi ya
Yok bugün cekindim sis hissediom.Bugun tartıldinmi
He kork sana görücü bulduydum da ne gün müsaitsin diyecektimTeşekkür ederim canım hepimizinkini ...
Sen öyle birden sorunca kokkktummm
Yani tabiki bu bir hayal ama nasil yaotin kiz bunu bana da soyle , cuma lazım olacak daTevooooo cuma günü böyle çizcem senin uzerini hazırol emi çok üzülmetevafuk55
Nasıl renkli nasıl güzelTEVAFUKÇUYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Geçen hafta ben paylaştım bu hafta senYok canim o saate kadar nasıl aç kalcan ama niye önce ben paylasiyorum sen paylas
Kalbime zehirli bir ok sapladin
Biz erkekmiyiz
Yaaaaaaa hissedersin tabi pazartesi günkü ekşiyi kaybettin belkide ben cumadan sonra bile 2 3 kaşık yiyorum kuruyu çok şişiriyorYok bugün cekindim sis hissediom.
Ok anlaştık ben paylaşayımYani tabiki bu bir hayal ama nasil yaotin kiz bunu bana da soyle , cuma lazım olacak da
Nasıl renkli nasıl güzel
Nasıl minnoş
Nasıl havalı
Tıpkı miusum gibi
Geçen hafta ben paylaştım bu hafta sen
Zaten erken tartılıyorum
Toplu olarak sabah kutladım ya kız görmedin miBiz erkekmiyiz
Yaaaaaaa hissedersin tabi pazartesi günkü ekşiyi kaybettin belkide ben cumadan sonra bile 2 3 kaşık yiyorum kuruyu çok şişiriyorgerçeklerden kaçamazsın keşke tartılsaydın ona göre önlem alirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?