Eksi duruyordur ya inşallah . Allam durmuo sa çok üzülürüm yaaa.Biz erkekmiyiz
Yaaaaaaa hissedersin tabi pazartesi günkü ekşiyi kaybettin belkide ben cumadan sonra bile 2 3 kaşık yiyorum kuruyu çok şişiriyorgerçeklerden kaçamazsın keşke tartılsaydın ona göre önlem alirdik
Anaaaam benimki vurur topuğundan kim gelecekseeHe kork sana görücü bulduydum da ne gün müsaitsin diyecektim
Ne sandın fenayım benIspikciEsra_4378 in diline dusecegine b.k çukuruna düş daha iyi.kendisi renkli renkli buyuk buyuk yazili b.ka buluyo valla
Anam kiz unutmuyor da ekran goruntusu alip alip cat diye koyuyor önüne delillere konuşuyor
Biz erkekmiyiz
Yaaaaaaa hissedersin tabi pazartesi günkü ekşiyi kaybettin belkide ben cumadan sonra bile 2 3 kaşık yiyorum kuruyu çok şişiriyorgerçeklerden kaçamazsın keşke tartılsaydın ona göre önlem alirdik
Kuru beni sisirmiyor da nohut fena yapiyor.cuma bi yedim cumartesi aninda +400Biz erkekmiyiz
hahaytttt verdi tabikisi miumenü vermemişsin dün kuzu?
Ayy ben de mi bu listedeyim. Napdim 150 oldu ki.Eki Görüntüle 2120885
Ve geldik perşembeye yarına saatler kaldı bence sıkarsak az da şişirmeyen spor yaparsak tadından yenmezEksik gedik var mı şimdiden bakalım da yarına hazırlık olsun starlar
@Ytmz @hippotalamus @Lunya @Whiteblacklife @Sidelya95vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 Melegiimm22
Konyanın etiketi çıkmıyor niye ki
Gördüm ama onları etiketlemişsin biz top muyuz degiliz bakiyim evet gerçekten degilizToplu olarak sabah kutladım ya kız görmedin mi
Eki Görüntüle 2120885
Ve geldik perşembeye yarına saatler kaldı bence sıkarsak az da şişirmeyen spor yaparsak tadından yenmezEksik gedik var mı şimdiden bakalım da yarına hazırlık olsun starlar
@Ytmz @hippotalamus @Lunya @Whiteblacklife @Sidelya95vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 Melegiimm22
Kuzm benim sali gününku puanim 105 degildi yanlis yazmışsınEki Görüntüle 2120885
@MiuLego sen soyle bana esranın adına bir çızıg atmak istiyirumOk anlaştık ben paylaşayım
Soylemem kendin bul yâda bulma lazım olmayacak zaten
Bekarım dedinAnaaaam benimki vurur topuğundan kim geleceksee
Bekarım zaten :)Bekarım dedinben anlamam
bebişim gülen yüz şeklinin yanındaki sonuncu şekil varya hatta insert yazıyo üzerine gelince hah oradan çizeceksin üstünü hadi göreyim seni@MiuLego sen soyle bana esranın adına bir çızıg atmak istiyirum
Ben bu dikkat EtME işini persembe saniodum bi tek.
Çarşamba Die şey ettimdi. . Üzülme mimuss . Benim yediğimé çok takillma yipratma kendini. Tartima bak. Herkes bildi artık benı listedekı arkadaşlar yemesin ama
Ben dün nohut yedim sadece 4 kaşık üstelik oglendi ama off dedim akşamKuru beni sisirmiyor da nohut fena yapiyor.cuma bi yedim cumartesi aninda +400
Ya kızma balım yaaa. Dedim ya. K.valide falan olunca aceleden onlara göre de pişiyor yemekler. Ki ben ekmk ve pilav siz yedim . bu bana diyet yani. !!Ne sandın fenayım ben
Ama veroyu isimlemek için değil kizdigim için yazdım ya bide akşam cevap yazdılar ona kuru yeme diye hiç dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?