Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eksi duruyordur ya inşallah . Allam durmuo sa çok üzülürüm yaaa. dün duruyordu ama .
bugün spora falan gidem bişiler yapmam lazim

Ispikci Esra_4378 in diline dusecegine b.k çukuruna düş daha iyi.kendisi renkli renkli buyuk buyuk yazili b.ka buluyo valla
Anam kiz unutmuyor da ekran goruntusu alip alip cat diye koyuyor önüne delillere konuşuyor
Ne sandın fenayım ben
Ama veroyu isimlemek için değil kizdigim için yazdım ya bide akşam cevap yazdılar ona kuru yeme diye hiç dinlemiyor

Kuru beni sisirmiyor da nohut fena yapiyor.cuma bi yedim cumartesi aninda +400

Ayy ben de mi bu listedeyim. Napdim 150 oldu ki.
Ay nilosko ben de aktif olayım burda madem emek edion 0 yazmasin . Her gün ne yapiyim sence kaç puan olur eder. Bana bi yol gisterrir msin

Kuzm benim sali gününku puanim 105 degildi yanlis yazmışsın
Spor
3 mil leslie = 135
15 dk bölgesel= 45
400 ip atlama = 80
7 dk tempolu yürüyüş = 21

= 281 puan

çarşamba perşembe en dikkat ettiğimiz günler vero..

Ne sandın fenayım ben
Ama veroyu isimlemek için değil kizdigim için yazdım ya bide akşam cevap yazdılar ona kuru yeme diye hiç dinlemiyor
Ya kızma balım yaaa. Dedim ya. K.valide falan olunca aceleden onlara göre de pişiyor yemekler. Ki ben ekmk ve pilav siz yedim . bu bana diyet yani. !!
Ben hep böyle verdim kiloları ya ona guveniom sen çok da sseeeee yapma. tartı 500 un üstünde ise bana göre NO Problem. .
Bi de ben de regl var kız onu napcam bakam .yarın iyice gider insalah bugün Spor sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…