ay hatırladım akşam öğününde hurma yoğurt vardı..hatta dedin ki menü güzel suyu artıralım
hiççççç sevmiyosun beni hiç
ivitay hatırladım akşam öğününde hurma yoğurt vardı..
menüleri topladım da dünkü.. ama seninkini zaten dün işten çıkmadan yorumlamıştım o yüzden görmedim diyorum
hahahahah deli cumaya daha 1 gün vaaaar :)Cuma günü zannettim sabah ben ama değilmiş
heralde yaniiiiiiiiiiiiiNasıl renkli nasıl güzel
Nasıl minnoş
Nasıl havalı
Tıpkı miusum gibi
Biz erkekmiyiz
Konyanın etiketi çıkmıyor niye ki
ay belgelerle konuşuyor hatun resmenIspikciEsra_4378 in diline dusecegine b.k çukuruna düş daha iyi.kendisi renkli renkli buyuk buyuk yazili b.ka buluyo valla
Anam kiz unutmuyor da ekran goruntusu alip alip cat diye koyuyor önüne delillere konuşuyor
hahaytttt verdi tabikisi miu
kuzum sen lohusasın daha bu birYa kızma balım yaaa. Dedim ya. K.valide falan olunca aceleden onlara göre de pişiyor yemekler. Ki ben ekmk ve pilav siz yedim . bu bana diyet yani. !!
Ben hep böyle verdim kiloları ya ona guveniom sen çok da sseeeee yapma. tartı 500 un üstünde ise bana göre NO Problem. .
Bi de ben de regl var kız onu napcam bakam .yarın iyice gider insalah bugün Spor sart
e sen ne bekliyordun handemmmmmmmmmivit
ama şişlik mişlik kalmadı miu
iniyorum kız yine
çok yakışmış
çileklide hoş olur canım ayy hiç deme aynen tombul kasedeki daha güzel birdaha hep onda yapacağım ayyy örtmenim çok sevindim hee benim tarifimden yapmanaa@Ytmz kiz senin yatismadaki tarifi tart kalibinda yapiyom ben haftasonu misafire yapacaktim ama joleden bulamadim cileklisi kalmisti
Bi de buyuk kaseden cikardiklarin memik gibi durmuspinarin pastalardan sonra her seyi farkli gormeye basladim galiba
ortalama 1,5 ayda gider bencee sen ne bekliyordun handemmmmmmmmm
bunu biliyorduk dedik de sana
izin kilona gel de mezun edeceğiz daha seni kep vereceğiz sana
hande meta sını aslaaaaaaaaa küçümseme
ve de hande azmini
Evet cilekli de güzel olur ama mevsimi degil tatsizdir diye almadim cikolata sosuyla yaptim ben de.çileklide hoş olur canım ayy hiç deme aynen tombul kasedeki daha güzel birdaha hep onda yapacağım ayyy örtmenim çok sevindim hee benim tarifimden yapmanaa
banada şekersiz olauntürk kahvesi yapıp içicemmmmmm
gelsenize:)
sonra menü yorumları
bizde isteriiiizzzz@MiuLego sana foto atam mi
tevoooo sendeyim balımm
yemedikten sonra bişe demez miuEvet cilekli de güzel olur ama mevsimi degil tatsizdir diye almadim cikolata sosuyla yaptim ben de.
Ay daha fazla cis konusmayalim miu vurcek beni.
Ya fotolari anlik çekiyorum genelde ev hali oluyo o yuzden buraya atamiyorum :)banada şekersiz olaun
bizde isteriiiizzzz
offff en sevdiğimtürk kahvesi yapıp içicemmmmmm
gelsenize:)
sonra menü yorumları
anladııımm sen miydin kv gidecez beni en son kilolu halimle görmüşlerdi şimdi ne diyecekler m esiyorum diye sensen ne dediler kız anlatsana birazYa fotolari anlik çekiyorum genelde ev hali oluyo o yuzden buraya atamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?