Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bebişim gülen yüz şeklinin yanındaki sonuncu şekil varya hatta insert yazıyo üzerine gelince hah oradan çizeceksin üstünü hadi göreyim seni
He dur deneme yapayım Esra_4378 ayyy nasıl yakıştı
@Storm- severim ki seni beni mi tutuyon

Nasıl renkli nasıl güzel
Nasıl minnoş
Nasıl havalı
Tıpkı miusum gibi
heralde yaniiiiiiiiiiiii
koptum bu cevaba hahahahaha
Konyanın etiketi çıkmıyor niye ki
Konyakk yaptı kullanıcı adını o nilişkom
Ispikci Esra_4378 in diline dusecegine b.k çukuruna düş daha iyi.kendisi renkli renkli buyuk buyuk yazili b.ka buluyo valla
Anam kiz unutmuyor da ekran goruntusu alip alip cat diye koyuyor önüne delillere konuşuyor
ay belgelerle konuşuyor hatun resmen
hahaytttt verdi tabikisi miu

kuzum sen lohusasın daha bu bir
senin metan evet sıkı diyet gerektirmiyor ve bunu beklemiyorum senden bunu da söyledim sana bu ikiiii

ama önemseyip çarşamba ve perşembe dikkat etmeni elbetteki beklerim. bu ayrı bir şey .. hani nasıll turşu yersin niye kuru yedin demiyorum canom bak ayrımın farkına var.. sadece doğru zaman değil anladın mı.. derdim o.. yoksa sen nasıl yersinnnnnnnnnnnnnnnn demedim.. ha pasta börek yersin kızarım ama abarto bişey yemedikçe metan eritiyor zaten bir şey demem..

ama

çarşamba perşembe bizim için liste için yediklerimize dikkat etmek zorundayız.

çileklide hoş olur canım ayy hiç deme aynen tombul kasedeki daha güzel birdaha hep onda yapacağım ayyy örtmenim çok sevindim hee benim tarifimden yapmanaa

e sen ne bekliyordun handemmmmmmmmm

bunu biliyorduk dedik de sana

izin kilona gel de mezun edeceğiz daha seni kep vereceğiz sana

hande meta sını aslaaaaaaaaa küçümseme

ve de hande azmini
ortalama 1,5 ayda gider bence
izin kilosuna döneyim hemen takımdayım miuuuu

çileklide hoş olur canım ayy hiç deme aynen tombul kasedeki daha güzel birdaha hep onda yapacağım ayyy örtmenim çok sevindim hee benim tarifimden yapmanaa
Evet cilekli de güzel olur ama mevsimi degil tatsizdir diye almadim cikolata sosuyla yaptim ben de.
Ay daha fazla cis konusmayalim miu vurcek beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…