- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Sabah sabah hem soğan hem sarımsak. Sen ne kadan urfalısın öyle
Olleeeey maviş yazıları gelmiş ördeğiminnneh işte hakkını vermeye çalışıyorum beş senenin
Bensizyürüttüm seni ama çalışyordumesmerim malim
Olaun eksi gelsin de artı temizlemiş ol.. hiç temizlemeyip üstüne ekliyor da olabilirdin.. her eksi kıymetli:)inşallah canım
saol tatlımeksi geliyor çok şükür ama haberin olsun şu an artı temizliyorum. 2 hafta önce 77.6 ydım. halayla beraber 10 gün ye ye 80.6 yı gördüm tartıda geçen cuma. ama yazmadım buraya. çok şükür temizleniyor. bakalım yarın kaç çıkacağım kafamda deli sorular
Kıyamamyakın olaydım masaj yapardım geçmiş olsun kuzumBoynum fena ağrımaya başladı, peşine baş ağrısı eşlik eder
Yavruları yıkadım bende bir duş alayım belki yumuşar boynum
Ben takim olmasa zayıflayamazdım daha önce çok denedim iyiki varsiniz
Bende canım bura olmasa kısa süreli liste deneyimlerin olmasa bu kadar gitmezdi. Listede olunca başka insanların sorumluluğu beni dizginliyor. Ben zaten genel olarak hep kendimden önce başkaları için yaşar başkalarını kendimden çok düşünürüm. Ha bu hiç doğru değil ama huyum kötü işte . Listede bir arkadaşım açken ben ağzıma tek lokma cıs atamam.
1000e tamamladım.. ohhh...Spor yapmak kötü birşey çünküsen yapma
Kız şükür pro olmuşsun .. nasıl oldu?
Ah Ben Senin minik zannetmiştimSaol cnm ama pek pıtırcık değil.. 9 yaşında delikanlı oldu :))
Ben senin hayalinle yürüdümkiiiBensizyürüttüm seni ama çalışyordumesmerim malim
Kiz 2 kasik fasulye nedir mortin odugum icin demiyom azcik bisey yeseydin bariMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık, maydonoz
Akşam 16:00
2 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt
Salata
3 lt su
4 mile leslie
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111 matematik61
Şükür bide abisi var :)) tekrar saol cnm..Ah Ben Senin minik zannetmiştim
O zaman Doğum gibi kutlu olsun taze delikanlının
:)
Diyene bak.. sende yemek bile yok..Kiz 2 kasik fasulye nedir mortin odugum icin demiyom azcik bisey yeseydin bari
Ya valla salata coktu.zaten ayarlayabilirsem okul günleri de 2 ogune dusurmeye caliscam 3 fazla.yemek konusunda haklisin ama okula goturbildiim en pratik sey salata oluyo.yemekhanede uygun bişey yoktu bugun.yarinin menusund firin patates pirinc pilavi ve tarhana.corbasi var mesela.corba guzel oluyo onu icerim yarin.Diyene bak.. sende yemek bile yok..
ilâç içtim canım şükür sokuldu kabızlık bakalım yarın ak miyim kara mı belli olacakAyy makbule gaz yapacak ne varsa yemişsinkimyon kaynat iç bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?