Aaayy çok isterim.seni görmek . Ben var ya. AVM'ler de.yemek yerken. Acab à mimus buna benzio mu. Şu da hepFit olabilr falan Die aklimdan geciriom. İsterim . Az daha zayıflıuim .
Sabah eksi gördüm zaten
Keşke böyle olmasak sadece beslenmeyi bilmiyor olsak ne güzel olurdu Düşünsenize öğrenirdik biterdiHerkesin iradesi farklı esra. Herkesin hedefi, hayata bakışı vs. Bu bile etkiliyor bazı insanların diyetini. Bir çok insan psikolojik yiyici, bende onlardan biriyim. Hayatım güzel giderse diyetim de daha güzel gidiyor. Kimini etkilemez kimini de derinden etkiler. Hepimiz bu dünyanın ayrı ayrı rengiyiz neticede
E buluşalım kuzucummmAaayy çok isterim.seni görmek . Ben var ya. AVM'ler de.yemek yerken. Acab à mimus buna benzio mu. Şu da hepFit olabilr falan Die aklimdan geciriom. İsterim . Az daha zayıflıuim .
İstanbula gel benm içinE buluşalım kuzucummm
Ben ayarlıcammmm
Annem gitsin sen de o zamana az daha zayıflamış olursun :)
Popiş kaltımıBugün ne oldu kızlar az yanaşın anlatayım. Şimdi iki tane hoca var. Önce biriyle konusydmki dedi ki aa sen ben den buyukmusun ben 88 liyim sen nasıl 86 lisın çok küçük duruyorsun falan dedi ( tamamen Kilo ile alakali olduğun ü biliorum ) 80 é yakın kilosu . Hey be dedim işte başarı bu !!!
Sonra yine bugün başka bi hocayla konusrken laf arasinda lafimi keserek dedi ki. Ya hoca birak sen şimdi onu bunu da nasıl iki çocuk annesisin sen nasıl böyle zayıf duruyorsun .. anaaaa ben şokkk. .
( biz kadınlar in eminim bu takımdaki dostalrimin da duymak istedgi cumlelerdir bunlar ..) ve içimde şükr hissleriiii ve teşekkürler kk . Teşekkürler 7
Takım dedimmm teşekkürler @MiuLego
Gunu kapattım canlar
Kalkınca limonlu su
9;30
7zeytin,peynir salatalık,5 6 çatal menemen 1 ince dilim ekmek şekersiz çay
12 :00 küçük elma
13:30 küçük kase yoğurt ile küçük tabak bulgur pilavı (canım bişey istemedi bunuda sütum az gibiydi ondan yedim)
15:00yarim çay bardağı kadar leblebi
17:30
2 kepçe yeşil mercimek yemeği bol salata
Su 3 lt kesin olur
Spor 15 dk leslie yaptım akşamda 30 dk koşu bandida yururum
Vero listeden mezun olunca
Beni avm de görme ihtimalin çok düşükAaayy çok isterim.seni görmek . Ben var ya. AVM'ler de.yemek yerken. Acab à mimus buna benzio mu. Şu da hepFit olabilr falan Die aklimdan geciriom. İsterim . Az daha zayıflıuim .
Ama çok değil az buçukİşte buuuu
Menülerine eksi geleceği kesindi zaten
Bu kadını sevemedim gittibu şarkı çok hoşuma gitti kızlar
ben şarkı söyleyişini seviyorum. bazı şarkıları çok güzel yorumluyor.Bu kadını sevemedim gitti
SöylemeyimHepfit ne ettın
Ben jıllıan ı sordumSöylemeyimyarın arkadaşın vedası var emekli oluyor ona biseyler yaptim
He heKuzum @MiuLego veWhiteblacklife i etiketle ki kolay bulabilsinler menünü
Vero listeden mezun olunca
Şaka bi yana mayıs gibi falan havalar güzelleşsin
Beni avm de görme ihtimalin çok düşükavmleri hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?