Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero
Ben
@Storm- hepfit

Ne zaman görüşüyoruz ankaralılar olarak kızlaaar
Aaayy çok isterim.seni görmek . Ben var ya. AVM'ler de.yemek yerken. Acab à mimus buna benzio mu. Şu da hepFit olabilr falan Die aklimdan geciriom. İsterim . Az daha zayıflıuim .

Keşke böyle olmasak sadece beslenmeyi bilmiyor olsak ne güzel olurdu Düşünsenize öğrenirdik biterdi

Aaayy çok isterim.seni görmek . Ben var ya. AVM'ler de.yemek yerken. Acab à mimus buna benzio mu. Şu da hepFit olabilr falan Die aklimdan geciriom. İsterim . Az daha zayıflıuim .
E buluşalım kuzucummm
Ben ayarlıcammmm

Annem gitsin sen de o zamana az daha zayıflamış olursun :)

Bugün ne oldu kızlar az yanaşın anlatayım. Şimdi iki tane hoca var. Önce biriyle konusydmki dedi ki aa sen ben den buyukmusun ben 88 liyim sen nasıl 86 lisın çok küçük duruyorsun falan dedi ( tamamen Kilo ile alakali olduğun ü biliorum ) 80 é yakın kilosu . Hey be dedim işte başarı bu !!!
Sonra yine bugün başka bi hocayla konusrken laf arasinda lafimi keserek dedi ki. Ya hoca birak sen şimdi onu bunu da nasıl iki çocuk annesisin sen nasıl böyle zayıf duruyorsun .. anaaaa ben şokkk. .
( biz kadınlar in eminim bu takımdaki dostalrimin da duymak istedgi cumlelerdir bunlar ..) ve içimde şükr hissleriiii ve teşekkürler kk . Teşekkürler 7
Takım dedimmm teşekkürler @MiuLego

Popiş kaltımı

Kuzum @MiuLego ve Whiteblacklife i etiketle ki kolay bulabilsinler menünü

Vero
Ben
@Storm- hepfit

Ne zaman görüşüyoruz ankaralılar olarak kızlaaar
Vero listeden mezun olunca
Şaka bi yana mayıs gibi falan havalar güzelleşsin
Beni avm de görme ihtimalin çok düşük avmleri hiç sevmem

Sonra banà ikram ettiler ki kurabiyeee..
Yermıyım yemeeemmm !!! Aa bunu yemesen al bundan dedi o hoca bu Ülker saklıköy biskuvisinden .. onu da mı yemez misim yulafli bu falan dediler .
Ben de yemedim. Tabi . Dedim ki . Önce içimden tabı listedeyım ben esra kafamı kırar . Mius canima okur sonra dışımdan da ben bunu yersem oglen yemek yemem sagolun ama siz dé yemeyin hiç bi mutluluk giysi deneme kabininde 38 beden ı denemek giydiğinın yakistigini görmek kadar olamaz .
Ha bu arada daha verecek 5 kilom var . Bunlar motivasyon amaCli oldu bana yokda yolà devamm

He he ben de avmlerde rahat ediom iste bebek bakim odaları dolasiyla
Tamam valla olur süper olur mayıs da. Olur okul kapanınca tatilde de olur ay o zman à zaten 58 ler benim olur. Ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…