Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

az kaldı sophacım haftaya 7li rakamlara gececeksin inşallah gaz ver

Son düzenleme:
***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/118.5/0/%0)
Shopaholic (81.8/80.4/1.4/%1.71)
Saliss(101.5/100/1.5/%1.48)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/86/1/1.14%)
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/96/-0.18/%-0.19) (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)
Angiera(90.5/87,7/1,4/%1.54)yeni üye verdiği kilo ikiye bölündü hedef 62
Ecemavi(75,6/74,4/1,2/%1,58)yeni uye

7. TAKİM TOPLAM YUZDE ORTALAMASİ

Son düzenleme:
SAPHİRA cım güzelll arkadasımmmmyapma böyle bu kadar kilo vermişken ve hedefine de oldukça yaklaşmışkenn yapamaszın bunu...senin iradeni nasıl da tıkır tıkır kilo verdiğini hepimiz biliyoruz haftalarca sana hayran kaldık burda..idolümüz oldunnnlütfeennnnnnnn kendine bu haksızlıgı yapma çünkü almak çok kolya vermek çok zor...inşaallah hiçbirimiz kilolarımızı verditen sonra hep kontrollü gidip bir daha bu dertle ugraşmayalımmm...mamalar bir yere kaçmıyor ki ve biz onlardan aylarcaaa yılllarrrcaa çokkk çoooook yedik...ve ideal kiloya kavusunca dengeli ve kontrollü şekilde yine yiycez...bu anlık zevkler bizi altedemez...senniii çok seviyoruzzz ve haftaya senden .ok güzel bir rakam bekliyoruzzzz

SAPHİRA cım karatayda böylee kırmızı meyva çayları falan ar ve mistik çaylar onlardan içebilirmiyim sence....

kızlarrr malum artık havalar güzelleşiyor..benim evimin hemen arkası kocaman yeşil bir park ve etrafı yürüyüş parkuru..sizce kızımı arabasına atsam hergün orda 40 dk falan yürüsem bebek arabasıyla abes kaçar mı komik olurmu....evde koşu bandım var ama o beni mutlu etmiyor...dşarı çıkmak hem bana hem kızıma iyi geliyor...

bende nisan sonunda 7li rakam görmek istiyorum yavaş yavaşda olsa göze aldım artık..kendimi oruç gibi hissediyorum diğer gıdalara.dün oğluşumun corbasının ısısına bakim dedim irkildim birden babasına baktırdım
ya adam benden zaten zayıf 75 kilo bende her akşam çayının yanına çikolata koyuyorum

bende istiyorum koşu bandı ne zaman aldın nerden aldın markası ne memnun musun?

uyyyyyy ben sizden ayrılamıyorumm kiii......işler beni beklerrrr
ben yaptırdım bahar temizliğini

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/118.5/0/%0)
Shopaholic (81.8/80.4/1.4/%1.71)
Saliss(101.5/100/1.5/%1.48)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/133.9/0.8/%0.59
kelebekolacam(87/86/1/1.14%)
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/96/-0.18/%-0.19) (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)
Angiera(90.5/87,7/1,4/%1.54)yeni üye verdiği kilo ikiye bölündü hedef 62
Ecemavi(75,6/74,4/1,2/%1,58)yeni uye

7. TAKİM TOPLAM YUZDE ORTALAMASİ

Selamun aleyküm güzellerim
masallah kizlar güzel kilolar verilmis

herkesin cumasi mübarek olsun
aleykum selam canım bende seni merak ediyordum...belki dereceye gireriz..burda hava baya esiyor oyüzden az hasta var.boşum burda takılıyorum biraz rahatsız oldugumdan başka işlerimide yapamıyorum..aslında verileri dosyalamam lazım.ev yaparım artık..

bugün oğluşum 1 yaşına giriyor teyzeleri 1 sene evvel bugün sancılanmıştım.ne çabuk gecti..benim 15 yıllık arkadasım 2 yıldır eltim.onunda oğlumdan 4 gün büyük oğlu var.aynı zamanda süt oğlum..2 oğlumun haftasonu dogum günü var..uzak durun benden güzel mamalarrrrr...

neden abes olsun bence güzel olur

çok fenasın

Selamun aleyküm güzellerim
masallah kizlar güzel kilolar verilmis

herkesin cumasi mübarek olsun

aleyküm selam seninde cuman mübarek olsun

sakın sakın

bu arad kızlar ilk dukan günümün ilk dukan kahvaltısı
SABAH
biraz fransız peyniri(dukan fransız olduğuna göre fransız peyniri yiyeyim dedim)
2 adet haşlanmış yumurata(1 ile doymazsam dedim)

angieracım sen dukan da atak yaparken kabızlık meselesini ne yaptın..bende dogumdan sonra çatlak oluşmuştu zor atlattım.dukana başladıgımdan beri cok zorlanıyorum.tavsiyelere uyuyorum goji berry aldım yulaf yiyorum umarım atlatırım sanırım oda tartımı etkiledi..

aslında bu fransız peynirinin yağ oranını bilmiyorum ama önceden tost yaptım hiç erimedi dağıldı bende yağsız olduğuna kanaat getirdim ama arkadaş temiz tülbent gönderecek kendi peynirimi sıfr yağsız sütten yapacam inş

gözden kaçırmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…