Salisscim cok haklısın. Bu aralar dediğim gibi alınganlığım üzerimde ve en çok moralimi bozan da bugün ilk defa kaçamak yaptım (Kocaman bişr tabak sarma yedim) kendimi çok kötü ve iradesiz hissettim eskisi gibi. Bir de şimdi açıklamak istemediğim bazı sorunlarım var. Uykusuzluk vs. herşey üstüste geldi.
Kendimi toparlayacağım hemen. İnsan ne kadar büyüse de küçük bir çocuk gibi davranıyor bazen işte.
Saferancım ve saphiracım sizin bir kusurunuz yok zaten bakmayın benim alınganlığım işte.
Pazartesi salı doktora gitmem gerekiyor okuldan sonra. akşamları kızım yüzünden zaten giremiyorum nete. Beni çarşambaya kadar izinli sayarsanız sevinirim. O zamana kadar da bu depresif halleri atayım üzerimden hem.
Kendinize iyi bakın hepiniz
doğacım bana msj yazmıssın canım cevap yazamıyorum..bir problem var halledip sana dönecem..yeni farkettim.birde benim hemşirem bugün karnında bebegini kaybetti öğle arası onun yanına gittim kürtaja girmişti,hem cok üzüldüm hemde vakit bulamadım sabahtır bişey yemedim kafamı zor toparlıyorum farkedemedim canım.
kızlar oğlum pazar günü sınava giricek dua edin noolur hayırlısıyla bir yerlere yerleşsin bu daha ilk sınav gerçi ikincide dananın kuyruğu kopuyor inşallah iyi geçer ....
aleykum selam canım bende seni merak ediyordum...belki dereceye gireriz..burda hava baya esiyor oyüzden az hasta var.boşum burda takılıyorum biraz rahatsız oldugumdan başka işlerimide yapamıyorum..aslında verileri dosyalamam lazım.ev yaparım artık..
eline sağlık canım ...safişim kollarım ağrıyordu ptesi onun için hastaneye gidicem dünden beride yürüyemiyommmmmmyaşlandım zaar emekli edin beni ilgili makamlarrrrr of şimdi bi merhem sürdüm eh işte allahım sağlığımızı elimizden almasın en büyük zenginlik ...
ilk kilo : 93
geçen hafta : 91
şimdi :90.5
toplam verilen kilo :2.5
1 haftalık toplam yrüyüş : 440 dk.az oldu bu hafta haftaya arttırcam
ve 1 kşlo verebilirim umarım ki artık 8leri göreyim
Kızlarr haftalardırrrr ilkkk kezz bu cumartessiii evdeyimmm yerime arkadaş bakacak pazar nöbetim var ççünkü hastanedeYarın için süper planlarım varrr İlk kez 9 a kadar uyumak gibi meselaa sabahın 5inde kalkmaktan bıktım
Bir mesajda bi kac alinti oluyor ya onlar ayri ayri sayiliyor..mesela ben bu mesajda 2alintiya cevap vermisim 2mesaj sayiliyor...yarinda yapsan olur canim basina dunun tarihini atarsin anlariz...kizlar bir sorum olacakti benim
bugün mesaj sayisini yazma sirasi bende
örnegin birisi 1 sayfaya 4 alinti yapip cevap verdiyse 4 mesaj olarakmi yazcam?
birde cok uykum var :) sabah yazabilirmiyim?
Kızlarr haftalardırrrr ilkkk kezz bu cumartessiii evdeyimmm yerime arkadaş bakacak pazar nöbetim var ççünkü hastanedeYarın için süper planlarım varrr İlk kez 9 a kadar uyumak gibi meselaa sabahın 5inde kalkmaktan bıktım
Bir mesajda bi kac alinti oluyor ya onlar ayri ayri sayiliyor..mesela ben bu mesajda 2alintiya cevap vermisim 2mesaj sayiliyor...yarinda yapsan olur canim basina dunun tarihini atarsin anlariz...
bu arada selamun aleyküm:)
sevincten selam bile vermeyi unutmusum :)
bugün ki menülerimi yazayim
sabah
peynir,2 dilim ekmek,marul,maydanoz,roka,cherry domates,3 adet incir,1 fincan sekersiz sütlü türk kahvesi
öglen
1 tabak corba
1 tabak pazi yemegi
1 elma
aksam
1 kase corba
1 tabak karisik salata
1 porsiyon yogurt
canım üzülme ama bende üzülüyorum bakselamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise
vay be asker askerlerim benimpaşammm urda bir çoğumuzun kilosu aynı sayılır hepbareber verelim asker arkadası gibi olalım
saalisscim ben yıgun bakımda 2 hafta staj yaptım 5 kilo vermiştim mide bulantısı ve uykusuzluktan
sophaholicim hayırlı olsun netin..
kız kıyamam sana çok kötü oldum ö,yle yazmışsın gel sana bol bol yediriyim bebem canım sagolsuninş canım hep beraber
kimse bana hamsi demesinnnnnnn
o çorbada nesi dukana uygunmu
vay vay broki arkadaşım benim ben nasıl vedim zannediyosunçok mutluyum.....düne göre 1 kilo vermişim dün çok dikkat ettim ve akşam haşlama brokoli işe yaradı....bundan sonra akşam yemeklerime çok dikkat edicem....sanırım en önemlisi akşamlar
canım rabbim askerligini sünnetini evliligini göstesin işşallah elinden ekmek yersin hayırlı olur oglusunbugün oğluşum 1 yaşına giriyor teyzeleri 1 sene evvel bugün sancılanmıştım.ne çabuk gecti..benim 15 yıllık arkadasım 2 yıldır eltim.onunda oğlumdan 4 gün büyük oğlu var.aynı zamanda süt oğlum..2 oğlumun haftasonu dogum günü var..uzak durun benden güzel mamalarrrrr...
nereye gidiyon bakıyım senHerkese merhaba
Arkadaşlar bu günlerde çok alıngan ve melankoliğim nedense. (Depresyonda da olabilirim) Bugün sabah evden çıktıktan sonra takımdan ayrılma kararı aldım.
Bu kararımı şöyle açıklayayım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine ilk mesaj yazdığımda 6. takımdan davet almıştım. Oraya katıldım. Ama sonra anlaşıldı ki takım sayısı 12 olması gerekirken fazla kişi davet edilmiş.(takım kaptanı geçici olarak birine görevi devretmiş ve karışıklık olmuş.) Bana gerçek takım kaptanı çok nazik bir dille 7. takımdan da davet edildiğimi açıkta kalmamak için oraya gidebileceğimi bildiren özel mesaj atmış. Tamam dedim bu takıma geldim. 2 haftada burda listeye dahil edilmeyince çok kırıldım gerçekten. geçen hafta tamam deneme süresi 2 haftaymış dedim ama 6. takımda benden sonra girenler bile geçen hafta listeye dahil edilmişti. Neyse bu sabah da listede olmadığımı görünce bayağı bozuldum. Tamam gözden kaçmış olabilir vs. ama ben kendimce okuldayken listeye dahil edilsem de edilmesem de takımdan ayrılacağım dedim. Motivasyonum kayboldu bu küçük olay karşısında bile. Hiçbirinizle ilgisi yok benim bu aralar aşırı hassas olmamdan kaynaklandı. (47 günlük diyet serüvenimin ilk kaçamağını da yaptım bu arada.)
Bu zaman ki paylaşımlar için herkese teşekkür ederim.
Diyet serüveninde hepinize bol şans....
rabbim hayırlısıyla girmesini kazanmasını nasip etsin canım işşallah istedigi yere ulaşırkızlar oğlum pazar günü sınava giricek dua edin noolur hayırlısıyla bir yerlere yerleşsin bu daha ilk sınav gerçi ikincide dananın kuyruğu kopuyor inşallah iyi geçer ....
benim oglumda dursaydı 10 yasındaydıyaa 18 yaşında oğlum var yaşlandık deyyoz demiteşekkürler biraz fark etti ağrısında başım ağrıdı valla..
Eki Görüntüle 379226
bi kadın atasözü der ki; tutamayacağın sözleri vermeyeceksin..! Veremeyeceğin kiloları almayacaksın...! :)
bak sen havandanda geçilmiyo he çizelge heyeni çizelgem nasıl olmuş kızlar
canım güzel eylen benim yerimede gezKızlarr haftalardırrrr ilkkk kezz bu cumartessiii evdeyimmm yerime arkadaş bakacak pazar nöbetim var ççünkü hastanedeYarın için süper planlarım varrr İlk kez 9 a kadar uyumak gibi meselaa sabahın 5inde kalkmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?