Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar,sabah erkenden uyanmam gerekiyor aslinda,ama aksam aksam bir uykum kacti tam kacti:)
bende bari mesaj sayilarini dedim yazayim:)

30 mart Cuma günü yazilan mesaj sayilari

kelebekolacam 24 mesaj
SAPHIRA 22 mesaj
ecemavi 17 mesaj
saferan 17 mesaj
doga3 14 mesaj
akabe 12 mesaj
shopaholic 12 mesaj
saliss 10 mesaj
gerbera1987 9 mesaj
Angiera 3 mesaj
pasam 3405 (Cuma gününe ait mesaj bulamadim )

mesajlari yazan parmaklariniza zeval gelmesin...

selam ve dua ile canlar..​

Son düzenleme:
şimdi gelelim bana :2::2:bugün 8.30 evden çıktım hastaneye gittik gelinle benim orda indi hastaye kadar yürüyüş yaptık aklımı seveyim dedim senin yürümen lazım malum doguruycem benimde yürüyüşe ihtiyacım var bir taşla 2 tombul kuşneyse gittik doktor dedi ntsye baglanıcan gittik baglandı epey durdum kapıda beni içeri almadılar salisim desende onlara benide alsınlar 2 hafta sonra bebegimin kalp atışını duyamadım yaneyse doktora gösterdik dediki bir daha çektiricen eger düşündügüm gibi çıkarsa doguma alıcez acil dedisen bizi bir korku sar gelini doyurdum iyice sonra makinaya gene girdi dışarda düşünüyorum ah şimdi dogursa sezeryan 3 gün normal 2 gün ay ben hastayım bebege nasıl bakıyım hadi baktım hastanede nasıl bırakayımda abdestleneyim o oglan bizi varya maffetti bugün sonra gelin çıktı gittik doktora benim rahimimi diken doktor bu gelin içeri girdi sonra beni gördü dedim nasılsınız erdogan bey deyince iyiyim canım gözlerime inanamıyorum ne güzel olmuşun dedibende bir utanma hoşumada gitti heöyle demesi dedim kilo veriyorum dediki kaç kilo verdin 13 deyince ne güzel vermişin maşşallah dedi yüzün bedenin küçülmüş deditopilikten sıskalıga terfi edicem işşallah neyse dedimki testlerim çıktı hiç bir sorun çıkmadı dediki canım serklajın yani dikişin çok iyi olduydu ben garantisini veriyorum biliyordum birşey çıkmayıcagını sana demedim üzülme diye dedi herşeye hazırlıklı olucen dedi en az 60 düşmen lazım dedisonra dedim ne olucek sen azimlisin bebek için önemli zaten kiloda alıcan gebeyken dedi ama dedi aynı kiloda kalman lazım gebeykende dedi yüzde 50 düşüklerin sebeplerini bilmiyoruz malesef dedi açıklanamayan gebelikler sen dua ette yüzde 50 girmiş olma dedi işallahta öyledir dedi dışarı çıktık gelinle oturdum köşeye başladım aglamaya dedim ya o yüzde 50 içindeysen ya ne yapsamda durmazsa dedim durdum arda beye gidicem dedim oda bana ay o çok iyi doktor tavsiye derim abdominal serklaşdada meşhur türkiyede 2 sırada çok saygılı güvenilir meslektaşımız dedi serklajdada meşhur onu hiç bırakma dedi işşallahta gidicem ne yapayım yemem içmem bulur buluşturu giderim evladımı kucagına alıyımda dahada olmazsa hiç yapmadıgım şeyi yapar kaynanama yalvarırırım parayla oynuyo ama bizlere yok varıyogu öteki evlatları benim eşim üvey evlatabdominal serklajda şansın çok dedi hadi bismillah dedik başladık diyete sonrada işşallah kiloları veririmgelelim bugüm bana
yarın saat yürüdüm sabah kahvaltısında bir haslama yumurta 5 siyah zeytin 2 kurumuş çavdar ekmegi 2 çatal peynir karışık frum çay

öglende yeşil çay yarım limonla 4 kaşık yogurtlu hamur işi elazır işi nefiside talandırmak lazım degilmi 3 yemek kaşıgı patates salatası vallahi annemlerdeyken komşuya gittik orda mecbur yedim millet hayret etti nasıl kilo verdin dedi ordada fitnısa başlıcam yazılıyımda haftada 2 gün paralı ama diyorum pazartesi perşembe gidiyim aletlere biniyim pazarteside allah nasip ederse yürüyüşe gidiyorum havalar güzel olursa sauna şortumu giyerim giderim terlerim gelirim arkadaşım
akşamda yediklerim şunlar 2 kepçe mercimek çorbası fırında patates tavuk yemegi yanında koca bir kase yogurtokadar inanın yeni girdim içeri yazıyorum şimdikilomuda aynı diye girmiştim galiba görmüşlerişşallah cumaya bomba gibi olucem tutmayın beni çok enerjikim sabahları yürüyüşe gitsem eve gelinde plates yapsam sonrada spora annemlerin orda spora gitsem bogazıda tutup verince kiloları gelsin bebelerbu sefer azimliyim yeminle komsu dediki iradene hayran kaldım ben tatlı pastaya hazır diyemiyorum dedim 3 aydır pilavın tadını unuttumgeçen bir kaşık aldım yicem kaşıktaki pirinçler bagırıyo yeme beni karbon hidratım ben diyeay ben galiba bu diyet işinde sıyırdım hekarataymı yapsam acaba :44:bugün kadın dogumcunun asisitanı var diyoki canım nasıl verdin gelinde brokoli yiyerekten dedi listemi istedi bakalım vericez unmutmazsak kadın diyoki ne yapsamda verimiyorum akşamları frenleyemiyomuş dedim ben verdiysem sende veririsinbenden bu kadar kızlar sizlerle sonra görüşürz

paşam ALLAH tan dermensız dert değilmiş bu motivasyonla gitsin kilolar gelsin bebişler

biz arabistanda olduğumuz sürece hamsi yiyemeyeceğiz sanırım ama kardeşime diyorum ki temizle dolaba at da yazın gelince en azında yiyip tadını unutmayalım
bu yaz gelebileceğimizde şüpheli ama
tr deyken haftada 1 yerdik

ohh ne güzel canim senin adina cok sevindim yat yatabildigin kadar dinlen bir güzel :)

Yatamadımmm kii akabemm alışmışımmm 5 de kalkmaya 6 da kalktım döndüm dolaştım saat 8 de kalktım

Uyudum 8 e kadar ablam saoll valla iyi geldiii yinedee dinlendimm

Süperr olurduu tatlımm yaa amaa canım evden çıkmak istemedi bide orası çok kalabalık olurr bugünn ama bir gün plan yapıp buluşalımmm

Kalbimiz yakınnn tatlım benimmmm gerisi boş belki yazın bi istanbul yaparımm yanına gelirim

Ne güzell kelebekolacam birincii olmuşşş

Kızllarrr günaydınn annemlee güzelll birr kahvaltı yaptıkkkk şimdiiii çokk mutluyummmm dersimee oturayımm evceğizimin keyfinii çıkarayımmmmmm vee tatill hayalleri kurmak istiyorummmm

paşam ALLAH tan dermensız dert değilmiş bu motivasyonla gitsin kilolar gelsin bebişler
canım inan çok ugraşıyorum önceleri diyete giriyorudum az yapıyodum amam pazartesi yaparım deyip hep kendimi kandırıyodum düşün kıızmı dogurdum o minnacik bedenini gördümya bir saçları vardı sorma dedim allahım bumu benim karnımda tekme atıyodu elleri yanlarına düşmüş ayakları hafif bükük yüüz çok güzeldi hangi bebek çirkin olsunkiokadar özledimki ogulları ömürümü inan elimden geleni yaptım halimi inanın hiç görmek istemezdiniz çok agladım sinir krizleri geirdim ignelerle uyuttular düşün 2 gün çıkamadım hastaneden kanamamı durduramadılar benim doktorlar her gün geldiler yapma gene olur olur olmasınada evlatlarımın acısı nasıl diner:???hiç unutmuyorum doktorlar sabahları geziyolarya ban geldiler diyolar işte düşük ve konuşuyolar orda bir doktor vardı babacan gözleri masmavi aglamamı görünce geldi yanıma diger doktorlar hastalarla ugraşıyo dediki yanıma gelipte elini omzuma koydu yapma üzülme bak gene olur dedi teselli etti beni aglama yaşın genç ocakta gel gene deniyelim dedio doktoru hiç unutmuyorum allah razı olsun sigortada buldum o doktoru ismini bilmiyodum bir afiye edasıyla teker teker kadın dogum bölümünü vurdum sordum erkek olanlara sonra baktım dedim son kapı kapıyı çaldım merhaba dedim hatırladınızmı beni randevun varmıydı dedi yok deyince nerden hatırlıcam çok hastan geliyo dedi dedim iyi bir bakın suratıma ha sen canım nasıl oldun dedi iyi olmaya çalışıyorum doktor bey buraya size teşekkküre geldim bana umud verdiniz yanımda oldunuz dedim ne demek dedi işşallah ona randevu alıcam gidicem bir kereokadar teselli ettiki beni helede elini omzuma koyupta aglama üzülme olurmu demesi kimse bana okadar düşünürekten gelipte bir şey demedi düşünün bak hastaları gezmeyi bıraktı enle ilgilendi allah razı olsun şimdi ise bana dedilerdiki hastanedeki doktor kilo vermen lazım bu bbegi istiyosan dedi en az eylüle kadar bebek düşünme kilo ver demişlerdi inan canım birşy istese nefsime hakim olamasam sanki allah tarafından bir ses niyeti bozduum mesala tatlı vs ye dışardan sanki bir ses annecim ne olur kilo ver bak ben buırda bekliyorum sana kavuşmak için diyo onun için veriyorum bu kiloları allahın izniyle işşallahda vericem yaradandan umudumu kesmedim işşallah muradıma ericem her secde ettigimde rabbime şükrediyorum canımı bana bagışladıgı için bebeklerimide cennete aldıgı için rabbim dedim geçen namazda canımı ne olur yakma sendengelene razıyım ama evlat acısı varya çok zor dedim gözlerimin pınarı durmaz aglarım isyandanmı hayır evlat hasretimden merhametimden keşke herkez ellerindekilerin kıymetini bilseler ben hiç 20 haftanın üstünü görmedim renkli doblör ney görmedim şeker yüklemesi hiç yaptıramadım nasıl birşey:??evladımı 20 haftaya kadar taşıdım gerisini göremedim rabbime şükrediyorumki hamile kaldım azda olsa anneligi yaşadım ama üzülüyo insan nasıldır bilirmisiniz 3 kere gebelik geçirdim herseferinde karnım kocaman giriyorum hastaneye tekmeleri duya duya sonra ellerim bom boş çıkıyourm sonra eve geliyorum sütlerim akıyo kanamalarım oluyo canlı kürtaj yerlerim acıyo helede kürtajı dogum sancısını sütlerim boşa gitsin ama bebeklerimin acısı içimi eritiyo içim acıyo anne kalbim acıyo benden çocuk esirgeyenmi dersin kucagıma vermeyenmi kaçıranmı ben vebalıyıumya bebeklerim ölüyoya ne agırıma gidiyo lafları hele dengesiz insanların helede o canımı sıkıyo ve yakıyo helede sen üzüldükçe yakınlarında senle ölüyoooben şimdi ne yapayımmm bu kiloları veriyim ya gene durmazsa ya gene hevesim kursagımda kalırsa ya kokularını içime çekemezsem allah affetsin ben artık milletin bebeklerine degilde kendi bebeklerime hediye almak istiyorum kendi evlatlarımı bagrıma sokmak istiyorum diyorum rabbim senden gelene boynum kıldan ince ama birdaha olurda böyle ölrüse vermeeee canım çünkü çok yanıyoooo şuan içime bir girseniz içimdeki fırtınaları görseniz varya bogulur gidersiniz sizce şansım vardı doktor suratıma herşeye hazırlıklı ol dedikendime son şansım diyorum son şanş herşeyi başardın paşa elbet bunuda başarıcamsın sabret diyorum bakalım sabrımm nereye kadar gidicek bu sefer yılmıcam vericem bu kilolarıumrumda degil artık kimse varsın vermesinler kucagıma bebeklerini elbet günün birinde bende anne olucam işte ozaman görsünler beni hor görüpte sakat diyenler hodri meydanben rabbimden hiç umudumu kesmedim kulum dayan diyo sabret bakalım nereye kadar dayanıcam sabredicem mükafatım büyük olucek işşallah eltinle konuştuk geçen dedim aman olmuyosa olmasın orda şefattçi olurlar ban dedim dedigi laf aynen şu sen o ölen bebeklerine güzvenme ses bile vermediler seni cennete koymazlar dedi koyucaklar diyede beklersen çok beklersin dediallahım sana havale dedim
kız gel ben sana bol bol yaparım bebem sen yeterki iste
gelmezsen ban ugramazsan küserim hehep ugradılar ban biliyomusun ta hataydan geldiler baş saglıgına bana sende gelipte beni unurtursan küserim okadar kişiyle görüştümki kkdan beni merak edenler geldi için dışın bir kız senin dediler herhalde herkezi kendim gibi biliyorum ondan kaybediyorum canım havuç ve patatesten uzak durun şeker var cız onlar cızsende bende vericez burdaki herkez hepimizin bepimize gazı olsun ben eger verdiysem 118de 90 sizlerde neden vermeyesiniz veremiyorum diyenler yalan diyo vallahi ah havalar tam ısınsa varya dünyalar benim olucek ama nerde pazartesi maratonum başlıyo benim listen dolu pazartesi evdeyim salı ablama gidicem çarşamba evdeyim perşembe doktora gidicem cuma gene ablama gidicem hastane işlerim var anlıcagınız bol ekşınlı günler beni bekliyo savunun günler paşanız geliyoooo
bu arada eşim evde kahvaltı yapmadım giremzsem akşam işşallah giricem yazarım ne mamalar yedigimikızlar üsküdarda sabah oldu hu kalkınnnn

Son düzenleme:

Gelirimmmmm diyee sözzz verememm amaaa istanbulaa gelincee sanaa uğrayacağımaaa sözz veririiimm paşammm niyee gelmeyeyimmmm

Kızlarrrr yaaa benimm bursumm gelecekkkkk öğrencii maaaşımlaa birr fotoğraff makinesii almakk istiyorummmmmmmm banaaa elinizdee olupp kullanıp memnun kaldığınızz modeller varsaa söyleyebilir misinizzGeçen sene kodak aldım ucuz diyee kırıldı döküldüüü çekimi kötüüü sinir oldum boşa gitti paracıklarımmmm

Kızllarrr günaydınn annemlee güzelll birr kahvaltı yaptıkkkk şimdiiii çokk mutluyummmm dersimee oturayımm evceğizimin keyfinii çıkarayımmmmmm vee tatill hayalleri kurmak istiyorummmm

bensiz kahvaltımı yapılır kız ne mamalar yedin bakıyım ben muhtemelen bir adet yumurta badem domates peybir maydonoz ve 5 yeşil zeytin eşliginde karışık from çayı içerim dün annemlerdeydim çayı çaldım dedim tarihi geçiyo hop çantama ne ka kötüyüm degilmi eşimi kandırıyımda kanvaltıdan sonra şöyle yürüyüşe gidelim bir yerlere diyorummm bakalım artık nasıl kanarsabenkandıırırım siz ban güvenin derim gel sana çekirdek alıcem aşagıya denize dogru gideriz o yerken bende temiz hava alıırm ve yürüyüş yaparım nasıl fikir ama

paşam sen o kötü niyetli insanları boş ver onlar ne bilsin senin yaşadıklarını
güvendiğin dr devam et kiloları ver inş sonu iyi olacak

paşam sen o kötü niyetli insanları boş ver onlar ne bilsin senin yaşadıklarını
güvendiğin dr devam et kiloları ver inş sonu iyi olacak

dogru dedin canım nerden bilicekneyse ya milletin laflarını aklıma getiripte sinir olmuyum şimdi onlara bakarsan bana kiloda vermezsin dediler peh şimdide nasıl verdin diye soruyolar pışık dermiyim formülümüne kadar kötüyüm demi siz bilin yeter

Bayaaa çokkk kaçırdımm bebeğimmm hiç bahsetmeyeyimmmmAmaa artıkk kasmıommm nasılsa akşam yemem telafi ederimmmm keyfini çıkardım anamla olmanınn kadınla aynı evde görüüşemiyozz o daa banaa trip yapııooo ihmal ediom diyee neyse gönlünü aldım ona güzel bi kahvaltı hazırladım

bak sen annemde kalın dedi dün için ama hem paşa evde yanlış hemde kaynanam laf eder diye inan korkumdan ailemi agırlayamıyorum :18::18:bende güne zinde başladım dedim kaç gündür uyuyamıyorum yatıyım nerde paşanın sesindenagzına almış minnacık selpagı seninki onu kemiriyo yemeklerim varda ev işleri çamaşır kafesi temizlenicek çok iş çok

herkese az kalorili güzel bir haftasonu...ablacım hamsi bizde yemiyoruz bu sene gecen seneki gibi güzel hamsi yok..en cok tekir ve kefal yedik..ama senin için hamsi alabilirim..bugün tatil ya daha yogun benim için...

Kolay gelsin tatlım sanadaa öptümm

kızlar biri çizelgemi düzelte bilirmi ne olur kilomu 6o yapıcem doktor öle dedide aranızda bilen varsa el atsın kardeşine

herkese az kalorili güzel bir haftasonu...ablacım hamsi bizde yemiyoruz bu sene gecen seneki gibi güzel hamsi yok..en cok tekir ve kefal yedik..ama senin için hamsi alabilirim..bugün tatil ya daha yogun benim için...

alma canım alma biz bu yaz yokuz hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…