Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba yavru kuşlarım.Evime perşembe günü döndüm.Bayağı bir yazmışsınız oku oku bitmedi.Döndüğümüzden beri kızım hasta ateşi 37-38 derece Bugünde devam derse dr a götürecez.
Tahmin ettiğim gibi bayağı bir kilo almışım.Hemen bugün start verdim diyete.Lesliyede başladım.Yarın spor salonuna da gidecem bir mani olmazsa.Acilen toparlamam lazım.yine yağlar pörtledi heryerden

Hosgeldin ipeek...gecmis olsuun yavrusadaaa...

dukanda 2.gün
SABAH
2 adet haşlama yumurta peynir
ÖĞLEN
haşlama tavuk göğsü ayran yoğurt
AKŞAM
tavuk suyuna çorba yoğurt

bolca su bitki çayı çay kahve
45 dk yürüyüş

dukanda krep tarifi buldum en kısa zamanda deneyeceğim ve favorim olacağına eminim çünkü krebe bayılırım ne kadar yiyebilirizki kalorisi kaç dilim ekmeğe eşit acaba tarif 1 öğünü doyuruyormu:26::26:bilen varmı acaba 10 kaşık süt 2 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta akı ve kabartma toaundan oluyor galiba

İyii akşamlarrrr kızlarrrr yarın nöbete gidicem ondan yazayım dedim yarın giremem muhtemelen yorucu bir nöbet beni bekler hemde 1 nisandaİlk gördüğümde bende şaka sandım kendinize iyi bakın pazartesi nöbet iznim var görüşebileceğizz rahat rahat

günaydın kızlar denedim ama bir türlü kilo çizelgesi yapamadım
şu stardaki yarışmayı seyreden var mı

Son düzenleme:
rüyamda 22 haftalık hamileymişim acaba cinsiyeti bellimi falan diyorum ama evli değilmişim hayatta yapmayacağım bişey biriyle beraber olmuşum kim olduğunu bile bilmiyorum anneme diyorum ben bebeğimi istiyorum napcaz nasıl gitcem ben evden falan neyse ben alıyorum valizimi teyzemin evine kadar gidiyorum sonra beni kimse görmeden geri dönüyorum bi komşu varmış galiba sofra hazırlamış kola koyuyor herkese ben içmicem diorum kadın annesimi başka komşumu tam bilemedim iç diye ısrar ediyor ben hem çocuk için hemde pek sevmediğimden içmicem diyorum sadece su alsam yeter diyorum.. o komşuya belediye yatak vermiş annem diyo onu temizletelim falan bu arada teyzemde şişe domatesi yapıyoruş

rüyada bile olsa hamilelik çok güzel bir duyguydu:2::2:allah tez vakitte hayırlı biriyle evlenmek nasip etsinde bu duyguyuda gerçekten tattırsın bana ve isteyen herkese

ALLAH hayırlara çıkarsın inş

dukan yapan arkadaşım kitabın varmı?,
dukanda tavuk baget yada but falan yiyebilirmiyiz tabiki derisiz
bide dukan çorba yaptım içine tuzda attım dukanda tuz kullanımı nasıl
ayrıca miktar yada saat kısıtlaması varmı
benim atak 7 gün perşembeye bitecek inş
ben arabistanda ikamet ediyorum kitabı elde etmem çok zor
sorularıma cevap verirsen çok mutlu olurum

gerberacım, bu lavas zorlarsan 3 tane cıkıyor ama 2 tane büyük rahat cıkıyor.
içine tavuk yumurta falan sarıp yiyebilirsin, 1 öğün idare eder. istersen 2 öğüne bölersin...

baget ve but yeniliyor ama cok sık olmamak kaydıyla..
saat sınırlaması yok. tuzda az kullanılmalı...

bi ara dukan yaptımda, sorularınıza cvp vereyim dedim

teşekkürler bende tuzu az atıyordum ama baharatı çok kullanırım özellikle acı pul biberi

yogun bir pazar gününden herkese merhaba..bende haberler pek iyi değil.dukanı bırakmak zorunda kaldım..kabızlık cok zorladı beni..doğumdan sonra anal fissur olusmustu bende cok cekmiştim..şuanda otururken hissediyorum..ne yaptıysam olmadı yulaf goji berry en sonunda cok kötü olunca bıraktım..ama diyeti bırakmadım tabikide...hala ekmek yemekte zorlanıyorum kendimi oruc gibi hissediyorum...
ablacım bunu cizelge bölümüne yapıstır umarım begenirsin..
hedef kilonu 55 yazdım ama dogrudur umarım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBpAMjc/weight.png

gecmişi ölesine gözden gecirebildim..sabahtan beri temizlik yapıyorum.birazdan yemek yapacagım eltim gelecek yemege trabzon maçı varya bizim beyler trabzonlu babamda fenerli heyecanlı bir maç olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…