Geri gelse keşke. Keşke ya
Bi sarılayım kemiklerini kırayım mı?
Ben bitirdim işler ı ütü bilem yaptım. şimdi süt sagiiioomm bu ney yaaAyy benimde makinede çamaşırım var..
Astım bi posta daha attımBen bitirdim işler ı ütü bilem yaptım. şimdi süt sagiiioomm bu ney yaa
Yaa cnm yapma bölePamuğumu o kadar çok özledim ki
Yeni işin hayrolsun . Ben de yeni başlamış gibiyjm doğumdan öncesi falan baya ata girmiş. şimdi tatlı telaşla r yarin ne giysem ne taksammnhee yarın başlıyom nasipse kuzum
Gece gece çok ses çıkar kizzzAstım bi posta daha attım
biliyorum hippom. Ama çok özledim ben bunu değiştirmiyor ki.Yaa cnm yapma böle
Seni biz çok seviyoruz kii ♡♡♡
Aile apartmanı bura cnm .. bide makine kapalı balkondaGece gece çok ses çıkar kizzz
Biliyorum cnm.. ama iyi şeyler düşünmeye çalış diye dedimbiliyorum hippom. Ama çok özledim ben bunu değiştirmiyor ki.
Akşam acayip hafif süper misSabah 11
Zeytin peynir yeşillik yoğurt yumurta
Ara 16
Bir avuç içi kuruyemis
Akşam 18 30
Fırında kabak salata yoğurt
Şu 3
SPOR 3 mil leslie 30 dk zumba
@MiuLego @Whiteblacklifetevafuk55 @nehirnil111
Canım acıkmıyorum ışın özü kafada o günü bitirmişsem.. yemeğe gelince 1 gün önceden hazırlıyorum çok darda kalırsam abladan yardım alıyorum..Menude sporda güzel fakat akşamı çok erken yiyorsun acıkmıyormuşum birde işten o saatte gelince yemeğin nasıl oluyor canim merak ettimde
Balık kizarrmami
E o zaman ver coşkuyu bebeğimbeğendim kuzum keşe patron sen olsaydın ama biz olabilecek ihtimalleri konuştuk sadece.ben her şeye hazırlıklıyım bil yani.etek yok
Hayınnn gadınnnKız akşam akşam 4 kaşık kısır bide çekirdek yemişsin.tevafuk55 i hatırla ...
Hahahha çok.iyi espri yaburda kasap sen mi oluyon.kasaplara zaafım var biliyon
Ayy cnm 4 kaşık kısırı görünce aklıma sen geldin napimAkşam acayip hafif süper mis
Canım acıkmıyorum ışın özü kafada o günü bitirmişsem.. yemeğe gelince 1 gün önceden hazırlıyorum çok darda kalırsam abladan yardım alıyorum..
E o zaman ver coşkuyu bebeğim
Hayınnn gadınnn
Hahahha çok.iyi espri ya
Deli mali
Boyke hissetmen çok doğal kuzum ama siz ona musmutlu bir aile oldunuz sardınız sarmaladınız.. iyi ki sizinle karşılaştı böyle düşün balımbiliyorum hippom. Ama çok özledim ben bunu değiştirmiyor ki.
Iyi bakalım benim de bir seyleri gorunce aklima sen gelirsin hatirlatacagim tutarAyy cnm 4 kaşık kısırı görünce aklıma sen geldin napim
miucan yetiyo banaIyi bakalım benim de bir seyleri gorunce aklima sen gelirsin hatirlatacagim tutar
Bi akşam eşimin aldığı tulumba tatlisina ve en sevdiğim en en en sevdiğim ıspanaklı gözlemeye hayır dedim... eşime de kızmadım tatlı aldı diyemiucan yetiyo banasenin hatırlamana gerek kalmıyo dövücek beni az kaldı
Benimki de şı an da dondurma yiyoBi akşam eşimin aldığı tulumba tatlisina ve en sevdiğim en en en sevdiğim ıspanaklı gözlemeye hayır dedim... eşime de kızmadım tatlı aldı diyeelcaazlarimla servis ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?