Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ölüyom çok yorğunum, bu gece uyku sorununun olacağını zannetmem
@MiuLego
Gel kuzum buraya sev bizimkini , pamık gibi olmaz bilirim ama işte..
Koşuda son 10 dakika hız antremanı yaptım, öldüm öldüm , en son ter içinde enerji patlaması yaşıyordum, yorgunluk çöktü şimdi...

Sabah 11
Zeytin peynir yeşillik yoğurt yumurta

Ara 16
Bir avuç içi kuruyemis

Akşam 18 30
Fırında kabak salata yoğurt

Şu 3
SPOR 3 mil leslie 30 dk zumba

@MiuLego @Whiteblacklife tevafuk55 @nehirnil111
Akşam acayip hafif süper mis
Menude sporda güzel fakat akşamı çok erken yiyorsun acıkmıyormuşum birde işten o saatte gelince yemeğin nasıl oluyor canim merak ettimde

Balık kizarrmami
Canım acıkmıyorum ışın özü kafada o günü bitirmişsem.. yemeğe gelince 1 gün önceden hazırlıyorum çok darda kalırsam abladan yardım alıyorum..
beğendim kuzum keşe patron sen olsaydın ama biz olabilecek ihtimalleri konuştuk sadece.ben her şeye hazırlıklıyım bil yani.etek yok
E o zaman ver coşkuyu bebeğim
Kız akşam akşam 4 kaşık kısır bide çekirdek yemişsin. tevafuk55 i hatırla ...
Hayınnn gadınnn
burda kasap sen mi oluyon.kasaplara zaafım var biliyon
Hahahha çok.iyi espri ya

Deli mali

Ayy cnm 4 kaşık kısırı görünce aklıma sen geldin napim

miucan yetiyo bana senin hatırlamana gerek kalmıyo dövücek beni az kaldı
Bi akşam eşimin aldığı tulumba tatlisina ve en sevdiğim en en en sevdiğim ıspanaklı gözlemeye hayır dedim... eşime de kızmadım tatlı aldı diye elcaazlarimla servis ettim

Spor

15 dk tempolu yürüyüş = 37.5
20 dk dans = 60

= 97.5

Bu gün cok yapamadım kvalidemlerdeydik gec döndük eve gelincede kizi banyo vs yaptrdm yorulmuşum smdi kizmi uyutyrm bnde yatacam
Bu günlükte boyle oldu

@MiuLego begum75 Storm-

Benimki de şı an da dondurma yiyo
Çok acıktım bende bebişin de uyucağı yok gece uzun.. kalkim de bi sütlü kahve içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…