bişey olmaz kuzum.saat daha 10buçuk zaten bi saate yatmış olurum.kaş bıyık aldım şimdi temiz temiz gideyim didim
Tercihen eklenebilir kuzum. Ben eklemedim çok az zeytinyağı koydum.Deneyim ne kaybederim ki, yine ceviz ekliyo muyuz? Yarın kereviz yemeyi düşünüyodum iyi denk geldi
Bugün renkli menü sütlü tatlılara gitti
Al benden de o kadar. Ben de dün denedim bu kürü hiç ama hiç sevmedim. Bir günde görülür mü bilmem ama faydasını da görmedim.Eki Görüntüle 2122869
Maydanoz kürlerinin tadını beğenmiyorum bunun da tadı
Maydanoz suyunun tadını beğenenler için bir kür tarifi mutlaka deneyin. Ben tadını sevmedim fakat resmen söküp atıyor içinizde ne varsahaftada bir yaparım inşallah ardından iki bardak su için sonraki maydanoz tadı kötü yaptı beni. Ben yemeyi seviyorum şu maydanozu yahu.
Güzel olmuş mortiKaptana sevgilerle, menümu paylaşayım
Sabah(7:30) ; 5 zeytin
½ salatalık
Maydanoz
1 dilim peynir
İnce dilim ananas
Yeşilçay
Ara(12:30) : 1 fincan sade kahve , 10 badem.
Akşam(17:30) : 1 kase şehriye Çorbası, kırmızı lahana salatası.
Ara(20:00) ; 1 sade Türk kahvesi.
Su: 1.5 lt.
Elma çayı: 1 lt.
Spor: leslie-46*3=138
Egzersiz -20*3=60
Toplam 198
nehirnil111
hippotalamus
@MiuLego
Ayy benimde makinede çamaşırım var..Gecmis okudum . Gözlerim kapanıyor. Uyursam iyi geceler . Gerçi kalkıp çamaşır sereyim. Mutfakta çay bardaklar ı duruyor topliuim. Oyy oyy zaten çok yemisim tombul hissediom
sekizde yemedim kısırı ,karnıbaharın yanında yedim 19,15ti saat.çekirdeği 8 gibi yedimHaketti saat 8 kısır ne ola acaba maset canı çekmiş neden öğle yememis dovecegim onu isteee
hee yarın başlıyom nasipse kuzumEyüü gecelermalipina işemi başlıyon kuzum çok sevindim
hee yarın başlıyom nasipse kuzum
Sağol kuzum.
Hayırlı olsun inşallah kuzum en güzeli olsun senin için
Her girdiğimde senin şapşik sıfatını göremiycekmiyim la
Bıçak kesiği gibi olmuyo zaten bi alışma süreci ille oluyo. Devam et pes etme, her gün bi önceki güne göre daha dikkatli olursun ister istemez merak etmeArada okuyorum gülüyorum size mortiler :)) hemen girip çıkınca katılamıyorum muhabbete
İlk günüm kısmen başarısız sayılır saatlere çok dikkat ettimde yemekte az nefsime yenildim.
Bide ben gibi minnoş bi esra var di cuma günü tadına bakabilirsin dediği halde bakmayan dimi miumBenim eveeet
Buyur dal.. 7. Takımda listede tüm menülerime erdiğin kilolarıma bakabilirsin
Eski takımda canom.. cıs yerdim ama deli gibi spor yapardım
Sonra yememeyi öprendim gerek yok dedim daha yok
Hayırdır o kısımlar hafıza kayıplı mı tatlıcı hippo?
He bir de o zamanlar bana kimse söz verdirmemişti bana yeme diye
Sana soran söz alan bir kaptan vardı brda sanki heeee yanlışmıyımbir de -500 sonrası he
Ama ben ne hamur işi ne tatlı hiçbirşey yemedim basladigimdan beri dimi ve gece ip atlamıştım kuzum dimiMıhıllıbıcı esra konuşuyor
Gitmedim tamamağlama kıyamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?