Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deneyim ne kaybederim ki, yine ceviz ekliyo muyuz? Yarın kereviz yemeyi düşünüyodum iyi denk geldi
Tercihen eklenebilir kuzum. Ben eklemedim çok az zeytinyağı koydum.
Bir dene bakalım.

Kuzucum renkli menü veren ellerini yidiğimmmm s i d e l y a sidoşşşşş
Bugün renkli menü sütlü tatlılara gitti ordan kopyalayınca renksiz menü geldi
Al benden de o kadar. Ben de dün denedim bu kürü hiç ama hiç sevmedim. Bir günde görülür mü bilmem ama faydasını da görmedim.
Bugün de elma kürü yaptım tadı çok güzel.

Güzel olmuş morti

Gecmis okudum . Gözlerim kapanıyor. Uyursam iyi geceler . Gerçi kalkıp çamaşır sereyim. Mutfakta çay bardaklar ı duruyor topliuim. Oyy oyy zaten çok yemisim tombul hissediom

Arada okuyorum gülüyorum size mortiler :)) hemen girip çıkınca katılamıyorum muhabbete

İlk günüm kısmen başarısız sayılır saatlere çok dikkat ettimde yemekte az nefsime yenildim.

Arada okuyorum gülüyorum size mortiler :)) hemen girip çıkınca katılamıyorum muhabbete

İlk günüm kısmen başarısız sayılır saatlere çok dikkat ettimde yemekte az nefsime yenildim.
Bıçak kesiği gibi olmuyo zaten bi alışma süreci ille oluyo. Devam et pes etme, her gün bi önceki güne göre daha dikkatli olursun ister istemez merak etme

Bide ben gibi minnoş bi esra var di cuma günü tadına bakabilirsin dediği halde bakmayan dimi mium

Ben bugünü hafızamdan siliyorum arkadaşlar, bugün hiç yaşanmadı
Zıırrrrtttttttttt sildim
Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…